A disparut publicul de pe stadioane! Poli ocupa totusi locul 3 in topul spectatorilor

Clasamentul spectatorilor din Liga I este, de fapt, un veritabil clasament al rușinii! Stadioanele echipelor din Liga I sunt din ce în ce mai goale. Excepție nu face nici arena „Dan Păltinișanu”, care a arătat, cu câteva excepții, dezolant, în tribune aflându-se, la aproape fiecare joc, între 500 și 2.000 de spectatori. Cu toate acestea, Poli este în topul celor mai urmărite echipe de pe teren propriu din Liga I.

poli fcsb

În 11 jocuri disputate pe teren propriu, echipa antrenată de Florin Marin a adunat o medie de 5.177 spectatori, conform unei statistici a celor de la liga1.ro. Asta înseamnă ca media este sub 5.000 de spectatori la un joc disputat pe teren propriu. Chiar și așa, Poli ocupă locul 3 în acest clasament, după bucureștenele Steaua și Dinamo, nici ele cu cifre strălucite. Steaua este pe primul loc, cu 7.109 spectatori, iar Dinamo, cu 5.224 de spectatori, cu nici 50 în plus față de Poli, ocupă locul 2.

Poli este salvată în acest clasament de numărul de spectatori din jocurile cu Steaua și Pandurii Târgu Jiu. In cele doua meciuri au asistat, pe arena „Dan Păltinișanu”, 32.000 de spectatori, 20.000 cu Steaua și 12.000 cu Pandurii. De altfel, jocul cu Steaua București este pe locul 3 în topul meciurilor cu cei mai mulți spectatori prezenți pe o arenă din liga I, după întâlnirile Steaua – Dinamo (29.000 de spectatori) și Dinamo – Astra (20.360 de spectatori). Poli a luat fața în acest clasament unor echipe din orașe în care spectatorii se înghesuiau la astfel de evenimente. Este și cazul Petrolului Ploiesti, echipă care beneficiază și de stadion nou, sau de cel al CSU Universitatea Craiova. În subsolul acestui clasament se află Concordia Chiajna, echipă care are o medie de 864 de spectatori la fiecare joc de pe teren propriu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

Blondu a spus: (decembrie 21st, 2015 at 09:58 )

Fotblulfara spectatori e ca ciorba de burta fara burta. Milioanele de euro sunt aruncate aiurea in club.

Brunetul a spus: (decembrie 21st, 2015 at 10:07 )

Echipa politica si fara spectatori este totusi pe podium? Carcotasii mor de ciuda…

Noni a spus: (decembrie 21st, 2015 at 10:18 )

Cum naiba suntem pe locul 3 in topul spectatorilor?…daca intrebi lumea de pe strada ce parere are… merge cineva la meciurile lui Poli? O sa raspunda ca NU, ACS Poli nu are spectatori toti fiind la ASU…si-au facut treaba bine baietii astia de la ASU au reusit sa faca o dezinformare in masa de toata frumusetea…le-a iesit smecheria…

Blondu a spus: (decembrie 21st, 2015 at 10:25 )

Uita-te putin pe cifre. Poate asa iti dai seama ca banii sunt chiar aruncati aiurea. Cand tu ai o mediede mai putini de 2 miide spectatori la fiecare joc nu poti sa te lauzi ca esti pe locul trei in clasament. Asta e o absurditate. Poate ca tu esti angajat la club sau una din slugile lui Robu, asta ar explica reactia ta imbecila.

@Noni a spus: (decembrie 21st, 2015 at 10:55 )

Aici cred ca e vorba despre spectatori, nu despre suporteri. Suporterii si-au ales drumul, si bine au facut, pentru ca se vede ca alegerea lor a fost una buna. Cu bani putini au ajuns pana in divizia C. Unde s-a ajuns cu milioanele aruncate in ACS? Echipa e in prag de desfiintare daca nu se gaseste o solutie sau un om care sa investeasca. Si daca gasesti om care sa vina cu banul asta va avea pretentii. Oare ce va spune Robu? Cred ca ar prefera sa fie desfiintata echipa decat sa vina unul din afara si sa dicteze Diferenta e caalaar dicta pe banii lui, nu pe ai mei si pe ai timisorenilor, asa cum face conul Robu.

Tica a spus: (decembrie 21st, 2015 at 10:59 )

Nimeni nu-i poate combate pe preacurati. Ei sunt miezul, fara ei nu mai exista miscare sportiva in oras. Mai un pic sa aveti rabdare, pana o sa incepeti sa primiti bani de la bugetul local (pe langa banii de la Ministerul Educatiei pe care Politehnica ii directioneaza (si) catre echipa de fotbal, adica tot de la buget, dar national), atunci sa vad ce discurs veti avea. Bine, in acea situatie banul public v a fi cheltuit in mod justificat, iar palmaresul nu o sa mai reprezinte doar un A4 fara importanta.
Putintica rabdare…

@Tica a spus: (decembrie 21st, 2015 at 11:25 )

Pana acum aia de la ASU s-au descurcat. Nu sunt de acord cu ce au facut prin oras cand au mazgalit cladirile cu mesajul ala idiot sau cu alte infatuari, dar trebuie sa recunoastem ca au ajuns in a treia divizie pe barba lor si nu e exclus sa ajunga in liga a doua.

bbk a spus: (decembrie 21st, 2015 at 11:56 )

Fotbalul fara spectatori nu are culoare …Poli fara galerie nu are spirit degeaba tot incearca robu greseste enorm!

INO a spus: (decembrie 21st, 2015 at 13:23 )

BEY!POLI ESTE PE 3 CA ȘI MEDIE PER ANSAMBLU NR SPECTATORI ÎN TOTAL PÎNĂ ACUM!DAR DUPĂ CE VRAJA ROBU -STANCIU-FLOCEA ȘI ACEASTĂ ECHIPĂ DE KKT AL TIMIȘOAREI SA RUPT AȘA CUM AM ZIS EU INO ADEVĂR ȘI VIAȚĂ DE LA MECI LA MECI TOT MAI PUȚINI! DE CE??BEY OMUL VINE ROBULE DAR DACĂ NU ARE CE VEDEA BĂNĂȚENI SÎNT COCLITURI FĂLOASE ȘI AU PLECAT CU TOȚI!NU SE VOR ÎNTOARCE VREODATĂ DECÎT DACĂ ECHIPA VA FI ALTA! ȘI ASTA O ȘTIE ȘI ROBU! SE VREA DAR NU SE ȘTIE PUNE CEVA SERIOS ÎN FOTBALUL DIN BANAT!VĂ LIPSEȘTE MINCEA ȘI FELUL DE A TRATA ACESTE ASPECTE! AȚI ADUS UN ANTRENOR SLAB, STAFF DE RAHAT DE OM! ȘI JUCĂTORI CARE AU EXPIRAT ȘI PUT!CÎND INTRĂ SARMOV,ARTEAN,RUFINO,SASHA,BELU,CCÎNU,ȘI JOCI CU UN SINGUR VÎRF TE APUCĂ GROAZA VÎRF IZOLAT A JUCAT ȘI ALEXA CU SZEKELY ȘI AU RETROGRADAT CÎND I-AM ZIS! PĂI CE NOI SÎNTEM BARCELONA!EI MAI BINE AM RETROGRADAT!ACUM IAR!UNDE ESTE BOLDEA MAI BUN DECÎT SARMOV??ȘI MULȚI ALȚI!DE CE JUCĂTORI SE DAU ACCIDENTAȚI??ÎNTREAGA ECHIPĂ ESTE VARZĂ!!DECI CE SĂ VADĂ CEI VENIȚI LA STADION!?DE CÎND ÎNCEPE PARTIDA TE ÎNTREBI! IA SĂ VEDEM CE SE MAI ÎNTÎMPLĂ ȘI ASTĂZI??UNDE MAI VREI SĂ EXISTE ACEL SENTIMENT DE ATRACȚIE FAȚĂ DE ECHIPĂ CARE DACĂ DĂ UN GOL SE RETRAGE ȘI STĂ ÎN SPATE PÎNĂ ESTE EGALATĂ IAR LA SFÎRȘIT VINE FLOCEA ȘI ZICE! AZI MERITAM VICTORIA!AM JUCAT BINE! ASTA ÎN MENTALITATEA LUI DE ANTRENOR DE KKT!!IAR ECHIPA ESTE LA UN PAS DE RETROGRADARE!CE SPECTATORI SĂ MAI VINĂ?? FACEȚI O ECHIPĂ CU ALTE AMBIȚII DECÎT AMBIGUIE SĂ JOACE CU DRAG PENTRU TIMIȘOARA ȘI SĂ REPREZINTE ORAȘUL CU CINSTE SĂ FIM MÎNDRI CÎND ÎI VEDEM INTRÎND PE TEREN ȘI VICTORIILE CURG! EI ATUNCI O SĂ VEDEȚI ȘI SPECTATORI PE STADION ROBULE! PÎNĂ ATUNCI STĂ OMUL ACASĂ LA O BERE ȘI SE UITĂ LA CIRCUL DIN FOTBALUL CARE UNEORI ESTE ADEVĂRAT A FOST UMBRIT ȘI DE ARBITRAJUL JOSNIC DE CARE POLI A AVUT PARTE!POLI A PIERDUT VREO 8 P AȘA!ÎNSĂ DACĂ AR FI JUCAT FOTBAL AR FI FOST O ECHIPĂ ADEVĂRATĂ ALTFEL AR FI FOST ȘI ARBITRAJUL SÎNT SIGUR!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Noni a spus: (decembrie 21st, 2015 at 14:55 )

ACS are probleme datorita Curtii de Conturi care a sabotat toate sporturile din Timisoara… nu are Robu nici o vina in treaba asta…problemele astea vor fi depasite pentru ca nu e corect ce se intampla… nu este corect ca aproape toate echipele din tara sa poata fi finatate de primarii iar ACS sa nu poata fi finantata de primarie. Este un abuz urias…Eu cred ca ACS va continua sa fie echipa care face fotbal de performanta in Timisoara. M-as bucura sa ajungem sa vedem un derby in Liga 1 ACS – ASU, ba chiar o lupta pentru titlu intre cele doua dar sa fim realisti, fara bani nu poti face performanta. Iar ASU cea curata stim noi cum a promovat…nu cred ca o sa-i iasa treaba asta la nesfarsit si cu cat urca in clasament cu atat are nevoie mai mare de bani si nu o sa aiba de unde sa-i scoata.

INO a spus: (decembrie 21st, 2015 at 20:15 )

BEY!FLOCEA! DU-TE DRACU! ASTA ESTE ECHIPĂ?!JUCĂTORII NU VOR SĂ MAI JOACE ȘI SE DAU ACCIDENTAȚI!HOOO!POLI TIMIȘOARA SÎNTEȚI O ECHIPĂ DE KKT! ROBULECÎND VEI PLECA CU TOT CU JEGOȘI ĂȘTIA DE LA POLI SE VOR BUCURA TOȚI!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

INO a spus: (decembrie 21st, 2015 at 21:13 )

BEY!MĂ GÎNDEAM CINE VA ÎNGROAPA ECHIPA! ȘI UITE DUMNEZEU-IISUS-SATANA ÎN POLI TIMIȘOARA!CU ASEMENEA SPIRITE POLI NU VA CÎȘTIGA NICIODATĂ!HOOOO!POLI TIMIȘOARA ROBU ȘI TOȚI ACOLIȚI!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Lae Baro$$anu a spus: (decembrie 22nd, 2015 at 11:12 )

Buey, minciuni de fraeri envidiosi, orice lucru facut de mine nu poate fi decat pe primul loc, in orice clasament, locul trei este pentru zdrentele care nu are performantele mele. Am sa va sparg capul cu lucrarea mea de doctorat, si va calc cu m€rtzanu pe frezele neestompate, ne-am malinteles?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top