Stirile din ziua: 24 iunie 2013

Intr-o scrisoare deschisa, Popoviciu ii bate obrazul lui Robu pentru „Palmisoara”

Intr-o scrisoare deschisa, Popoviciu ii bate obrazul lui Robu pentru „Palmisoara”

Războiul declaraţiilor între deputatul PDL Alin Popoviciu şi primarul Nicolae Robu nu pare să se termine prea curând. Pentru a evita o dezbatere televizată cu Robu şi a fi făcut din nou nesimţit sau nemernic, Popoviciu i-a transmis primarului o scrisoare deschisă. A făcut-o chiar în ziua de Rusalii, la un an şi o zi după ce Robu a depus jurământul.

Momentul de glorie al domnului Cristian

După un spumos bilanț de 1.500% al primarului Robu, ce farmec ar mai avea socoteala realizărilor parlamentarilor de Timiș la șase luni de mandat? Eventual așa, în joacă, fiind limpede că astfel de analize temeinice pot fi făcute doar după ce-i dai alesului răgazul să arate ce poate face pentru alegătorii din circumscripție.

Robu isi face bilantul: in martie erau „samsari”, acum se lauda ca sprijina artistii

Se pregătește să-și prezinte bilanțul la un an de mandat și și-a postat pe Facebook nu mai puțin de 80 de realizări, de la aducerea de animale la Zoo, la organizarea cu cel mai mare succes din istorie a Zilei Timișoarei. Primarul Nicolae Robu pare însă să aibă memorie scurtă și trece cu vederea felul în care își schimbă opiniile de la o lună la alta.

Primaria din „cea mai bogata localitate din Romania” isi bate joc de localnici

Victor Malac, primarul din Dumbrăviţa, face legea după bunul său plac în comuna pe care o conduce de un an. Deși stau în „cea mai bogată localitate din România”, unii dumbrăvițeni n-au parte de liniștea și aerul curat pe care și le doreau când s-au mutat din oraș. Primăria îi poluează la greu, pentru că-și ține lângă casele lor utilajele grele și materialele de construcții.

Benelux, o calatorie prin cultura nordica / FOTO

Celebra uniune economică cunoscută sub numele de Benelux şi compusă din trei monarhii vecine: Belgia, Ţările de Jos şi Luxemburg, este, în această vară, una dintre destinaţiile cele mai frumoase pe care Agenţia de turism Ultramarin vi le propune. Iar dacă după o vară caniculară simţiţi nevoia unei oaze de aer proaspăt, ţările nordice sunt exact ceea ce aveţi nevoie.

Bilant oficial dupa accidentul din Muntenegru: 18 morti, 29 raniti

Bilanțul oficial al cumplitului accident de autocar din Muntenegru a ajuns la 18 morți și 29 răniți. Șapte victime sunt în stare critică, fiind internate la secția de terapie intensive a spitalului din Podgorica. O aeronavă militară pusă la dispoziţie de MApN a plecat în Muntenegru. Autoritățile muntenegrene urmează să facă publică luni lista cu persoanele decedate.

Top