Stirile din ziua: 5 iunie 2013

Sorin Udrea si alti interlopi, saltati de pe terenul de fotbal

Sorin Udrea si alti interlopi, saltati de pe terenul de fotbal

Sorin Udrea, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Timișoara, a fost reținut, miercuri după-amiază, pe un teren de fotbal de la Chișoda. O operațiune în forță a „mascaților” a întrerupt partida de liga a patra dintre echipa locală și cea din Sânnicolau Mare. Alte 11 persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor efectuate ulterior.

Bun venit la „Palmisoara”!

Administrația Ciuhandu cumpăra, acum câțiva ani, salcâmi și tei din Olanda și Ungaria. Ca să fie mai cu moț, administrația Robu a cumpărat… palmieri! Ghivecele cu arborii „care doar seamănă cu palmierii” au fost plantate deja pe bd. Brătianu, spre încântarea lui Nicolae Robu și uimirea șoferilor și a pietonilor. Între timp, pe Facebook au apărut deja glumele pe această temă.

Deputaţii de Timis nu voteaza proiectul legii amnistiei si gratierii

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor a avizat, marți, proiectul de lege care prevede amnistia și grațierea pedepselor de până la şase ani. Avizul va merge la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor și, de acolo, în plen. Proiectul are însă mici şanse să treacă. Indiferent de culoarea politică, deputaţii de Timiş nu-l vor vota.

Fara butelii de oxigen, Horia Colibasanu a „imblanzit” Lhotse, urmeaza Everest / FOTO

Alpinistul Horia Colibășanu a lăsat deja în urmă cucerirea unui nou vârf de peste 8.000 de metri. Vârful Lhotse, (8.516 metri) este al patrulea „optmiar” al lumii și al șaptelea pe care timișoreanul l-a cucerit fără ajutorul oxigenului. Urmează, în aceleași condiții, Everestul.

Timisoara nu merita metroul lui Robu!

Indubitabil, timișorenii nu-și merită primarul! Aici s-a cam ajuns după aproape un an de mandat al lui Nicolae Robu. Iar de aici încolo există doar două variante. Ori timișorenii își revizuiesc comportamentul față de primar, ori acesta din urmă are toate motivele din lume să fie iremediabil supărat pe locuitorii de pe malurile Begheiului.

Marian Walter

Economia post revoluționară a României a scos la suprafață mai mulți băieți deștepți decât oameni de afaceri plecați la muncă cu biblia capitalismului sub braț. Printre cei plecați la vânătoare de chilipiruri politice a apărut și Florian Bușcă, acționar o vreme la clubul de fotbal Dinamo și fin al ex-ministrului Transporturilor Miron Mitrea (PSD).

Top la final de sesiune: Maria Grapini, zero activitate in parlament

Deputații de Timiș nu se omoară nici ei cu munca în parlament. Cei cu state vechi în parlament au reușit să adune totuși mai multe luări de cuvânt în plen, însă pe „boboci” nu i-a auzit nimeni de la depunerea jurământului. Codașa absolută este Maria Grapini, care a promis marea cu sarea în campanie și, după ce s-a ajuns ca ministru, a uitat tot.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru înlăturarea unei defecţiuni apărute la reţeaua termică primară, va întrerupe, miercuri, între orele 8 și 12, furnizarea apei calde de consum la PT 98 şi SDM. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în zonele Steaua şi SDM.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Martir Cernăianu (p), Bucovinei (p), orele 9 – 15; Bencecu de Sus (IAS Răchitaș), Sălciua Nouă, Nadăș, Herneacova, Stanciova, Bethausen (p), Cliciova (Stația CFR), Cutina, Balint, Bodo, orele 9 – 15; Lenauheim, Sânnicolau Mare (str. Axente Sever), orele 10 – 16;

Top