Stirile din ziua: 10 iunie 2013

Orza n-a fost invitat la lansarea cartii lui Ciuhandu!

Orza n-a fost invitat la lansarea cartii lui Ciuhandu!

L-a susţinut puternic în timpul campaniei electorale din iunie 2012 pentru Primăria Timişoara, dar probabil, acum, drumurile lor s-au despărţit pentru totdeauna. Gheorghe Ciuhandu nu l-a invitat pe Adrian Orza, viceprimarul său din ultimele trei mandate, la lansarea cărţii „16 ani în slujba Timişoarei”.

Stoia: Parcarile subterane asteapta doar semnatura lui Robu

Parcările subterane din centrul Timișoara sunt la pixul primarului Nicolae Robu. Cel puțin așa susține Traian Stoia, care afirmă că doi investitori sunt dispuși să facă lucrările pe banii lor. Șantierele ar putea începe imediat după semnarea contractelor care așteaptă acum doar acordul edilului șef.

De ce Robu a promis metrou si a plantat palmieri

În ultima săptămână, primarul Nicolae Robu a produs mai multe subiecte pentru presa locală, ba chiar și pentru cea națională. Mai întâi a promis un metrou, apoi a plantat palmieri pe modelul Radu Mazăre, ulterior a mai tras o ceartă cu „o anumită parte a presei”, culminând cu acuzații că a fost șantajat de ziariști.

Viena

Viena – atat de aproape de perfectiune / FOTO

Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză, măcar pentru o vreme.

„Tonomatele”, despre un an de cand Nicolae Robu a fost ales primar

La un an de la momentul în care a fost ales primar al Timișoarei, Nicolae Robu a pornit o luptă inexplicabilă împotriva presei locale. Publicațiile timișorene au fost numite „tonomate” și, mai mult decât atât, liberalul nu s-a sfiit să „vorbească”, pe Facebook, despre șantajul la care a fost supus de unii ziariști. deBanat.ro a decis să marcheze un an de la alegerea primarului Robu dând cuvântul „tonomatelor”. Culmea este că, în cele mai multe cazuri, liberalul este încă privit cu încredere și i se recunosc meritele. Asta nu înseamnă însă că nu e taxat pentru diversele derapaje.

Top