Stirile din ziua: 7 iunie 2013

„Copilul Nicolae Robu lanseaza teme nastrusnice”

„Copilul Nicolae Robu lanseaza teme nastrusnice”

Preşedintele PP-DD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, se amuză de propunerea privind introducerea unui metrou la Timişoara, lansată recent de primarul Nicolae Robu. Diaconu crede că soluţia unui metrou la Timişoara poate fi asemuită doar cu realizarea trenului pe sub Canalul Mânecii.

Nicolae Robu tuna si fulgera pe Facebook impotriva „tonomatelor”!

Nicolae Robu iese din nou la atac pe Facebook. De această dată, dușmanul de clasă este reprezentat de presa „tonomat”, care îndrăznește să aibă o părere cât de puțin contrară celei exprimate de edilul liberal. Supărat foc, Robu pune semnul egal între palmieri și dezvoltarea Timișoarei!

Intoleranta la histamina

Nu puține sunt cazurile în care pacienții se prezintă la medicul alergolog cu probleme digestive ca balonare, crampe abdominale, diaree, greață, vărsături după consumul unor alimente, crezând ca este alergie alimentară sau intoleranță alimentară. De asemenea, pacienții vin cu urticarie/ înroșire a pielii sau chiar, mai rău, cu umflături la nivelul feței, mâinilor sau picioarelor, respirație grea și cefalee apărute după unele alimente. Aceste semne și simptome nu înseamnă întotdeauna alergie, ci de multe ori sunt semne ale unei intoleranțe la histamină.

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de spalatorie auto. Licitatia va avea loc in data de 18.06.2013, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Documentatia privind licitatia, poate fi procurata la sediul  SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia”

Top