Stirile din ziua: 28 iunie 2013

Inca o descoperire marca Stoia: Un SRL vinde locuintele primariei

Primăria Timișoara vinde locuințele către chiriași printr-un SRL. Traian Stoia susține că asta a descoperit un control al Curții de Conturi. Operațiunea în sine nu ar fi ilegală, dacă firma privată nu ar cere taxe suplimentare pentru fiecare act pe care îl întocmește. Situația datează de multă vreme, iar în ultimul an municipalitatea a vândut locuințe în valoare de un milion de lei.

Parcarea subterana din Piata 700 are inca impozitele neplatite de un an

Viceprimarul Traian Stoia confirmă ceea ce deBanat.ro a scris acum câteva săptămâni: proprietarii parcării subterane din Piața 700 nu au plătit impozit de un an. Suma restantă este de 224.000 lei, iar Constructim va trebui să plătească și penalizări de întârziere. Nu se știe însă când.

ciprian bogdan

Rocada liberala la SCJUT: Bogdan pleaca la CNAS, Juganaru vine de la CFR

Funcția de director la Spitalul Județean din Timișoara nu e una pe termen lung. Cel puțin în ultima perioadă. Actualul manager, liberalul Ciprian Bogdan, e pe cale să facă un salt uriaș în carieră. El ar putea ajunge director adjunct al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. În locul lui vine Iulius Jugănaru, care avansează și el, de la Spitalul CFR.

Zeci de societati au cerut falimentul firmei care lucreaza la Pasajul Michelangelo

Firma care execută lucrarea de la Pasajul Michelangelo are probleme foarte mari. Conturile CCCF Drumuri și Poduri Timișoara au fost blocate printr-o sentință a Judecătoriei Timișoara, din cauza unor datorii neplătite. Sunt însă mai multe firme care sunt în proces cu societatea care, deși aflată în prag de faliment și avea doar cinci angajați, a primit de la Primăria Timișoara lucrarea de la Michelangelo.

primaria timisoara

Stoia nu stie daca, in PMT, costurile cu angajatii sunt justificate

Disponibilizările din instituţiile publice, stabilite de executiv, nu par să stârnească prea multe valuri în Primăria Timișoara. Viceprimarul Traian Stoia nu știe câte posturi lipsă sunt în instituție, dar crede că decizia premierului Ponta e făcută în favoarea economiei naționale! Sindicaliștii anunță, pe de altă parte, că disponibilizările vor duce la blocarea activității în unele primării.

Targ de adoptii canine

Sâmbătă, între orele 10 și 12,30, în Parcul Carmen Sylva, are loc al cincilea târg de adopţii canine din acest an organizat de Primăria Timişoara, prin Direcţia de Mediu. Alți 20 de câini deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi, microcipaţi şi cu carnete de sănătate, dornici de afecţiune, vor aştepta nerăbdători noii stăpâni. Târgurile de adopţii canine organizate

Top