Stirile din ziua: 4 iunie 2013

Orza catre Robu: „E mai facil sa dai vina pe greaua mostenire”

Orza catre Robu: „E mai facil sa dai vina pe greaua mostenire”

Nu vrea să intre în polemici cu primarul Nicolae Robu, dar îi dă replica în privinţa bramburelii de la Direcţia de Patrimoniu Adrian Orza, fost viceprimar, susține că intabularea terenurilor și a străzilor nu ține de municipalitate.

Daca n-a avut succes altfel, Nicolae Robu duce metroul pe Facebook

Supărat că în viața reală nimeni nu-l apreciază, primarul Nicolae Robu s-a îndreptat spre mediul virtual, acolo unde detractorii n-au nicio șansă în fața tastei „delete”. Liberalul face un sondaj printre prietenii săi de pe Facebook, legat de metrou. De această dată, admite că planurile sunt de foarte lungă durată.

Top la final de sesiune: Ben-Oni Ardelean, cel mai „mut” senator de Timis

Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean este, de departe, cel mai inactiv senator pe care l-a dat Timișul la ultimele alegeri sau poate chiar din istorie. În șase luni de mandat, Ardelean n-a avut nicio declarație politică, nicio întrebare, zero interpelări, zero luări de cuvânt în plen, zero… Nici pe restul colegilor lui de Timiș nu i-a prea interesat județul care i-a trimis în parlament.

Legende alb-violete, colaboratori si jucatori la ASU se bat pentru un post la Poli

Două foste glorii poliste şi un angajat al lui ASU Poli, echipa din campionatul judeţean, se bat pentru postul de director tehnic al centrului de copii şi juniori de la Poli. Alţi foşti fotbalişti care au făcut istorie în tricoul lui Poli şi-au depus şi ei dosarele pentru concursul de vineri.

Adio, magazine second-hand, cazinouri si covrigarii in centrul Timisoarei

Primarul Nicolae Robu a declarat oficial război magazinelor second-hand, cazinourilor şi covrigăriilor din centrul Timișoarei. Liberalul consideră că afacerile de acest gen strică imaginea orașului și vrea să le mute spre periferie. Ca de obicei, el nu știe însă cum le va putea interzice și caută acum soluții legale.

FALT critica discriminarea la gigacalorie

Preşedintele Asociaţiilor de Locatari din Timişoara, Petru Olariu, susţine că ameninţarea primarului Nicolae Robu cu tăierea subvenţiei la gigacalorie cui nu vrea să intre în programul de reabilitare termică a blocurilor nu va duce la nimic bun. Din contră, sună mai mult a discriminare.

Robu face ordine in „dezastrul” din patrimoniul Timisoarei

Primarul Nicolae Robu a ajuns la concluzia viceprimarului Traian Stoia: patrimoniul Timișoarei e vraiște. El invocă greaua moștenire lăsată de administrația Ciuhandu și vrea acum să afle exact câte clădiri, terenuri şi străzi are oraşul pe care îl are conduce. Conform viceprimarului, în Timișoara sunt cel puțin 4.500 de terenuri și 250 de străzi neintabulate.

Pe lacul Surduc ar putea aparea o pista de canotaj

Lacul Surduc ar putea avea, din vara lui 2014, o pistă de canotaj la cele mai ridicate standarde internaţionale. Este visul noului preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Canotaj Timiş, consilierul judeţean PC Titi Stancu. Elisabeta Lipă, președintele Federaţiei Române de Canotaj, speră ca totul să nu rămână doar la stadiul de promisiune.

Parcul Copiilor, deschis pana la miezul noptii

Primăria Timişoara a hotărât să prelungească programul de funcţionare a Parcului Copiilor „Ion Creangă”. Astfel, acesta va fi deschis între orele 9 și 24. Decizia de prelungire a orarului a venit în urma numeroaselor solicitări venite din partea părinţilor şi bunicilor. „Având în vedere solicitările mai multor cetăţeni, părinţi, bunici şi nu numai, conducerea Primăriei

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, marți, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Parța (p), Jimbolia (Zona Centrală – numere impare și străzi adiacente, spital TBC, cămin bătrâni, SC Penny, Faulhaber, Petrom, stația epurare), orele 9 – 15; Partoș (toate SP ANIF de la Pod Partoș în aval),

Top