Stirile din ziua: 27 iunie 2013

AraDocs, eveniment aradean facut de timisoreni

AraDocs, eveniment aradean facut de timisoreni

Timișorenii pun Aradul pe harta producătorilor independenți de filme documentare. Aici are loc AraDocs, o întâlnire cu invitați importanți din sfera televiziunilor publice și a producției de filme. Evenimentul s-ar fi putut desfășura la Timișoara, dar organizatorii n-au prea avut cu cine discuta.

Bilantul lui Robu, vazut de parlamentarii de Timis

Parlamentarii de Timiș nu prea stau pe Facebook. La trei zile după ce primarul Nicolae Robu și-a postat pe rețeaua de socializare cele 80 de realizări, deputații și senatorii nu știau exact cu ce s-a lăudat mai exact edilul șef al Timișoarei. După ce au lecturat, așa cum era de așteptat, parlamentarii puterii au fost încântați.

Jimbolia

Jimbolia, cap de lista in topul primariilor datoare din Timis

Patru primării din judeţul Timiş au datorii mai mari de trei miliarde de lei vechi, înainte de rectificarea bugetară de la CJ, care va fi făcută în iulie sau cel târziu în august. Dacă datoriile mici ale primăriilor ar putea fi acoperite la această rectificare bugetară, despre cele foarte mari nici nu se pune problema.

Problema in paradis: Firma care lucreaza la Pasajul Michelangelo are conturile blocate

Judecătoria Timișoara a decis săptămâna trecută executarea silită, implicit blocarea conturilor firmei CCCF care lucrează la Pasajul Michelangelo. Acest lucru s-a întâmplat în urma plângerii unei firme timișorene care avea de recuperat de la constructor 720.000 de lei.

Cum au petrecut Bojin si Robu un an de la instalarea în functii

La împlinirea unui an de la prăvălirea uslașă peste Timiș și Timișoara, cei doi ayatollahi ai USL-ului local, Titu Bojin și Nicolae Robu, au vrut să marcheze momentul cu câteva clipe plăcute. Așa că și-au comandat niște tămâieri în direct. La oră de maximă audiență! Cam așa cum și-ar comanda Felix Varanul, la necaz sau bucurie, o emisiune cu Gâdea și Mircea Badea. Doar ce poate fi mai plăcut pentru orgoliul unui șef la un an de mandat decât un masaj odihnitor în fața camerelor de filmat!

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică la Timișoara. Acestea vor avea loc doar în județ, astfel: Călacea (Avicola), orele 9 – 16; Lugoj (str. G. Ureche, Neculce, Romanilor, M. Costin, Dacilor, FDT Neculce), orele 9 – 20; Jimbolia (p), Cenad (p), orele 10 – 15; Deta (pescăria Topolea, SP ANIF Topolea), Dubești

Top