Stirile din ziua: 1 iunie 2013

Iancu i-a promis lui Robu palmaresul si culorile lui Poli

Iancu i-a promis lui Robu palmaresul si culorile lui Poli

Primarul Nicolae Robu este pur şi simplu bombardat cu veşti bune când vine vorba de Poli, echipa lui de suflet. După ce a sărit în sus de bucurie la auzul promovării, Robu se laudă că a mai primit o veste excelentă: Marian Iancu i-a promis că va ceda noii Poli palmaresul şi culorile.

Recomandarile CE pentru Romania pentru acest an

La Bruxelles, Comisia Europeană a făcut recomandări statelor din UE privind diverse aspecte pe care CE le consideră deficitare în statele respective. România a primit recomandări privind sistemul fiscal și bugetar, de sănătate publică, de educație, privind mediul de afaceri, și de dezvoltare a capacității administrative a administrației publice.

apă caldă

Fara apa calda in weekend

Colterm anunță că, pentru înlocuirea unui tronson al reţelei termice primare pe str. Iepurelui, unde circulaţia intensă nu permite închiderea accesului auto decât în week-end, va întrerupe, timp de o zi și jumătate, furnizarea apei calde la PT 10B, 10C şi Torac.

Ziua copiilor, in parcurile Timisoarei / PROGRAM de 1 IUNIE

De Ziua Internaţională a Copilului, cei mici vor avea parte de o mulțime de acțuni destinate lor. Organizate de primărie, acestea vor avea loc în Parcul Copiilor, în Parcul Rozelor şi la Grădina Zoologică. Cu această ocazie, primăria şi RATT pun la dispoziţia celor mici, gratuit, o cursă între Grădina Zoologică şi Parcul Copiilor, care va circula între orele 9 și 22.

Top