Stirile din ziua: 25 aprilie 2016

Iohannis, la Timisoara: Guvernul Ciolos nu este guvernul meu / FOTO

Iohannis, la Timisoara: Guvernul Ciolos nu este guvernul meu / FOTO

Președintele Klaus Iohannis nu e mulțumit de Guvernul Cioloș, dar nu vrea să rezolve această problemă în public. Declarația a fost făcută luni seară, pe scena Operei Române din Timișoara, la deschiderea conferinței „Diaspora și prietenii săi”, organizată de UVT.

Intoarcerea lui Poenaru! PSD si-a anuntat candidatii pentru CJ Timis / LISTA COMPLETA

Cu o zi înainte de termenul limită pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale, PSD Timiș a anunțat, luni seară, pe cine aruncă în lupta pentru CJ. Cap de listă este, așa cum se știa deja, Sorin Grindeanu președintele filialei, iar surpriza este revenirea lui Dan Poenaru. Titu Bojin, actualul lider al filialei, nu se regăsește în listă.

CL Timisoara e incomplet: Ilie Stoinel (PNL) si-a dat demisia! A fost consilier 3 saptamani!

Liberalul Ilie Stoinel a stabilit un adevărat record în ceea ce privește durata unui mandat de consilier local. Validat în plenul din 5 aprilie, el și-a dat, așa cum era de așteptat, demisia, pentru a rămâne președintele Consiliului de Administrație al SDM. Acum ar trebui să ajungă în CL Timișoara Neluțu Bungău.

Stancu si Bordeasu, capetele de lista ale ALDE Timis

ALDE Timiș are oficial liste de candidați pentru CL Timișoara, Consiliul Județean Timiș și pentru mai multe primării din județ. Partidul l-a lansat pe Ilare Bordeașu în lupta cu Nicolae Robu, iar cel care va deschide lista pentru CJ Timiș este Traian Stancu. „Sunt prezent la Timișoara pentru depunerea listelor de candidați la alegerile locale.

Candidat oficial la Primaria Timisoara, Robu proclama: In viata mea nu mai fac alianta cu PSD!

Densitate maximă de liberali pe metru pătrat, luni, la Primăria Timișoara, acolo unde se află sediul Biroului Electoral Municipal, dar și la Prefectura Timiș, unde este sediul BEJ. PNL a depus oficial candidaturile lui Nicolae Robu și ale celor care-și doresc să fie consilieri locali, respectiv județeni.

Teodor Melescanu

Teodor Melescanu, lider interimar la ALDE Timis: Nu vreau sa ma eternizez in aceasta functie

Scandalul iscat în ALDE Timiș, la începutul lunii aprilie a adus numirea unui nou președinte interimar la conducerea filialei. Teodor Meleșcanu spune că nu are de gând să rămână prea mult în această poziție și și-a explicat numirea prin aceea că erau… prea mulți amatori pentru preluarea poziției din care plecat senatorul Petru Ehegartner.

Nu avem nici parcari, dar nici bun simt! Mesaj catre un sofer: Asa faci si la ma-ta?

Timișorenii își lasă tot mai des mesaje „de dulce” în parbrize, din cauza… locurilor de parcare. Lipsa acestora, combinată cu lipsa de bun simț a unor șoferi, duce la situații care pot oricând degenera în scandaluri. SDM anunță, pentru 2016, realizarea a aproximativ 700 de locuri de parcare în cartiere. În centru nu sunt încă soluții.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bujorilor 167, Platanilor, Iuliu Maniu (p), orele 9 – 16; Recaș – Pompa Apă, Foraj I-IV, orele 8 – 17; Lăpușnic, Giarmata – str.Romana, Morii, Bătrână, Iohanis, orele 9 – 18; Folia (p), orele 9 – 14; Murani nr. 246, orele 9 –

Top