Stirile din ziua: 14 iunie 2013

PDL Timis: Ostaficiuc poate merge la europarlamentare

PDL Timis: Ostaficiuc poate merge la europarlamentare

PDL Timiş reacţionează după decizia dată vineri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul liderului filialei, Constantin Ostaficiuc. Consilierul judeţean Oana Gaita, purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor timișeni, susţine că Ostaficiuc poate candida fără probleme la alegerile europarlamentare din 2014.

Stoia se ia de agerimea lui Robu in cazul spitalului de copii

Viceprimarul Traian Stoia are un scenariu pesimist legat de spitalul de copii. Social-democratul susține că PMT nu e departe să piardă banii primiți de la guvern și acuză lentoarea cu care se mișcă lucrurile în instituție. Tot el spune că de acest proiect se ocupă primarul Nicolae Robu.

Stoia: Comasam colegiile tehnice, nu ne permitem sa aruncam cu banii

Primăria vrea să comaseze şcolile cu profil tehnologic. Anunțul a fost făcut de Traian Stoia, care oferă și motivația: acestea au multe spaţii şi terenuri şi, dacă s-ar uni, ar putea rămâne goale pentru primărie. Până în toamnă aceste comasări s-ar putea produce, iar elevii ar merge la școală numai de dimineață.

Tovarasul Ilici

Din când în când, mai apare pe la televizor un bătrânel sfătos care pare să se priceapă la absolut toate lucrurile din lume. Dă povețe, face caracterizări, își dă cu părerea etc. Mai că ți-ar fi simpatic, măcar prin prisma vârstei, dacă n-ai ști ce se ascunde sub zâmbetul său întins de la o ureche la alta.

Popoviciu si Groza isi disputa scaunul lui Ostaficiuc cu cutitele pe masa

Înalta Curte de Casație și Justiție ar trebui să dea, vineri, verdictul în procesul dintre Agenția Națională de Integritate (ANI) și președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc. Asta, dacă sentința nu va fi amânată pentru a nu se știe câta oară. Surse bine informate, care umblă pe la terase, susțin că, dacă Ostaficiuc pierde, renunță și la funcția din partid, astfel că în filiala PDL Timis se va declanșa o luptă pe viață și pe moarte.

Palmierii lui Robu s-au ingalbenit de stres!

Palmierii plantați recent în centrul Timișoarei vor ierna, foarte probabil, într-o seră a Universităţii de Ştiinţe Agricole. Asta, dacă vor reuși să supraviețuiască până atunci, în condițiile în care, la numai o săptămână de la instalare, au început să se usuce. Specialiștii spun că situația e mult mai complicată decât cred oficialii primăriei.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări executate de Aquatim pe reţeaua de alimentare cu apă rece, vineri va fi afectată alimentarea centralelor termice CT Freidorf şi CT Polonă. În aceste condiții, va fi întreruptă furnizarea apei calde între orele 9 și 17, fiind afectați timișorenii care locuiesc pe străzile E. Cuteanu, Ardealul, I. Slavici,

Top