Stirile din ziua: 10 aprilie 2016

poli

Javi Hernandez, ce executie! Poli castiga primele trei puncte în play-out

Javi Hernandez, ce executie! Poli castiga primele trei puncte în play-out

Jocul lui Poli Timişoara a suferit cumplit şi în întâlnirea de pe teren propriu cu FC Voluntari, dar execuţia de geniu a spaniolului Javi Hernandez a adus cele trei puncte mult râvnite. Petre Grigoraş a improvizat din nou în alcătuirea primului „11”, trimiţându-l titular în poartă pe Smaranda.

Florin Birsasteanu, presedinte PSD Timisoara: „Siguranta cetateanului trebuie pusa mai presus de orice” (P)

Dle Florin Bârsăşteanu, ca lider al organizaţiei municipale PSD, cum vedeţi problema hoţilor din tramvaie ? Este o ameninţare la adresa siguranţei cetăţeanului, a tuturor celor care folosesc mijloacele de transport în comun, nişte zeci de mii de suflete. Această stare de fapt, în care hoţii fac legea şi intimidează deopotrivă bătrâni şi copii, denotă

medic

Locuri de munca in strainatate pentru medici si asistente: Cariere in Alb la o noua editie

Timișorenii care doresc să aibă o carieră în sectorul medical sunt invitați să ia parte la o nouă ediție a târgului „Careers in White” (Cariere în Alb). Aici vor putea să găsească o mulțime de oferte de locuri de muncă, atât în țară, cât și în afara granițelor.

Dan Popa isi da demisia de la sefia PNL Timis, cu o conditie

Liberalii pornesc în campania electorală cu… demisiile deasupra capului! Cel puțin așa se va întâmpla în județ, unde candidații la CJ au ținte clare pe care trebuie să le respecte. Altfel, rămân acasă. Acolo va rămâne, teoretic, și copreședintele Dan Popa, care spune că, dacă PNL nu reușește să aibă șef la Județ, își dă demisia.

De sase ori si nimic! Primaria face a saptea licitatie pentru biciclete pe malul Begai

Șase licitații și degeaba! Primăria nu reușește să cumpere cele 140 de biciclete pentru cele nouă stații amenajate pe malul Begăi. La licitații nu s-a prezentat până acum nimeni, iar reprezentanții PMT nu reușesc să găsească o explicație pentru aparentul dezinteres al firmelor.

Penitenciarul de maxima integritate

Mai toate partidele se luptă cu corupția prin documentele și regulamentele interne. Practic nu se întâmplă nimic. Dar în statute apare lupta asta, dă bine. Vă imaginați câtă ipocrizie la aceste partide, cu PSD în frunte, să afișeze lupta cu corupția, când în forurile lor de conducere se zbuciumă să blocheze elanul DNA?

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În prima săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai devreme sau

Top