Stirile din ziua: 25 iunie 2013

Popoviciu: „În Timisoara s-a descoperit o noua boala: schizorobiala”

Popoviciu: „În Timisoara s-a descoperit o noua boala: schizorobiala”

Deputatul Alin Popoviciu a dat verdictul după ce Nicolae Robu a publicat cât a cheltuit cu deplasările în străinătate. Democrat-liberalul îl face mincinos şi bolnav pe edilul șef al Timişoarei și îl invită într-o nouă excursie peste granițele României. De această dată, la muntele Athos.

Desi nu e gata de tot, strada Closca a fost redeschisa

Circulaţia pe strada Cloşca a fost redeschisă, deși lucrarea încă nu a fost finalizată și este în întârziere față de termenul anunțat inițial. Reabilitarea acestei artere a început în mai 2012, în ultima lună a mandatului lui Gheorghe Ciuhandu, iar Nicolae Robu o consideră una dintre realizările primului său an de mandat.

Aline, dar de Ovidiu Ciuhandu ce zici?

Ziaristul de terasă a fost tare măgulit de faptul că ditamai un lider național al PDL, cum este deputatul Alin Popoviciu, l-a pomenit în epistola sa către primarul Nicolae Robu. Ce mai, o desfătare totală să te pomenească taman el, omul care a avut curajul să se bată cu Mama Omida, Mercedesa si alte chivuțe de ghicesc în cești de cafele sau cărți de tarot.

Parlamentarii PP-DD de Timis au refuzat ofertele de a pleca din partid

Cei doi parlamentari PP-DD de Timiş, deputatul Adrian Diaconu şi senatorul Ioan Iovescu, au fost contactaţi de reprezentanţi ai USL şi li s-au promis mai multe foloase pentru a părăsi partidul. Cei doi spun că au refuzat ofertele şi merg înainte alături de „domnul Dan”. Iovescu le-a cerut chiar emisarilor USL un semn pentru a se convinge de puterea lor.

Cum te mai transforma Opozitia; studiu de caz, Adrian Orza

Faptul că, odată ajunși la Putere, cei mai mulți politicieni suferă transformări radicale din toate punctele de vedere e deja un lucru binecunoscut. În afara unor mutații radicale de comportament, dar și psiho-sociale, odată ajunși la putere, unii cunosc metamorfoze inclusiv fizice. Din oameni decenți, unii chiar smeriți, ei ajung aroganți, sfidători, trufași, chiar nesimțiți.

Primăria Timișoara

Robu: Ma pot uita in ochii fiecarui timisorean

Primarul Nicolae Robu şi-a prezentat marţi bilanţul primului an de mandat. Sunt numai 80 de realizări, deși edilul susține că ar fi putut trece mult mai multe. În ceea ce privește promisiunea cu asfaltarea gropilor, Robu spune că acestea apar tot timpul, așa că proiectul trebuie să aibă… continuitate. Cât despre Poli, echipa a apărut pentru că Timișoara nu putea sta fără fotbal de ligă superioară.

Doi timisoreni, sot si sotie, au murit in accidentul din Muntenegru

Doi timișoreni, soț și soție, în vârstă de 68 de ani, și-au pierdut viața în cumplitul accident de autocar din Muntenegru. Cei doi au fost ultimii identificați, iar familia lor a fost anunțată în urmă cu puțin timp. Mircea și Doina Ardelean s-au urcat în autocarul groazei la Timișoara, la ultima oprire înainte de ieșirea din România.

Adrian Orza

Adrian Orza: „Dupa 12 ani nu puteam sa-l tradez pe Ciuhandu”

2012 a fost un an negru pentru fostul viceprimar al Timişoarei. La câteva luni după ce a pierdut la alegerile locale, Adrian Orza a pierdut, pentru câteva zeci de voturi, și un fotoliu de deputat. Nu regretă însă şi spune că nu dorea să ajungă în parlament. El are un mesaj clar pentru fostul primar Gheorge Ciuhandu, care a „uitat” să-l invite la lansarea lui de carte. Orza nu poate ține în ruptul capului cu… ACS Recaş şi i-a transmis lui Robu să nu fie supărat pe suporterii ASU Poli.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – Calea Aradului (p), orele 9 – 13, str. Chișodei, Fratelia, V. Hugo, Ana Ipătescu (p), Izlaz, Bujorilor, Steaua (șantier drumuri), Secerii, Ceferiștilor, Florilor, Calea Șagului (p), Bârsei, Ciocanului, Eternității, E.Zola, CFR SUD – Gara Fratelia, Cercului, Comarnic, Nicorești, Cercului, orele 9 –

Top