Stirile din ziua: 8 iunie 2013

Noua Dreapta asteapta homosexualii la un concurs de skandenberg

Noua Dreapta asteapta homosexualii la un concurs de skandenberg

După mult timp în care n-a avut un sediu, organizaţia Noua Dreaptă Timişoara s-a mutat în casă nouă. Noul sediu a fost inaugurat chiar în ziua când la Bucureşti avea loc marşul minorităţilor sexuale. De la mijlocul lui iunie la noul sediu va exista şi un program permament cu publicul.

PP-DD-istul Ioan Iovescu se face frate cu liberalul Ben-Oni Ardelean

Cel mai insolit senator de Timiş, Ioan Iovescu (PP-DD), îşi schimbă religia. Instructorul auto care a ajuns în parlament prin redistribuire va fi botezat la cultul baptist. El va deveni astfel frate de religie cu un alt senator de Timiş, liberalul Ben-Oni Ardelean. Cei doi sunt singurii parlamentari români reprezentanţi ai comunităţii baptiste.

Gratulari PDL-iste: „Popoviciu e un bou”; „Falca e un nimeni”

Schimb de replici tăios între doi lideri marcanți ai PDL. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a spus despre Alin Popoviciu, vicepreședinte național al partidului, că e un bou și face partidul de râs prin prin prezențele sale la televizor. În replică, Popoviciu spune despre finul lui Traian Băsescu că e un nimeni care se crede deșteptul pământului.

Cum au facut praf bodyguarzii o prezentare de moda cum n-a vazut Parisul / FOTO

Centrul Timișoarei s-a transformat, vineri seară, în podium de modă. De la Opera Naţională şi până la Fântâna cu Pești, 20 de manechine au defilat, pe un covor roșu lung de 300 de metri, în creaţii Silvia Terziu. Păcat că publicul a fost ținut la distanță de bodyguarzi, care n-au înțeles că orice show are nevoie de spectatori și nici că Piața Victoriei nu poate fi blocată după bunul lor plac.

Conferinţa finală a proiectului “Reţea transnaţională educaţională privind orientarea, consilierea şi practica pentru carieră, corelate cu piaţa muncii, în societatea cunoaşterii – PRACTICOR”

„Universitatea POLITEHNICA din Timişoara, în calitate de coordonator, împreună cu partenerii: Universitatea din Piteşti, Institutul de Studii şi Proiectări Energetice ISPE Bucureşti şi FRAUNHOFER – Gesellschaft zur Förderung der angewandten Forschung din Germania organizează în data de 11-12 iunie 2013  conferinţa finală a proiectului “Reţea transnaţională educaţională privind orientarea, consilierea şi practica pentru carieră, corelate

Top