Stirile din ziua: 19 iunie 2013

Robu nu se astepta ca timisorenii sa guste „glumele de prost gust” la adresa lui

Primarul Nicolae Robu a devenit subiect de glume pe Internet, mai ales că se apropie bilanțul primului an de mandat. Liberalul nu gustă însă „înțepăturile” și spune că acestea sunt orchestrate de anumite grupuri de interese, nemulțumite că nu-și mai pot face jocurile. Robu e impresionat neplăcut de numărul celor care dau „like” ironiilor la adresa sa, dar e liniștit, deoarece are studii care îi demonstrează că rămâne primul în preferințele timișorenilor.

Neurochirurgul Horia Ples, sanctionat drastic pentru conflict de interese

Controlul Ministerului Sănătății la Spitalul Județean face prima victimă. Medicul Horia Pleș va fi eliberat din funcția de șef al Clinicii de neurochirurgie, după ce s-a constatat că și-a trimis pacienții să facă tomografii sau RMN-uri la o firmă la care este asociat și care avea contract cu SCJUT.

Ca sa scape de „acvariu”, primaria a tepuit ADP

În goana nebună de a-şi respecta promisiunea electorală privind demolarea „acvariului” din centru Timişoarei, primarul Nicolae Robu a trecut peste orice. Deși iniţial s-a spus că cele trei spaţii cedate în schimbul „acvariului” nu valorează mare lucru, totul a fost doar o cacealma. Primăria şi-a bătut joc de investiţia făcută de societatea din subordine, ADP, în Piaţa 700.

Succes deplin pentru Timisoara Gospel Project

Cele două concerte „You are my life” organizate de Timişoara Gospel Project au reușit nu doar să umple până la refuz sala filarmonicii, ci și să adune, din donații, o sumă importantă. Banii sunt destinaţi Centrului de Îngrjire Paliativă de tip Hospice „Casa Milostivirii Divine” şi vor fi folosiţi pentru achiziţionarea unui aparat de oxigen performant.

Sorin Pescariu, director interimar la Cardiologie

Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara are un nou manager interimar. Corpul de Control al Ministerului Sănătății a întocmit raportul în urma căruia ministrul Eugen Nicolăescu a anunțat schimbarea directorului Ranko Szuhanek. În locul acestuia va fi numit manager interimar medicul Sorin Pescariu.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Spl. Titulescu nr. 2, orele 9 – 12; Gătaia (str. Republicii, T. Vladimirescu), orele 8 – 15; Bencecu de Sus (IAS Răchitaș), Sălciua Nouă, Nadăș, Herneacova, Stanciova, Ohaba Lungă (p), orele 9 – 15; Jimbolia (p), Teremia Mare (p), orele 10 – 15; Lovrin

Top