Stirile din ziua: 20 iunie 2013

Ostaficiuc nu iese din silenzio stampa

Ostaficiuc nu iese din silenzio stampa

Liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, nu mai vrea sub nicio formă să vorbească. Chiar dacă a promis că va face declaraţii, ba chiar va acorda şi interviuri după terminarea procesului cu ANI, Ostaficiuc este mut ca peştele, la cinci zile după sentinţă.

Intr-un an de mandat, Robu s-a plimbat de 60.000 de euro! / Reactia prin SMS a primarului

Deputatul Alin Popoviciu a declanşat un atac fără precedent la adresa primarului Nicolae Robu. El a a ajuns la concluzia că liberalul a tras chiulul în 29% din zilele lucrătoare ale mandatului său! Toate deplasările lui Robu au costat peste 60.000 de euro. UPDATE: Între cei doi politicieni a avut loc un schimb de mesaje, în care deputatul i-a spus primarului că-i va monitoriza în continuare activitatea, iar Robu i-a replicat că oricât s-ar coaliza „tot felul de terchea-berchea” împotriva lui, nu vor reuși să-i păcălească pe timișoreni.

La cumparaturi, in fum de tigara, prin magazinul „Bega”

Timișorenilor li se servesc tot felul de campanii prin care sunt îndemnați să se lase de fumat sau să măcar să-și arunce mucurile în scrumiere. Ultima inițiativă de acest gen a fost pusă în practică la finele lunii aprilie, când pe semafoarele din oraș au apărut plăcuțe cu textul „Timișoara curată. Nu arunca țigările pe jos”.

Cine l-a infrant pe Nicolae Robu?

Primarul Nicolae Robu s-a întors din Coreea măcinat de cel mai negru coșmar. Se făcea că „grupuri de interese din Primăria Timișoara” și „presa tonomat” au tăbărât pe dumnealui, cu scopul să-i strice imaginea aia bună, clădită în atâția ani de șefie la Politehnică. De Agenția Națională pentru Integritate (ANI) omul n-a zis nimic, prin urmare voi adulmeca puțin din ce-a spus, grav-negrav, liderul liberalilor timișeni.

Primarul Robu, fata in fata cu reactiunea presei

Nu mai este un secret că, de o perioadă încoace, relațiile primarului Nicolae Robu cu o mare parte a presei (aș spune și cea mai importantă, dacă vorbim de site-uri de știri) s-au cam deteriorat. Asta, ca să folosesc un eufemism, fiindcă mai degrabă relația arată ca un conflict. Ba uneori s-a ajuns chiar la răbufniri reciproce de ură. Un lucru care nu e taman ortodox, nici din partea presei, dar nici din partea primarului.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Lovrin (ferma legumicolă), orele 9 – 17; Jimbolia (zona centrală – numere pare și străzi adiacente, primăria, casa de cultură, Profi, Kabelsystem, poșta, Romtelecom, liceul), orele 11 – 16; Cenad (p), orele 10 – 14; Ohaba Lungă

Top