Stirile din ziua: 29 iunie 2013

Tiuch cere socoteala Enel Banat, in parlament

Tiuch cere socoteala Enel Banat, in parlament

Desele înteruperi de curent electric din judeţul Timiş, majoritatea fără nicio explicaţie, l-au adus la disperare pe deputatul PSD Cătălin Tiuch. Acesta a cerut explicaţii în Parlamentul României, după ce a primit zeci de reclamaţii de la primarii din zonă sau simpli cetăţeni.

Ingrijorator: La Timisoara, pana in mai, au murit de cancer de san peste 50 de femei

10.000 de paciente cu cancer de sân avansat sau metastatic sunt diagnosticate anual în România, țară care nu are un program de screening pentru această boală aflată în topul cauzelor de deces. Pacientele au nevoie, pe lângă terapii moderne, și de ajutor psihologic specializat. La Timișoara, acest lucru este posibil.

Fara troc si fara bani, la Piata Lucrurilor Libere / FOTO

Piata Lucrurilor Libere începe să prindă cheag la Timișoara, unde a ajuns la cea de-a cincea ediție. Mici și mari au venit în Parcul Botanic, pentru a se bucura de vremea frumoasă și pentru a „răsfoi” oferta participanților. La următoarea întâlnire, cei care nu știu încă să meargă pe bicicletă vor avea o surpriză.

„Am cheltuit INTEGRAL si banii pentru 2013”

Aceasta a fost concluzia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, în deschiderea celui de-al 36-lea Congres al Viei şi Vinului care s-a desfăşurat la Bucureşti. În fiecare an, începând cu 2009, inclusiv 2013, producătorii de vin au cheltuit câte 42.100.000 euro din fondurile europene, majoritatea banilor fiind folosiți pentru replantarea a peste 19.700 de hectare de viţă-de-vie, soi nobil.

Top