Stirile din ziua: 26 iunie 2013

Angajatii AIT, trimisi la cursuri de specializare

Peste 100 angajaţi ai Aeroportului din Timişoara au urmat cursuri în cadrul Proiectului de formare profesională a angajaţilor din aeroporturi, implementat de Asociaţia Aeroporturilor din România (AAR). Proiectul a durat 30 de luni, a cuprins 47 de sesiuni și a costat peste 5,2 milioane de lei, bani proveniți din programul POSDRU.

Inca un mister al „listei lui Robu”: lucrarile de la spitalul de copii

Primarul Nicolae Robu mai vede ceva care nu există, și anume șantierul de la spitalul de copii, unde ar fi început construcția unui nou corp de clădire. Din cele peste șapte milioane de euro, cât ar costa o astfel de lucrare, guvernul a alocat cinci milioane de lei. În realitate, studiul de fezabilitate nu e gata sau e ținut la secret, iar municipalitatea ar putea să piardă și acei bani.

Unde si cand a mutat Robu Liceul de Arte?

Primarul Nicolae Robu trece, la capitolul realizări din primul an de mandat, mutarea Liceului de Arte, pentru ca municipalitatea să nu mai plătească chirie. E posbil să-l fi mutat, dar în secret total, pentru că școala funcționează tot acolo, iar Inspectoratul Școlar Timiș nu știe nimic despre un alt sediu.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Opatița (p), Dubești (p), orele 8 – 16; Făget (Trimsol), Bichigi, Povergina, Bunea Mare, Răchita, Remetea Pădurani, Ierșnic, orele 9 – 16; Jimbolia (p), Teremia Mare (p), orele 10 – 15.

Top