Stirile din ziua: 6 iunie 2013

Examenul de la Poli readuce in prim-plan cazul „mita pentru tusierul Timar”

Examenul de la Poli readuce in prim-plan cazul „mita pentru tusierul Timar”

Conducerea lui Poli Timişoara ezită să facă publică lista cu membrii comisiei de examinare pentru viitorii antrenori ai Centrului de Copii şi Juniori şi pentru postul de director sportiv al aceluiaşi centru. Asta, deși până la examen au mai rămas doar câteva ore. Motivul ar putea fi includerea în această comisie a unui personaj controversat.

0 puncte, 1 gol marcat si 12 primite = viitorul lui Poli Timisoara

Viitorul pare să nu sune tocmai bine la Poli Timişoara. Juniorii A s-au făcut de râs la turneul semifinal de la Piatra Neamţ, unde s-au deplasat cu gândul de a accede în finala Campionatului Naţional de Juniori A. Trei înfrângeri din tot atâtea, acesta este palmaresul elevilor lui Cristi Contescu, un antrenor care altădată făcea minuni cu juniorii săi.

Intai premiat, apoi jignit de Nicolae Robu, Daniel Neacsu a vrut sa returneze premiul

Jurnalistul pe care Nicolae Robu l-a gratulat cu apelative de genul „penibil” și „nesimțit” este același pe care edilul șef l-a premiat cu mâna lui la finele anului trecut. Daniel Neacșu intenționa să-i restituie joi premiul, dar l-a așteptat pe Robu degeaba. Aceasta a întârziat din nou, după modelul deja consacrat.

Primaria Timisoara ramane doua saptamani fara purtator de cuvant

Primăria Timișoara intră în silenzio stampa. Nu pentru că primarul Nicolae Robu renunță la briefingurile zilnice, la care întârzie uneori cu zecile de minute, ci pentru că purtătorul de cuvânt pleacă două săptămâni. Pentru cei care nu știu, e vorba de aceeași persoană: Nicolae Robu.

Inna face imnul Timisoarei!

„Ziaristul de terasă” e genul de jurnalist total neproductiv, care habar n-are să transcrie corect o frază. E veșnic cârcotaș, un pic șefuleț și mare trântor fiindcă trăiește pe spatele ziariștilor care muncesc. „Stă la o terasă sau alta și mai culege din zbor ce se bârfește prin zonă”, nefăcând altceva decât să modifice titlurile de bun simț ale ziariștilor truditori, așa cum bine a observat dl primar Nicolae Robu (căruia îi mulțumim pe această cale fiindcă ne-a dat ideea unei noi rubrici).

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Vârful cu Dor nr. 2, orele 9 – 15; Izvin, Ianova, orele 9 – 15; Jimbolia (zona centrală, numere pare și străzi adiacente, primăria, casa de cultură, Profi, Kabelsystem, Poșta, Romtelecom), orele 11 – 16; Opatița (p), Darova (p), orele 8

Top