Lista cu salariile de la Poli: Rosenblum si Bungau, in varful topului

deBanat.ro a intrat în posesia listei cu salariile conducerii administrative a lui ACS Poli Timişoara. Adnotările cu pixul de pe ultima coloană reprezintă varianta finală a lefurilor primite în mână, lunar, de fiecare membru al conducerii clubului. Mai trebuie spus că toate sunt plătite din bani publici și că unii dintre oficiali reușesc să se împartă perfect între două locuri de muncă, ambele la stat.

Cele mai mari salarii sunt ale directorului administrativ Ionel Bungău şi managerului sportiv Călin Rosenblum. Fiecare primește lunar 5.700 de lei. Dacă Bungău este pensionar, Rosenblum ia un salariu frumos şi de la Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, unde este director sportiv. Angajat pe două norme, Rosenblum pare să reuşească să-şi împartă perfect programul între Poli şi liceul sportiv.

salarii

Imediat sub ei este directorul economic Mircea Mihuţ, un alt pensionar. Acesta câştigă 5.200 de lei pe lună. Şeful departamentului de organizare, Ovidiu Maier, încasează 4.100 de lei pe lună. Directorul sportiv Petre Muşat ia cu 50 de lei mai puţin pe lună şi ajunge la un salariu de 4.050 de lei. Muşat este angajat şi la Universitatea Politehnica. Purtătorul de cuvânt Levente Balint ia în mână lunar 2.150 de lei. Salariul lui este la jumătatea şmecherilor din staff-ul administrativ de la Poli. Acelaşi salariu îl încasează şi Ionel Poclid, consultant informatică, reţele IT şi ticketing, dar și Emil Teaha, fost șef la „Doi și-un sfert”, în prezent responsabil cu securitatea și paza stadionului. Cu 1.200 de lei lunar este răsplătit și Răzvan Mușat, fiul lui Petru Mușat, angajat pe funcția de „manager TMS”.

Viceprşedintele Consiliului Director de la Poli, profesorul Ioan V. Ionescu, primeşte 2.000 de lei pe lună pentru munca prestată. Aceiaşi bani îi încasează şi Ioan Miculaş, simplu membru în Consiliul Director. Florențiu Staicu, preşedintele Consiliului Director, în același timp director general administrativ al Universității Politehnica, nu primește bani pentru funcția sa. Muncă pro bono fac, în acest caz, și deputatul Sorin Grindeanu, respectiv vicepreşedintele CJ Timiş, Călin Dobra.

În total, pentru returul campionatului, bugetul lui ACS Poli este de 6,6 milioane de lei. Din această sumă, 4,9 milioane reprezintă cheltuielile cu personalul. „Grosul banilor din fondul de salarii se duce către fotbaliști și antrenori. Salariile sunt confidențiale”, spunea, săptămâna trecută, primarul Nicolae Robu. Cu doar câteva zile înainte, Titu Bojin anunța verificări ale statelor de plată din toate instituțiile finanțate de CJ Timiș.

Salarii nete

Bungău Ionel (director administrative) – 5.700 lei

Roseblum Călin (manager sportiv) – 5.700 lei

Mihuț Mircea (director economic) – 5.200 lei

Maier Ovidiu (șef departament organizare) – 4.100 lei

Mușat Petre (director sportiv) – 4.050 lei

Dembroschi Emeric (scouter) – 1.900 lei

Filip Liliana (șef dpt. resurse umane) – 2.150 lei

Jipescu Monica (economistă) – 2.150 lei

Prodanciuc Georgiana (consultant management) – 2.150 lei

Atanasescu Alina (consilier juridic) – 1.400 lei

Poclid Ionel (consultant IT) – 2.150 lei

Levente Balint (ofițer de presă) – 2.150 lei

Moraru Ovidiu (magaziner) – 1.550 lei

Bogdan Gheorghe (șef serviciu adm. terenuri) – 2.150 lei

Gulei Catinca (femeie de serviciu) – 1.000 lei

Mușat Răzvan (manager TMS) – 1.200 lei

Teaha Emil (responsabil securitate și pază) – 2.150 lei

Toma Marta Carmen (spălătoreasă) – 1.700 lei

Membri Consiliu Director

Ionescu V. Ioan (vicepreședinte CD) – 2.000 lei

Miculaș Ioan (membru CD) – 2.000 lei

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

54 comentarii pentru acest articol

Noni a spus: (martie 26th, 2013 at 10:52 )

Super…cel mai mult ma bucur ca am aflat cat are salariul femeia de servici..in rest…sunt salarii decente…si nu uitati AC Recas nu e Iancu…imi pare rau baieti! Sa nu plangeti! Luati-l pe Iancu la ASU…

prezidente a spus: (martie 26th, 2013 at 11:03 )

bine ca platiti din banii nostrii ai contribuabililor,oameni ca miculas cu ditamai firma,cu ML la scara,sau ca rosemblum cu 2 functii publice,ce sa mai vb de maier,care nu face nimic,numa citeste ziarele toata ziua si castiga 4000 lei
rusine sa va fie,va bateti joc de oamenii simpli care nu au bani de medicamente si mancare,iar voi va lafaiti ca niste cocalari ce sunteti.pacat ca nu ia nimeni nici o masura,degeaba scrieti cred ca a 10 oara aici de treaba asta,de faptu ca rosemblum are 2 functii publice,etc.faceti ceva sa se ia si masuri,mergeti mai departe,la ponta cu cea ce stiti,nu doar aici pe site

unu a spus: (martie 26th, 2013 at 11:04 )

oauuu ce salarii enorme !!!… la un club ce vrea performanta!
bravo debanat! chiar sunt enorme!

Sorin Pop a spus: (martie 26th, 2013 at 11:04 )

Foarte decente, intr-adevar. Mai ales din bani publici. Cand un asistent universitar cu tot cu doctorat de la prea iubita politehnica a primarului robu are 1.300 de lei… Ar fi mai bine sa se faca spalatoreasa la clubul asta. Iar Rosenblum lucreaza cum? Cu doua jumatati de norma? Apropo, primarul Facebook tace malc dupa cele doua „glorioase” meciuri ale lui Poli din returul asta…

pop a spus: (martie 26th, 2013 at 11:06 )

ufff,m-am speriat ca-i trecut si Marcel pe lista!!!

@unu a spus: (martie 26th, 2013 at 11:07 )

unde zice ca salariile sint enorme? pur si simplu le prezinta. dar unde e performanta despre care vorbesti? si apropo, primarul robu putea sa le faca el publice si le dadea peste nas tuturor.

pop a spus: (martie 26th, 2013 at 11:07 )

se strange latul !!!!!!!!!

@cristi brancovan a spus: (martie 26th, 2013 at 11:12 )

Probabil e un draft de pe vremea cand babuciu nu era inca angajat. Dar macar e un prim pas.

cupidon a spus: (martie 26th, 2013 at 11:32 )

cosmin bradu & cristi brancovan = love

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 26th, 2013 at 11:50 )

daca aceasta echipa INCREDIBILA: http://www.youtube.com/watch?v=xwOgihYbaCw ar fi fost salvata de fosta administratie, administratie care a mai reusit performanta sa instraineze si palmaresul timisoarei, ..aceste mega dezvaluiri nu ar fi existat si nici discutii contradictorii si nici aceste ‘mega’ salarii!
dar politicienii de atunci alaturi de herzog & co. nu au dorit acest lucru!
Ciuhandu daca ar fi salvat poli tmisoara de la desfintare era primar si astazi!
multi l-au votat pe acest robu in timisoara duar petru ca a fost singurul care a dorit salvarea clubului! si deocamdat e in grafic, pe loc promovabil cu sanse foarte mari de a promova si cu principalele contracandidate jucand acasa! … dar unii incearca sa saboteze proiectul!
acestia nu sunt decat niste tradatori care vor sa distruga fotbalul din timisoara si sa-l duca pe islaz! dar nu vor reusi!

Ioan Savu a spus: (martie 26th, 2013 at 11:53 )

Acesti paraziti care se joaca de-a fotbalul traiesc bine din taxele platite de noi care muncim zi lumina !!!!

Orasul Timisoara pute a cauciuc si a coruptie !!!!

@ Cristi Brancovan a spus: (martie 26th, 2013 at 11:57 )

Hopa … ai aparut. Da in continuare in fostii prieteni Babuciu ,Prodana , etc, doar asa aflam ce caracter pervers ai .
Pt. noii tai prieteni de la Drukeria trebuie sa fie un avertisment.Ce vei spune si despre ei cand se va strica prietenia ?

anti-joc a spus: (martie 26th, 2013 at 12:09 )

majoritatea jucatorilor nu castiga cat unii din conducere-bungau,rosenblun,maier,musat mihut,pai unde s-a aprobat grila asta,nu la robu si bojin?GARGARA!!!!!!!

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 26th, 2013 at 12:10 )

cristii brancovan… te-am mai intrebat de cateva ori si nu ai raspuns, eviti .. te ascunzi.. te faci ca ploua.. etc..
te mai intreb odata.. stiu ca iarasi nu vei raspunde :

De ce l-ati prezentat pe codrea, marele codrea care nu a vrut vina sa ne ajute sa luam titlu acu doi ani (dar sa lasam asta-i alta discutie).. de ce l-ati prezentat in birtu lu herzog, acesta herzog fiind unul dintre cei mai bogati consilieri pntcd din timisoara avand si firme de consultanta care au avut contracte cu vechea administratie?!.. herzog care facea lobby la televiziuni pentru dsfintatrea lui poli(incredibil), de ce intalnirile si petrecerile celor de la drukeria se tin in birturile detinute de consilierul pntcd bogdan herzog?! de ce inainte de alegeri membrii marcanti ai drukeria au intrat in parttidul in care se afla acum si herzog?! de ce in birtu lu hertog?! de ce anumiti lideri cunoscuti ai drukeria ”au avut proiecte comune” cu oraza candidat la primaria timisoara al partidului in care se afla bogdan herzog?! de ce in birtu lu’ herzog? nu mai erau alte birturi in timisoara?! de ce? de ce?

oricum aceste intrebari de mai sus nu fac obiectu unor articole ‘debanat’!

Hai Poli! Hai Timisoara!

bugetar a spus: (martie 26th, 2013 at 12:13 )

pai pe astia sa-i injure lumea si pe velcea(4000Euro/luna),nu pe jucatori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gunoaie de comunisti!!!!!!!!!!!!!!!!

draft a spus: (martie 26th, 2013 at 12:15 )

vai si amar!!!!!

BettingStrategy a spus: (martie 26th, 2013 at 12:17 )

Intra pe http://www.bettingstrategy.ro pentru cele mai bune strategii de pariere si money management la pariuri sportive.

In plus, ai biletul zilei si ponturi de la tipsteri cu experienta… totul gratis!

carmen a spus: (martie 26th, 2013 at 12:31 )

Pai spuneti si cit castiga antrenorii…de la cei mari si de la cei mici! Sa vedem cite gaini isi pot cumpara pe luna cu banii respectivi?

cuc de cuc a spus: (martie 26th, 2013 at 12:55 )

intradevar…performanta se face cu diozauri care primesc mii de euro pe luna si hranindu-ti juniori cu pita si salam

Salam Jr. a spus: (martie 26th, 2013 at 13:06 )

Nu sunt exorbitante, dar oricum sunt f. mari față de ale altora care mai și produc ceva pt. concetățeni… Cât despre pâine cu salam pt. juniorii de la Poli…incalificabil ! Rușine !

mezel cabalin a spus: (martie 26th, 2013 at 13:09 )

cum sa manance juniorii in deplasari mancare calda,cand este mai buna o felie de paine cu salam!!!! atunci cum si-ar mai permite conducerea asa venituri!!!probabil ca ei au taiat acei cai pentru pachetele copiilor!!!
apropo,sa stiti ca si echpa mare mai merge cu pachete sau servesc dupa meci asa ceva!!!!oare undeva se deconteaza niste mese? ghiciiiiiiiiiiii!!!

ref a spus: (martie 26th, 2013 at 13:11 )

@ „membrii-de-partid” : multi din actuala administratie s-au opus salvarii Politehnicii pe vremea cand erau in ‘fosta administratie” vezi Grindeanu,Stoia …samd

vlad a spus: (martie 26th, 2013 at 13:16 )

Cunosc lista asta. a plecat din primarie. probabil chiar robu, omu cu doua fete v-a dat-o. Asa e?

Doru Simu a spus: (martie 26th, 2013 at 13:42 )

felicitări pentru material. Dar, o să vedeți că pe domniile lor nu-i interesează acest aspect. Cel mai tare îi interesează cine este la mijloc și de unde a aflat DeBanat aceste amănunte, cine-i deține inmformația, nu faptul că sunt plătiți din banii noștyri fără să facă nimic!!! Bravo, ați publicat mizerabilii care ne sfidează îmn fiecare zi. De vină este presa!!! Dar nu presa aservită care publică numai ce vrea mușchii lui Rosenblum sau a lui Velcea. Să vă arate dracului lumea pe stradă, vecii și toți cei care vă recunosc pentru că sunteți niște ipocriți, niște căcănari. Pe deasupra mai tăiați și hrana de la juniorii care mergb în deplasări. S-a omis să se publice aici faptul că cei din listă mai mănâncă pe gratis la restaurantul clubului, ca și cum salariile nu le-ar ajunge și primesc bonus-uri! Paraziții, nemernicii! Hooooo!

Agramaticalitati a spus: (martie 26th, 2013 at 13:56 )

@”…membrii-de-partid”: de ce masacrezi limba romana? de ce? ce ti-a facut? de ce folosesti „acesta herzog” in loc de ” acest Herzog”? de ce spui ” duar petru ca a fost singurul ” ? Cum s-ar scrie corect ceea ce to scrii ” desfintare”? Cu cati de „i” ?
De ce nu ai terminat clasa a patra?

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 26th, 2013 at 14:34 )

@brancovan
„Sunt dispus sa prestez oricand „munca” depusa de securistul Teaha, fara sa pretind vreun leu, iar banii economisiti sa fie folositi la centru de juniori ai clubului”
cristi.. cine te opreste sa vii alaturi de club?! (poate alte interese?!)
alatura-te maine cubului! pune umaru! voluntar sau cum vrei tu!.. ce mai astepti?!
nici pe herzog nu l-a indepartat nimeni!
nimeni nu v-a alungat la Leucusesti sau Boldur! sau poate v-au alungat aceia car v-au pus sa mazgaliti orasu! oare?!)

@cristi.. tot nu raspunzi la ce te-am intrebat mai sus in legatura cu herzog?! oare esti las?!

paul a spus: (martie 26th, 2013 at 14:36 )

ATENTIE !!
Persoane gen Bungau , Musat, Rosemblum. Velcea -prin aritudinea lor plina de aroganta inganfare si nesimtire- atrag antipatie asupra clubului si a echipei.Acest lucru va duce la o prapastie si mai mare intre club si suporteri.
Masuri trebuie luate urgent pana nu e prea tarziu.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 26th, 2013 at 14:42 )

@ivascule
in poza vad ca esti mare suporter, mare microbist, din poza rezulta ca esti suporter ‘ultras’!
Atunci cum un suporter ‘ultras’ asa a tine cere sa nu se dea bani la fotbal si este profund indignat ca se aloca bani la fotbal?! sa nu-mi spuni ca vrei sa se dea bani la echipele care fac ‘performanta’ pe islazuri ?!
Arunca fularu ala care-l ai in mana! ca nu meriti sa-l tini!

LEO di TAIO a spus: (martie 26th, 2013 at 14:54 )

Daca ar fi rezultate si echipa ar merge bine, nu cred ca ar fi obictii prea mari , dar la asa rezultate astia sant de-a dreptul nesimtiti.
Nu au dat banii ptr. licenta ca sa poata fura ei mai mult decat Iancu.
Rusine, hoti cu gulere albe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 26th, 2013 at 15:19 )

eu nu cred ca vre-un suporter adevarat are ceva impotriva diminuarii salariilor stafului administrativ (chiar daca nu sunt deloc mari)…. dar de aici si pana la a mazgali toata timisoara cu „ac recas nu e poli” sau sa-ti doresti ca acest club sa dispara si sa mergem pe maidane indrumati de hertog si partidul lui e cale lunga!

gabriel a spus: (martie 26th, 2013 at 15:22 )

nu inteleg de unde aceasta lipsa de transparenta? nu era mai normal ca aceste cifre sa fie prezentate la modul oficial, aici vorbind de banul public? nu e normal ca cel numit contribuabil sa stie exact ce se intampla cu banul care provine si din taxele platite de el?

broasca testoasa a spus: (martie 26th, 2013 at 15:23 )

Pai la menegerul clubului si asa i se rupe de presa ,ca daca s-ar simti ar veni in fata ei si ar spune tot,dar tacerea-i ca mierea.
Mucles mo !!!!!!!!!!!!!

nostradamus al III-lea a spus: (martie 26th, 2013 at 15:53 )

Pey astia-s ocupati sa-si numere banii, nu sa vada jucatori ca Baranyi, care da goluri de la 11m,16m,18m,20m,22m,25m,28m30m, spre deosebire de polistii care sambata de la 16m erau sa doboare schela de la Spitalul Judetean! Noroc ca au ancorat-o aia ca lumea, ca altfel se lasa cu nenorociri!

Ovidiu M a spus: (martie 26th, 2013 at 16:09 )

Bungau si Mihut doi lingai de frunte care nu s-ar sfii sa linga in dos o scroafa , pt un post caldut bine remunerat .
Clubul are nevoie urgenta de manageri adevarati care sa ia decizii ferme , adecvate momentului actual ,nu de pensionari a caror singur scop, este de a-si rotunji venuturile cu salarii grase
Afara cu ei !

Adi a spus: (martie 26th, 2013 at 16:13 )

Are Spalatoreasa salariul mai mare ca Magazionerul…. Si ca meneger TMS….nu e normal la un club profestinist….

Ovidiu M a spus: (martie 26th, 2013 at 16:20 )

U n club condus de o adunatura de pensionari care traiesc in trecut-Bungau Mihut,Ionescu- nu va face performanfa niciodata.
Poate nu ati stiut dar fotbalul nu se mai joaca ca acum 30 de ani .
Schimbati dracu ceva in club daca va pasa,ca altfel vor ramane in tribune doar nepotii si stranepotii celor sus amintiti .

Hilar a spus: (martie 26th, 2013 at 16:30 )

de ce nu se publica si lista cu primele? As fi curios sa vad cati arbitrii is acolo.

PS : oare „…membrii-de-partid” o fi magazionerul sau spalatoreasa ?

D N A -ul ! a spus: (martie 26th, 2013 at 17:08 )

Bungau !? Pensionar iesit din fotbal de 35 de ani . Rose…..ta blum !? Sugator din fondurile contribuabililor dibn doua locuri : LPS si ACS ! Robule , vezi ca sub obladiurea ta sunt toate aceste aspecte . Rezultate ? NULE .

AC Recas nu e Iancu a spus: (martie 26th, 2013 at 17:12 )

Bai am auzit ca ajucat ASU cu Leucusesti…ha ha ha…voi stiti ce e Leucusesti??? Bai e un catun cu 509 locuitori…asta da Derby…ha ha ha

Hilar a spus: (martie 26th, 2013 at 17:25 )

@”…nu e iancu” : putin mai mic ca Maciuca

Ana a spus: (martie 26th, 2013 at 17:28 )

Propun sa-l angajati pe Brancovan pe post de femeie de servici…ca vad ca urmareste deaproape tot ce se intampla la ACS…sigur inteligenta lui concentrata intr-un singur neuron care se izbeste de peretii cutiei craniene…nu-l lasa sa inteleaga prea multe…cand va apucati de sters peretii pe care i-ati mazgalit Brancovane? Sa stii ca am un vecin caruia i-ati mazgalit peretele proaspat renovat si care va asteapata pe toti pe rand sa scapati sapunul…

ACS Fosila a spus: (martie 26th, 2013 at 17:46 )

Bungau si Mihut doi pensionari senili cu care autoritatile orasului vor sa duca fotbalul timisorean spre marea performanta.Au si cele mai mari salarii de la club.
Domnilor edili treziti-va suntem in 2013 !!!

tiberiu a spus: (martie 26th, 2013 at 18:02 )

daca lucrurile se faceau transparent la club era mai bine. poate ca in viitor va fi altfel iar noi, platitorii de taxe si impozite, vom sti mai multe despre cum stau treburile la echipa noastra tinuta din banii nostri. ca doar vorbim de echipa noastra, nu? noi suntem proprietarul acestui club. sau?

scolaru' 'ntarziat a spus: (martie 26th, 2013 at 18:30 )

De ce AC Recas e Poli :
De ce Glasgow Rangers finalista de cupa europeana pleaca din liga a patra? De ce Napoli,Genoa,Fiorentina au acceptat liga a treia? De ce vedetele echipei Juventus au jucat in liga a doua pentru „clubul lor? De ce Nottingam Forest campioana a Angliei si dubla castigatoare a Cupei Campionilor nu a fuzionat cu Reading? De ce Leedes semifinalista a Ligi Campionilor se mai cheama tot United si nu altfel?Unde-s: Coventry,Luton,Wimblendon,abonate altadata la cupele europene? De ce Fortuna Dusseldorf a avut rabdare ani buni pana sa joace din nou cu marile din Bundesliga? Ce fac: Bayer Uerdingen,Catanzaro,Como ,Ancona,Messina,Real Oviedo,Cadiz,Tenerife,Strasbourg,Ulm echipe pe care le intalneam ani in sir (pe unele) pe biletele de Pronosport ? DE CE SA NU PORNIM SI NOI CU UN PROIECT CURAT ?DE CE SA TOT FIM ARATATI CU DEGETUL? DE CE NE ESTE FRICA DE 3-4 ANI CAND MULTI DINTRE NOI SPERA SA MAI TAIASCA 40-50-60 ? Ar mai fi multe intebari,consider ca sunt suficiente pentru a uita de AEK si Dacia s-a lasa in urma proiectul Recas.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 26th, 2013 at 18:32 )

Sunt un frustrat platit de Robu sa postez pe acest site.
Imi place sa-i atac pe toti pentru ca ma ascund in spatele unui nickname si sunt prea las sa postez cu facebook-ul.

ACS Recas NU e Poli a spus: (martie 26th, 2013 at 21:06 )

rOBU = comunist=WC

jimi a spus: (martie 27th, 2013 at 09:15 )

ar trebui sa avem parte de mai multa decenta din partea celor de la poli.

Noni a spus: (martie 27th, 2013 at 10:40 )

@scolaru ‘intarziat …ati pornit cu un proiect din liga 5, cu o echipa studenteasca ASU (fondata de Robu) si vreau sa vad unde o sa ajungeti (aveti grija ca peste 5 ani sa nu fiti doar in liga 3)…dar pe noi lasati-ne in pace..ca ne-ati sabotat destul…in contrapartida la exemplele tale in care totusi ai vorbit de ligi mai mari decat liga 5 exista o multime de fuziuni de cluburi ca nu Robu le-a inventat…..asa cum s-a fondat Poli AEK printr-o fuziune si ati acceptat-o puteati accepta si ACS…dar unii nu ati vrut pentru ca ati executat o comanda politica venita de la Orza, Hezlog si alti taranisti, iar altii sunteti pur si simplu fraieri…asta este!

Noni a spus: (martie 27th, 2013 at 10:43 )

De ce zice titul „Fotbal ba” fratilor echipa asta a terminat neinvinsa turul si pe locul 2…

cupidon a spus: (martie 27th, 2013 at 10:51 )

UN SINGUR LUCRU AM INTELES DIN ARTICOLU ASTA CA…..AUTORUL…COSMIN BRADU & CRISTI BRANCOVAN = LOVE & BIERHAUS

@Noni a spus: (martie 27th, 2013 at 10:54 )

dar de ce nu ii lasi in pace si tu pe cei de la asu politehnica? eu, ca simplu contribuabil care nu are nicio treaba cu vreo echipa din cele mentionate de tine, vreau sa ma lasati voi, aia care primiti banii mei pentru a face performanta cu actualii conducatori, care nu ar fi in stare sa conduca nici o bicicleta, mai ales un club. tot politizezi discutia si muti centrul atentiei in alta parte cu o nesmitire crasa. problema e la acs poli pentru ca se pompeaza bani in nestire si contribuabilul nu stie. daca e echipa timisorenilor, de ce acestia nu sunt informati despre cum e investit banul lor in club?

Zak a spus: (martie 28th, 2013 at 13:51 )

Cine este acest Maier si cum e posibil sa ajunga la clubul asta? In frunte cu Rozemblum, toti hotii si descultii timisoarei au ajuns sa conduca acest club….tocmai de asta, echipa nu va umple tribuna niciodata. Rusine!

candyman a spus: (martie 29th, 2013 at 23:09 )

Pai pentru 1700 ron bag si eu la spalat hainele puturoase ale clubului sportiv, chiar si chilotii, si nu mai trebuie sa fac articole stiintifice ISI si BDI. Fortza Viola!

Greu de crezut ca nu se sifoneaza bani si din UPT pentru ACS.

carmen a spus: (martie 30th, 2013 at 14:42 )

raspuns ptr Adi: stai linistit ca eu nu am 1700 net si nu castig mi mult decat magazionerul sau managerul TMS atat am avut de spus

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top