Stirile din ziua: 18 iunie 2013

Centrul de Transfuzie Sanguină

Senatorul Suciu si primarii PSD se incoloneaza la donare de sange

Senatorul Suciu si primarii PSD se incoloneaza la donare de sange

Aproximativ 50 de membri PSD, în frunte cu senatorul Matei Suciu şi consilierul judeţean Marina Rodica Radu, vor dona sânge pentru copiii bolnavi din judeţul Timiş. Acţiunea are loc vineri, 28 iunie, la Casa de Cultură din Jimbolia.

Grindeanu insista in parlament pentru spitalul „Louis Turcanu”

Timpul trece şi promisiunile USL din campania electorală sunt departe de a fi respectate. Deputatul PSD Sorin Grindeanu a tras un semnal de alarmă în Parlamentul României, vizând situaţia spitalelor din ţară care au clădiri retrocedate. Ţinta a fost clară: realizarea proiectului noii clădiri de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

Robu vrea sa dea transport gratuit la tot poporul

Primarul Nicolae Robu a anunțat, în ședința de plen a CL desfășurată marți, că analizează la modul cel mai serios posibilitatea ca toți timișorenii să circule gratuit în mijloacele de transport în comun. Robu a afirmat că această idee o are de mai multă vreme, chiar dinainte ca ea să fie aplicată în Lugoj.

Poli Timisoara ataca Liga I dupa model „old boys” si „no name”

Reunirea lotului polist nu a impresionat deloc prin prisma noutăţilor. Hristu Chiacu, un jucător care nu a pus piciorul pe minge de vreo doi ani, plus trei stranieri de care nu a auzit nimeni. Explicaţia oficialilor polişti este simplă: Poli nu are buget care să permită atragerea de fotbalişti bine cotaţi pe piaţă. Nu a apărut însă nicio explicaţie oficială faţă de tratamentul discreţionar la care sunt supuşi în continuare fotbaliştii timişoreni de perspectivă.

Prietenii de pe Facebook decid topul realizarilor lui Robu

Primarul Nicolae Robu a postat pe site-ul lui preferat de socializare, Facebook, cinci sondaje cu realizarile sale din primul an de mandat. Astfel, prietenii virtuali ai edilului vor hotărî care este cea mai importantă realizare a acestuia, fie ea înființarea echipei Poli, gratuitățile la transportul în comun, înființarea TimPark sau demolarea acvariului. Ziariștii – care scriu la comandă de pe terase – nu sunt luați în seamă.

Suficienta presedintelui Titu

Luat la întrebări de opoziție cu privire la realizările din debutul mandatului său, tocmai când se pregătea să aniverseze un an de la înțeleptul vot popular din iunie 2012, președintele CJT Titu Bojin a zis aproape magnific: „Le promit cetățenilor că vor fi realizate suficiente din promisiunile făcute, chiar dacă unele se găsesc și pe lista PDL-ului”. Din acel moment, neștiutorii se tot întreabă necontenit ce sunt „suficientele”.

Teoretic, ambulantele si pompierii au prioritate prin zona Michelangelo

Circulația restricționată din zona Michelangelo mai creează o problemă: timpi prelungiți de ajungere la destinație pentru mașinile de pompieri sau ambulanțe. Primarul Nicolae Robu nu poate face estimări și spune că aceste vehicule au prioritate, susținând că situația se va remedia din mers.

Alta gluma proasta de la PSD: Marcel Torje, sef la Cadastru

„Omul potrivit la locul potrivit” pare să fie deviza PSD Timiș în privința numirii unor oameni la șefia instituțiilor deconcentrate. Deviză preluată probabil de la PDL Timiș și funcționează după principiul „lupul, paznic la oi”. Așa cum PDL l-a numit șef la RAR Timiș pe Dorin Cândea (acum membru PSD), care avea o condamnare penală pentru înmatriculări false de mașini, așa și social-democrații au o variantă optimă pentru șefia Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Timiș.

Primaria vrea 35 de milioane de euro pentru investitii

Are cel mai mare buget din istorie, dar vrea să împrumute 35 de milioane de euro. Primăria Timișoara va lua bani de la bănci pentru a continua finanțarea proiectelor începute sau demararea unora noi. Printre obiectivele pentru care se cer bani se numără subpasajul Michelangelo, strada Cloșca sau sistemul de supraveghere video a traficului.

apă caldă

Presiune scazuta la apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de S.C. Enel S.A, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică la PT 40, va furniza, marți, între orele 9 și 12, apă caldă la presiune scăzută. E posibil să fie afectați mulți dintre timișorenii care locuiesc pe străzile L. Boțoc, C-tin cel Mare, Holdelor,

iÎntreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Ion Ionescu de la Brad, Bl.A4-47, orele 9 – 12; Călacea (Avicola), Jimbolia (zona centrală – numere impare și străzi adiacente, spital TBC, cămin bătrâni, SC Penny, Faulhaber, Petrom, stația epurare), orele 9 – 15; Butin (p), orele 8 – 15.

Top