Florin Marin va prelua Poli, Iosif Rotariu va fi secund!

Tehnicianul Florin Marin și-a reziliat, luni, contractul cu FC Rapid și urmează să devină antrenor principal la Poli! Informația a fost confirmată de primarul Nicolae Robu, care a anunțat și cine va fi antrenor secund. Clubul timișorean nu s-a înțeles, din punct de vedere financiar, cu alți tehnicieni, contactați în cursul zilei de luni.

flroin marin

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, luni, că Florin Marin a solicitat rezilierea contractului, pentru a putea semna contractul cu grupărea bănăţeană. „Am fost de acord după ce mi-a spus de oferta pe care o are. E dorit la Timişoara, o echipă din Liga I cu alte posibilităţi, şi atunci am fost de acord. Urmează să semnăm şi rezilierea după care ne vom orienta către un alt antrenor”, a spus Moraru, citat de Mediafax. Surse din cadrul grupării giuleştene susțin că oficialii FC Rapid negociază deja cu Dan Alexa, care ar urma să ajungă marți în București, pentru a discuta termenii contractuali. Florin Marin a fost instalat pe banca tehnică a Rapidului în 24 iulie. Poli a rămas fără antrenor vineri seară, după ce Dan Alexa a demisionat în urma înfrângerii cu 0-4 în fața Viitorului Constanța.
UPDATE: Informația a fost confirmată de primarul Nicolae Robu. „Este adevărat că eu și Titu Bojin am agreat propunerea făcută de conducerea executivă a clubului, Liviu Anton și Daniel Stanciu, de aducere ca antrenor principal a lui Florin Marin, în echipă cu Iosif Rotariu, ca secund, și cu un preparator fizic italian. Unul dintre atuurile lui Florin Marin a fost, pe lângă CV-ul său, și acela că a acceptat ca secunzi timișoreni, evident, poliști. Contractul încă nu e semnat, Florin Marin este așteptat marți la Timișoara”, ne-a declarat Robu. Pe de altă parte, reprezentanți ai clubului au discutat, luni, și cu Dorinel Munteanu, Cristiano Bergodi și chiar Petre Grigoraș, însă pretențiile financiare ale acestora au fost considerate inaccceptabile. (sursa foto: www.fanatik.ro)

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

24 comentarii pentru acest articol

teo musante@ pif a spus: (august 24th, 2015 at 20:01 )

Ne-am dat draqu ! Se vede ca suntem „frati” cu aia . Schimb de antrenori ? E ok , Fl Marin are experienta cu retrogradarile . El le-a ” condus” si pe pietrisica si pe hotelul . Sa vina domne aici ca aici e loc ptr oricine vrea sa faca un leu fara a i se cere mare lucru .

pif a spus: (august 24th, 2015 at 20:10 )

nu cred. uluitor. nu se poate.

soryn a spus: (august 24th, 2015 at 20:12 )

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeee-ul….nea robule… pacat ca ne-ati fraierit cu culori, play-off, si acuma cu flocea cu dorinel… doar cornel dinu, titi dumitriiu si emerich ienei mai lipsesc…
PACAT CA GONITI LUMEA DE LA STADION !

pif a spus: (august 24th, 2015 at 20:20 )

mi-am revenit. trebuie sa fie un truc. decit asta mai bine Dorinel Munteanu. cred ca nici colegul nu-si mai pune foarfeca pe policard in cazul asta. asta trebuie sa fie, altceva nu se poate.

polist a spus: (august 24th, 2015 at 20:21 )

asta e blestem galatean, altfel nu imi explic!:((((

Nu se poate sa iei atatea masuri impotriva publicului si fotbalului.

eu a spus: (august 24th, 2015 at 21:12 )

Baaaaaaaaaaa!!!!! Vi-s nebuni? Cum sa il pui pe ala antrenor? Si ce cauta Rotariu? Dupa ce s-a declarat pe fata anti acs si s-a dat cu ASU ca sa nu mai zic de „nepotu'” dat la dinamo. Vai si-amar!!! Cat putea cere grigoras sau pustai…. Ma lasati?

robule, du-te-n plm a spus: (august 24th, 2015 at 21:17 )

vai de pxxa voastra, bine ca nu e libera mortaciunea aia de puiu iordanescu, ca venea si ala, macar la discutii.
cat timp jegurile de varsta comunistilor, alde bojin, robu, ciuhandu etc conduc si sunt aruncate in fata nu va merge nimic in directia buna. tot vechituri ce raspund bine la butoane si au articulate reactiile tipic comuniste.

INO a spus: (august 24th, 2015 at 21:37 )

BEY! ACUM ȘTIU SIGUR CĂ TIMIȘOARA ESTE BLESTEMATÂ DIN CAUZA PROSTIE CARE BÎNTUIE ACEST ORAȘ!RUȘINE!RUȘINE!DACĂ MAI CONTEAZĂ! MULȚI SPECTATORI VOR PLECA ȘI POLI TIMIȘOARA ESTE TOTUȘI O ECHIPĂ CONDUSĂ DE INCOMPETENȚĂ LA TOATE NIVELELE! CE CAUTĂ ROTARIU CARE A ADUS JIGNIRI PE FAȚĂ ACESTUI CLUB!?CE CAUTĂ MOȘUL ĂSTA!? CARE NU ARE NIMIC ÎN COMUN CU VALOAREA! ASTA DACĂ IAR STANCIU VRĂJITORUL A PUS LA CALE UN TROC!?ȘI ANUME ÎL ȚIN PE ĂSTA VREO 3 ,4 ETAPE ÎI ZIC CĂ NU SÎNT MULȚUMIȚI ȘI DUPĂ ACEEA! HOP CONTRA CHINEZUL! DAR ORICUM LA POLI CU ASEMENEA MANEVRE NU POȚI FACE PERFORMANȚĂ!SPER SĂ FIE MAI MULT DE 300 DE SPECTATORI LA MECI! ȘI ROBU 20,30 % DIN VOTURI SAU DUS AI GESTIONAT GREȘIT CLUBUL POLI TIMIȘOARA FRAIERE!NU TE MAI PRIMESC NICI EU INO ȘI EȘTI STUPID O SĂ RECOMAND TUTUROR SĂ NU TE MAI VOTEZE! EȘTI UN IDIOT!SPER SĂ VINĂ UN PRIMAR SERIOS SĂ ADUCĂ DEMNITATEA ACESTUI ORAȘ ACOLO UNDE ERA CÎNDVA!SPIRITUL MEU VA LUCRA ÎMPOTRIVA SĂ PIERZI ÎN TOT CE FACI! PENTRU CĂ ORICUM NU FACI CE TREBUIE!PENTRU MINE NU MAI EXIȘTI CA ȘI OM!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

polistul56 a spus: (august 24th, 2015 at 21:37 )

Mare dreptate a avut MARIAN IANCU cind a spus ca Timisoara nu va face performanta cu asemenea talente la conducere si fara investori.Unde esti tu Iancule.Toti isi bat joc de Timisoara.Trist,trist,trist.S-a distrus un oras intreg.

ape a spus: (august 24th, 2015 at 21:38 )

Era clar de acum cativa ani ca o echipa la care antrenorul e desemnat pe linie politica de catre idiot si de tractorist, nu are cum sa faca performanta. Asta e doar o alta confirmare.

antirob a spus: (august 24th, 2015 at 21:45 )

acu’ fara suparare, Flocea n-ar fi avut loc nici la ASU :)))))

geo a spus: (august 24th, 2015 at 21:56 )

super mutare..liga a 2a sscrie pe noi! ce sa faca mumia asta? ce oameni si in conducerea clubului…nu vezi un grigoras,un Pustai??? e bataie de joc la adresa putinilor suporteri care am mai ramas pe DP!

fan poli a spus: (august 24th, 2015 at 22:04 )

din pacate nu avem ochii sa vedem realitatea..aducem la echpa pe nimeni,.. dovedeste inca o data nestiinta si indiferenta acestui Berlusconi de TIMISOARA:.Domnule primar vreti rezultate cu antrenori adusi din liga a doua oe care nu si doreste nimeni si doriti si indepartarea totala a putinilor supoteri ramasi, a-ti facut alegera perfecta…ion nimicmarin cu rezultate notabile in liga celor care nu cuvanta..ne vedem la anul din nou in liga a doua. hai POLI

INO a spus: (august 24th, 2015 at 22:17 )

BEY!SĂ VEDEM CÎȚI VOR MERGE LA STADION!ROTARIU ALT GUNOI! AR MÎNCA ȘI EL O PITÂ SĂRACUL!ROBU ȘI BOJIN DOI PAPAGALY!SPER SĂ TRECEȚI PE LA DNA!ȘTIU CĂ VĂ TREMURĂ BUDIGÂI DAR NU VREȚI SĂ O RECUNOAȘTEȚI GUNOAIELOR!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

alex a spus: (august 24th, 2015 at 22:40 )

ultimile performante a fosilei ….ceahlaul div B ….otelu div B antrenor?normal florin marin….si cum nu se poate 2 fara 3 urmeaza acs poli…… penibil primare

mircea_tm13 a spus: (august 25th, 2015 at 00:19 )

Stupefiant!… daca acest scenariu devine realitate, nu mai calc pe DP!… trebuie sa-i dam lui Iancu de baut la bulau, se dovedeste a fi cel mai profi investitor la Poli de dupa Revolutie!
Refuz sa cred ca dintre toate numele vehiculate: Contra, Pustai, Bergodi, Grigoras am putea sa alegem cea mai jalnica varianta: Florin Marin; ce-l recomanda? care sunt criteriile?
Deplorabil jalnic, trist.

Marius Dan a spus: (august 25th, 2015 at 00:43 )

Ca de obicei deciziile politice stabilesc viitorul lui Poli. Poate ca antrenorul va avea puterea sa faca ordine in vestiar prin respectul fata de varsta sa, dar schimbarea intregului staff, secunzi si preparator fizic, in mod sigur va da peste cap pregatirea echipei. Speram sa apara rezultate rapid, care sa ne convinga ca alegerea a fost cea mai buna si noi fanii, ne-am inselat. Deocamdata rade intreaga lume fotbalistica din tara de alegerea noastra asa cum se vede la unele posturi de TV. Cu regret, trebuie sa spun ca speram intr-o alegere mai fericita pentru ca am senzatia ca am schimbat pe ”Tanda” cu ”Manda”. Hai Poli !!!

alex a spus: (august 25th, 2015 at 00:46 )

antena 3 a anuntat ca florin marin a fost coleg de clasa cu i.iliescu si pe linie de partid a ajuns la tm:)))))

coman a spus: (august 25th, 2015 at 01:19 )

Deplorabila alegere! Strigător la cer, Cum poți sa-l aduci pe ăsta, antrenor la Poli????Cu părer de rău încep sa le dau dreptate celor de la ASU !!! Cum miticu ăsta de manager, a putut sa-l prosteasca in asemenea hal pe Robu!!! Rad și curcile de noi, vai și amar!!!!

Fan adevarat a spus: (august 25th, 2015 at 07:17 )

Succes domnule Marin, nu luati in seama toti carcotasii, probabil ca cei care va injura sunt taranistii care prefera sa joace la sate. Am incredere ca domnul Primar a luat inca o decizie buna, ca si toate deciziile de pana acum. Cainii latra caravana trece, ne vedem in play off

@Fan adevarat a spus: (august 25th, 2015 at 09:25 )

Glumesti, nu?

XXXLUTZ a spus: (august 25th, 2015 at 09:27 )

il vrem pe IANCU MARIAN INAPOI!!! Sa va blesteme din parnaie jigodiilor. mancati banul public cu nerusinare!!!! vrem demisia tuturor imputitilor din club care stau si freaca menta zilnic pe feisbuc in loc sa lucreze !!!

soryn a spus: (august 25th, 2015 at 09:44 )

Fan adevarat a cui? A lui titu si a psd-ului sau a robului si pnl. Carcotas esti doar tu. Cine cunoaste ceva despre fotbal stie cinei flocea…restul adica unul e un lingau politic… Caravana trece dar unii tot fara caracter raman . .. Sa traiti sefu, da sefu, aveti dreptate sefu… Nici o problema o sa stai mai neinghesuit pe stadion, asta cu conditia sa fi ajuns la meciuri si apoi sa urmaresti meciul nu sa te joci pe mobil cit tea pus seful sa fi prezent la meci… Mai ales ca ai scris primar cu majuscula e clar la ce stana lucrezi …

Fan adevarat a spus: (august 25th, 2015 at 10:07 )

Orzaşilor au trecut 3 ani şi incă nu v-ati impacat cu ideea ca ati pierdut alegerile? Nu mai incercati sa bagati zanzanie, noi, adevarati polisti si timisoreni vom fi pe stadion pentru ca asta fac suporterii devotati, incurajeaza echipa si nu contesta deciziile conduceri. O sa crape fierea in voi pe la sate cand noi vom umple Paltinisanu si vom juca meciuri la cel mai inalt nivel din tara, iar voi veti canta dintre vaci. Polistilor adevarati, ne vedem sambata pe stadion!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş

Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Miercuri, în prezența reprezentantului Companiei Naționale de Investiții (CNI), a primarului Florin Bucur, a constructorului, dirigintelui de șantier, specialiștilor externi ş.a. a fost recepționată investiția ”Construire bază sportivă tip 1 în localitatea Urseni”. Valoarea lucrărilor a fost de peste 6,5 milioane de lei. Baza sportivă este situată în 𝐔𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢, Str. Salcâmilor nr. 𝟐𝟎 și va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost recepţionată noua bază sportivă de la Urseni (comuna Moşniţa Nouă). Are inclusiv un stadion de fotbal cu 500 de locuri
Top