Stirile din ziua: 2 iunie 2013

Parcarile ecologice continua sa fie mlastini platite din bani publici

Parcarile ecologice continua sa fie mlastini platite din bani publici

Ţeapa parcărilor ecologice făcute de mântuială la Timişoara pe 4,6 milioane de euro continuă. Primarul Nicolae Robu a declarat, în mai, că vrea ca aceste parcări să dispară, iar vinovaţii să fie traşi la răspundere. Asta, teoretic, pentru că, în realitate, a început refacerea unora din cele 72 de parcări ecologice din oraș. Tot de mântuială.

Cand violatorii vor cere sterilizarea lui Alin Popoviciu

Și dacă mâine și-ar frânge cariera politică din nu știu ce motive caraghioase, vicepreședintele PDL Alin Popoviciu n-ar mai avea de ce să-și facă griji. Sigur va rămâne în anale, iar o istorie fie ea și hazlie l-ar prezenta ca omul care a dus servieta lui Constantin Ostaficiuc, parlamentarul care s-a luat la trântă cu vrăjitoarele și politicianul care a propus sterilizarea violatorilor.

Duel fratricid: Poli contra Poli! Dar numai daca vrea Danut Lata!

Campionatul judeţean ar putea avea o serie de vis, cu trei echipe care vor atrage atenţia în mod evident. Politehnica Timişoara, dacă AJF Timiş nu va răstălmăci regulamentul, rămâne în seria III-a a campionatului judeţean, unde şi-au câştigat dreptul să evolueze, prin promovare, Ripensia Timişoara şi Poli II Timişoara.

Top