Stirile din ziua: 3 iunie 2013

Aeroportul „Traian Vuia” ramane cel mai important punct de operare al Carpatair

Aeroportul „Traian Vuia” ramane cel mai important punct de operare al Carpatair

Compania aeriană Carpatair renunță la hub-ul de la Timișoara și va opera curse directe către Roma, Milano, Veneția, Stuttgart și Cernăuți, cu o frecvență de trei zile pe săptămână. Cu toate acestea, AIT rămâne cel mai important punct de operare al companiei.

Suparat pe toata lumea, Robu a bagat embargo la interviuri

Primarul Nicolae Robu e supărat foc pe toată media din Timișoara, așa că nu vrea să dea interviuri. A făcut totuși o excepție: agenția națională de știri Agerpres, singura care, în opinia lui, nu-i distorsionează declarațiile. Ar fi și greu, în condițiile în care Agerpres, care funcționează pe bani publici, nu i-a supărat niciodată pe cei aflați la putere.

Robu vrea metrou la Timisoara, dupa ce muta linia ferata in subteran

Primarul Nicolae Robu are noi planuri futuriste pentru Timișoara, după aprobarea Planului Urbanistic General. Linia ferată care străbate orașul va fi dusă în subteran, într-un orizont de timp nedefinit, pe o sumă de bani necunoscută și inexistentă. Reprezentanții CFR n-au fost consultați încă, dar Nicolae Robu crede că la Timișoara ar putea exista chiar și metrou!

De ce isi duce Ponta copiii la o scoala privata

Nu cu mult timp în urmă, deBanat prezenta cazul unui elev de la Liceul de Arte care perturba cursurile, deranjând atât colegii, cât și profesorii prin aceea că… se masturba în timpul orelor. Și nu o dată, de două ori, ci aproape zilnic. Unii „deontologi” ai presei au ripostat că un astfel de articol nu înseamnă presă. Deși subiectul pare mai degrabă de domenul tabloidelor, prin urmările lui cred că poate provoca și o discuție extrem de serioasă.

Lista lui Velcea pentru Liga I

Poliştii nu au timp să se bucure de promovarea în Liga I. După ultimul joc, cel de miercuri cu FC Bihor de pe teren propriu, conducerea lui Poli Timişoara va avea foarte puţin timp până la startul primei ligi. Foarte puţini jucători din actualul lot pot face faţă primei ligi, ceea ce îi obligă pe cei din conducere să demareze negocieri pentru transferul mai multor fotbalişti cu experienţă competiţională.

Popoviciu: „Nu il voi concura niciodata pe Costi Ostaficiuc”

Deputatul Alin Popoviciu nutreşte un sentiment de fair-play deosebit faţă de Constantin Ostaficiuc. Nu numai că îl vede europarlamentar în 2014, dar nu ar putea intra în luptă cu el pentru şefia filialei. Popoviciu vorbeşte şi despre primarii trădători în care nu mai are încredere, dar preferă să îi ţină legaţi de partid. Deputatul nu exclude nici varianta de a candida la Primăria Timișoara. Alin Popoviciu e convins, pe de altă parte, că PDL face opoziție la greu în Timiș.

Calitatea de reclamant a organizatiilor sindicale si instanta competenta teritorial

În ședința din 21 ianuarie 2013, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a admis două recursuri în interesul legii și a decis că organizațiile sindicale au calitate procesuală activă în acțiunile promovate în numele membrilor de sindicat, iar instanța competentă teritorial este cea de la sediul sindicatului reclamant.

Coasta de Azur – un paradis pentru orice pamantean / FOTO

Riviera franceză este, de peste un secol, locul unde miloane de pământeni visează să ajungă măcar o dată în viaţă pentru o vacanţă ca-n filme. Pentru că faimoasa Coastă de Azur are renumele de a nu dezamăgi pe nimeni, datorită frumuseţii sale strălucitoare, de neuitat şi a posibilităţilor extrem de variate de petrecere a timpului liber.

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Neptun nr. 1, orele 9 – 16; Giarmata (Avicola – ferma Tineret Bovin),orele 9 – 16; Partoș (toate SP ANIF de la Pod Partoș în aval), orele 8 – 16.

Top