Stirile din ziua: 12 iunie 2013

Politizarea strica regionalizarea

Politizarea strica regionalizarea

Societatea civilă cere să fie ascultată în privința regionalizării. Dezbaterea de săptămâna trecută de la Timișoara, la care a participat vicepremierul Liviu Dragnea, a lăsat însă multe semne de întrebare. În afara politicienilor, nimeni nu a apucat să prezinte idei sau sugestii.

UVT sustine ca n-a stiut de vestigiile din zona santierului de pe strada Oituz

Conducerea Universității de Vest spune că nu a fost înștiințată de existența unor vestigii arheologice în perimetrul de construire al Institutului de Cercetări Avansate de Mediu. Conform aceleiași surse, șantierul a fost deschis pe baza unei autorizații de la primărie și a unui aviz al Direcției de Culte.

Robu, sucarit rau pe Stoia si Frati

Umblă vorba pe terase (pe acolo unde își face veacul și ziaristul de terasă) că primarul Nicolae Robu nu prea îi mai are la inimă pe celebri frați Cristescu. Cu atât mai puțin, pe trimisul lor special în primărie, Moș Teacă, aka Traian Stoia. Și ar fi cel puțin două motive mari și late. Pe de o parte, Robu s-a săturat să spună toată lumea că e o biată paiață a fraților, iar pe de alta e vorba de o chestiune mult mai concretă.

Strategii in ritm de salsa

Planurile de atac se fac în urma unor furtuni de creiere semețe ce au sorbit zdravăn din cafea. Pentru oamenii creativi, experiența face diferența și îi recomandă mai departe. Ținta e uneori undeva în ceață, dar aplicând niște tehnici combatante, prin învăluire, ajungem să o zărim semeață pe metereze.

Aurel Sunda si Petre Vlatanescu revin la Poli

Mult așteptatul și mult discutatul examen de la centrul de copii şi juniori de la Poli s-a încheiat. Singurul angajat de la centrul de copii şi juniori care a fost dat afară este Antonio Foale, care face parte şi din cadrul staff-ului tehnic al Politehnicii Timişoara, echipa din campionatul judeţean.

Cum m-am intalnit cu istoria

Vineri după-masă am fost avut o întâlnire neașteptată cu istoria. Trecând prin fața sediului PDL Timiș, l-am văzut el, pe omul dedicat schimbării Timișoarei, edilul confundat cu disciplina și onoarea, viceprimarul PSD Traian Stoia în carne, gușă și oase. Ca și transpirația. prin orice fibră a sa, dl Stoia secreta acea mândrie izvorâtă din contemporaneitatea dumnealui cu „Fratele Cristescu”.

Alte zece persoane au fost retinute in dosarul Udrea / VIDEO

Ancheta în dosarul în care a fost arestat Sorin Udrea continuă. Miercuri dimineață, polițiștii de la Crimă Organizată şi Serviciul de Investigaţii Criminale au descins la 12 adrese din Oraviţa, Moraviţa, Becicherecu Mic şi Beregsău Mare. Au fost emise 12 mandate de aducere, cei vizați urmând a fi cercetați pentru implicarea lor în activitățile grupării Udrea. UPDATE: Zece persoane au fost reținute.

Decat cu descentralizarea lui Dragnea, mai bine fara

Într-un fel de simulacru democratic, la finele săptămânii trecute, vicepremierul Liviu Dragnea a tras o raită prin Timișoara ca să ne spună cum stă treaba cu regionalizarea României. Toate bune și frumoase, un singur lucru lipsind din acest exercițiu de imagine. Și anume, care este intenția reală a Guvernului USL în privința regionalizării.

apă caldă

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecţiuni apărute la reţeaua termică primară, va întrerupe miercuri, între orele 8 și 20, furnizarea apei calde de consum la PT 98 şi SDM. Vor fi afectaţi consumatorii care locuiesc în zonele Steaua şi Calea Şagului, precum şi cei de pe străzile Eternităţii şi Victor Hugo.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică în Timișoara. Acestea vor avea loc în județ, după cum urmează: Povergina (p), orele 9 – 16; Beba Veche (p), orele 10 – 14; Gătaia (p), Stamora Germană, Gaiu Mic, orele 8 – 15.

Top