Stirile din ziua: 23 iunie 2013

Moda studenteasca a revenit in lumina reflectoarelor la Timisoara / FOTO

Moda studenteasca a revenit in lumina reflectoarelor la Timisoara / FOTO

Tinerii designeri vestimentari din România s-au adunat, sâmbătă şi duminică, la Timişoara, pentru Festivalul Studenţesc de Modă. Timişoara Fashion Days a însemnat culoare, pasiune, inspiraţie şi îndrăzneală, care au caracterizat cele mai noi colecţii prezentate. Cu această ocazie a avut loc și un concert în sprijinul unei tinere de 25 de ani, care suferă de o boală grea.

Marius Giura: „Cui ii spui ca muncesti pe branci un an intreg pentru Garana nu te crede”

Festivalul de jazz de la Gărâna a supraviețuit și fără bani de la Primăria Timișoara. Întreg scandalul de anul trecut a fost, de fapt, doar un balon de săpun, pentru că PMT nu mai finanțează evenimentul de nouă ani! Neobositul Marius Giura știe care e singurul „ingredient” fără de care nu se poate organiza o manifestare de o asemenea anvergură. Festivalul de la Gărâna, ajuns la „respectabila” vârstă de 17 ani, merge mai departe, cu super-invitați, laureați cu multe Grammy-uri.

Magda Ciumac se iubeste cu „nea Andrei”

Fosta „vedetă OTV” Magda Ciumac s-a mutat de ceva vreme la Timişoara, unde s-a combinat cu proprietarul unuia dintre cele mai frecventate restaurante din Timişoara. Conform contului deschis pe Facebook, cea care s-a făcut remarcată după ce a dansat pe mese în emisiunile „domnului Dan” se numește acum Magda Ciumac Rain.

Duminica Rusaliilor

Duminica Rusaliilor – sau Pogorârea Sfântului Duh – este o sărbătoare creștină importantă, care se ține întotdeauna duminica, la 50 de zile după Paști. În această zi, Duhul Sfânt s-a pogorât asupra Sfinților Apostoli, dându-le darurile spirituale necesare propovăduirii Evangheliei.

Top