Stirile din ziua: 13 iunie 2013

Pofta lui Robu se implineste: ADP si SDM fuzioneaza

Pofta lui Robu se implineste: ADP si SDM fuzioneaza

Nicolae Robu poate fi liniștit: pofta ce-a poftit e pe cale să se împlinească. Fuziunea prin absorbţie a ADP de către SDM va fi definitivată. Cel mai bucuros de fuziunea care va avea loc la începutul săptămânii viitoare este, culmea, directorul de la ADP, Liviu Barbu.

Cazinoul din pasajul Operei a scapat de interdictiile lui Robu

Primarul Nicolae Robu nu mai vrea cazinouri în centrul Timișoarei, dar regula nu se aplică pentru toată lumea. Stabilimentul din pasajul Operei rămâne pe loc până când municipalitatea face rost de bani să înceapă lucrările la șoselele subterane visate de Robu. Adică multă vreme de acum încolo și în ciuda faptului că edilul șef a declarat că vrea pasajul liber.

Un antrenor de la juniorii lui Poli sufera de sindromul „Emil Sandoi”

Smardoiul Emil Săndoi, selecţionerul naţionalei de tineret care şi-a luat la palme un elev în pauza jocului cu selecţionata Insulelor Feroe, are un corespondent la Timişoara. Un antrenor de la centrul de copii şi juniori de la Poli a luat la palme doi juniori, la o competiţie oficială. În loc să-şi asume răsunătorul insucces de la Piatra Neamţ, unde juniorii A au participat la semifinala Campionatului Naţional, Cristian Contescu s-a pus să-i pălmuiască pe juniori, într-un exces de furie.

Modificari pe traseul liniei 13

Timp de două zile, joi şi vineri, ca urmare a evenimentului „Serbarea Cartierului Mehala”, traseul liniei 13 autobuz va fi modificat de la sensul giratoriu Gh. Alexandrescu până în Piaţa Mărăşti. Noul traseu va fi sens giratoriu Gh. Alexandrescu – str. Gh. Alexandrescu – str. Mircea cel Bătrân – str. Macilor – str. Cloşca –

Inaltarea Domnului

La 40 de zile după Paşti, în joia celei de-a şasea săptămâni după Sărbătoarea Învierii Domnului, se sărbătoreşte Înălţarea sau, popular, Ispasul. După Înviere, Mântuitorul s-a arătat ucenicilor timp de 40 de zile, după care, în prezenţa lor, s-a înălţat la cer. În acel moment Hristos şi-a profeţit revenirea şi i-a încredinţat pe apostoli că îl va trimite pe Duhul Sfânt.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, joi, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, astfel: Bencecu de Sus (IAS Răchitaș), Sălciua Nouă, Nadăș, Herneacova, Stanciova, Povergina (p), orele 9 – 16; Jimbolia (zona centrală – numere pare+străzi adiacente, primăria, casa de cultură, Profi, Kabelsystem, poșta, Romtelecom, liceu), orele 11 – 16; Cenad

Top