Stirile din ziua: 22 iunie 2013

Conditiile excluderii asociatului administrator pentru frauda in dauna societatii

Prin decizia comercială nr. 269 din 06.12.2011, Curtea de Apel Timișoara a statuat că, pentru ca un asociat administrator să poată fi exclus din societate, acesta trebuie să fi comis o fraudă în dauna societății, adică să fi săvârșit prejudicierea conștientă a societății, prin acțiuni sau omisiuni intenționate, de natura a micșora substanțial patrimoniul acesteia.

Poli poate ramane fara cateva grupe de copii, sefii clubului se tin de inginerii financiare

Problemele de la centrul de copii şi juniori de la Poli sunt departe de a se fi terminat. Conducerea clubului încearcă să repare o greşeală legată de remuneraţia a patru antrenori care, recent, au trecut un examen făcut de ochii lumii. Dacă nu vor găsi o soluţie mulţumitoare, Poli riscă să rămână fără câteva grupe de copii şi juniori.

Declaratii, explicatii, angajamente

Eugen Teodorovici: Excesul de reglementare a îngreunat absorbţia fondurilor europene Victor Ponta: Câte proiecte au fost moștenite de la „faimoșii miniștri ai Economiei de dinainte”, care nici măcar nu au fost deschise? Dan Nica: 3.000 de proiecte nedeschise. Maria Grapini: 1.700 astfel de proiecte. Varujan Vosganian: Cuvântul cheie este competitivitatea. Noi, ca ţară, suntem complementari,

Inca o trasnaie marca Stoia: viceprimarul vrea sa dea biserica luterana romano-catolicilor

Viceprimarul Traian Stoia e pe cale să înregistreze o premieră în materie de culte religioase. El vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât să lase fără lăcaș de cult cele câteva sute de luterani din Timișoara! Biserica ar urma să intre în proprietatea Episcopiei Romano-Catolice.

Rosenblum transforma Poli intr-o echipa a nepotismelor pe bani publici

Nepotismele încep să-şi facă loc, din nou, la Poli. Șefii echipei îşi angajează copiii la clubul care trăieşte în proporţie de peste 90% din bani publici. Fără nicio realizare notabilă la Poli, managerul sportiv Călin Rosenblum, remarcat doar prin diverse scandaluri, care au culminat cu ameninţarea unui junior internaţional cu exmatricularea, s-a gândit că nu ar strica dacă ar profita puţin de poziţia lui.

Top