Stirile din ziua: 17 iunie 2013

Timisoara, scoasa la mezat

Din momentul în care Traian Stoia a aterizat pe scaunul de viceprimar, despre Timișoara nu se mai vorbește ca despre un oraș. Un mare oraș, cu pretenții de Capitală Culturală Europeană. Timișoara a devenit, în discursurile lui Stoia, o imensă plăcintă care trebuie împărțită în sute de felii, mai groase sau mai subțiri, și apoi vândute cui trebuie.

Brigitte Sfat i-a spus „Da” lui Ilie Nastase

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au spus „Da”, luni după-amiază, la Primăria Timișoara. Cununia civilă dintre fosta mare glorie a tenisului mondial și fostul „iepuraș” Playboy a fost oficiată la primărie, nu la Casa Căsătoriilor, și într-o zi cu totul neobișnuită pentru astfel de ceremonii. Pentru Robu este cea de-a treia cununie civilă pe care o oficiază.

Robu: Numai redusii mintal nu inteleg de ce s-a inchis traficul la Michelangelo

Primarul Nicolae Robu, recent întors din Coreea de Sud, crede că numai redușii mintal nu înțeleg necesitatea închiderii circulației în zona Michelangelo. Edilul e convins că timișorenii de bună credință nu sunt supărați din cauza haosului din trafic, pentru că scopul final este unul nobil: modernizarea orașului. Dacă trebuie, Robu va trimite din nou „operatorii” cu tablete și va monta camere video.

Primaria a plantat brazi pe strada… Brazilor

Se poate și fără palmieri! Primăria a dispus plantarea a 41 de brazi pe o stradă recent transformată dintr-un drum de pământ într-unul asfaltat. Drumul are 150 de metri, se află în zona Lipovei și se numește… strada Brazilor. De unde și ideea primarului Nicolae Robu de a planta aici brazi, nu plopi cum se dorea inițial.

Traficul din zona Michelangelo, inchis total pana in septembrie

Șoferii care au de traversat orașul prin zona Michelangelo trebuie, de luni, să se înarmeze cu multă răbdare. Traficul rutier va fi închis total, urmând ca restricția să fie ridicată abia la începutul noului an școlar, pe 15 septembrie. Toate mijloacele de transport în comun care circulau prin această zonă îşi vor schimba traseul, iar troleibuzul 19 va fi suspendat.

In cautarea perfectiunii – Coasta de Azur, cel mai pitoresc litoral / FOTO

Aşezată ideal între mare şi munte, Riviera Franceză sau Coasta de Azur este un simbol al eleganţei şi distincţiei europene – şi nici nu are cum să fie altfel, având în vedere că ea prelungeşte de fapt Riviera Italiană sau litoralul italian, care începe la Genoa – o altă zonă plină de farmec, stil şi frumuseţe.

Top