Stirile din ziua: 27 aprilie 2016

Revoltator: Spitalul Victor Babes, in prag de colaps! De joi nu se mai trateaza decat urgentele

Revoltator: Spitalul Victor Babes, in prag de colaps! De joi nu se mai trateaza decat urgentele

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara a ajuns într-o situație limită. De joi nu vor mai fi asigurate decât urgențele, pentru că unitatea sanitară încă nu a semnat contractul cu Casa Județeană de Asigurări Timiș, deoarece suma oferită de aceasta este mult prea mică.

Peste 37 de interventii pe zi, in primele trei luni ale anului, pentru ISU Banat

Peste 3.000 de intervenții și sancțiuni de peste un milion de lei date în primele trei luni ale anului – acesta este bilanțul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat”. În același interval s-au înregistrat aproape 140 de incendii, timpul mediu de răspuns la solicitare fiind de aproape 12 minute.

M10 nu are candidati la CJ Timis! Oamenii lui Macovei au strans prea putine semnaturi

Trei partide și un independent au rămas pe dinafară la alegerile pentru CJ Timiș, după ce Biroul Electoral Județean a constatat că nu au îndeplinit criteriul obligatoriu al numărului de semnături strânse. Printre acestea, M10, partidul europarlamentarului Monica Macovei.

Spitalul de copii, tot in aer: constructorul vrea sa rezilieze contractul, primaria ar putea cere daune

Situația de la spitalul de copii rămâne în continuare blocată. Primăria nu renunță la solicitarea ca firma Prompt să termine structura de rezistență, conform contractului. Constructorul nu vrea să comenteze, susținând în continuare că vrea să rezilieze contractul. S-ar putea ajunge în instanță, deși primarul Nicolae Robu spune că nu vrea acest lucru.

Hamlet si Subcarpati, la TNTm: manifest pentru dreptul de a fi autentici / FOTO

În sfârșit! demoHamlet, jucat în ianuarie, a deschis ușa spre un eveniment teatral care se anunță remarcabil. Acum, „Hamlet” și Subcarpați sunt gata să fie vizionate / disecate / discutate / ascultate. Se va întâmpla peste două săptămâni, dar ar trebui să vă grăbiți să cumpărați bilete.

colterm

Majorare de capital la Colterm: Primaria vrea sa dea peste 60 de milioane de lei!

Ca să scoată Colterm din faliment, Primăria Timișoara vrea să-i majoreze capitalul social! Suma este fabuloasă: peste 13 milioane de euro și a fost votată, marți, în AGA societății! Mai trebuie un aviz de la Oficiul Concurenței și, apoi, o hotărâre de consiliu local. Este aceeași rețetă folosită, acum trei ani, în cazul SDM, dar atunci suma a fost mult mai mică.

gunoaie

Timisorenii au aruncat, la curatenia de primavara, peste 3.000 tone de gunoaie

Timp de trei săptămâni, în Timișoara s-a desfășurat deja tradiționala campanie de curățenie generală de primăvară, organizată de primărie și Retim. Mașinile de gunoi au strâns, de pe străzile din oraș, lucrurile de care timișorenii n-au mai avut nevoie prin case. De acum, urmează amenzile.

Vasile Blaga: Nu stiu de niciun dosar al lui Popoviciu la DNA

Alin Popoviciu poate candida fără probleme din partea PNL Timiș, pentru funcția de președinte al CJ. Este declarația făcută, la Timișoara, de copreședintele Vasile Blaga, care spune că nu știe ca deputatul să aibă vreo problemă în justiție. Între timp, PNL Timiș așteaptă încă un răspuns oficial de la DNA.

Tenis si fotbal la superlativ la Dumbravita

Dumbrăviţa are cele mai moderne arene de fotbal şi tenis din judeţul Timiş. La început a fost tenisul de câmp, totul începând în urmă cu câţiva ani, când a fost inaugurată arena Berlin Sport Club. În această primăvară a fost inaugurat şi Player Sport Club & SPA, o bază sportivă celor care aleg fotbalul ca formă de mişcare.

Fara caldura in zona centrala

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări în punctul termic, va întrerupe miercuri, 27 aprilie, între orele 9 și 11, furnizarea încălzirii la PT 25. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate zonelor Aradului (parțial), Doinei, Piața Mărăști, Sergent Mușat și Vasile Goldiș.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. A. Demetriade (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Albinelor (p), Ion Roată (p), Olanda (p), Pomiculturii (p), Arh. Ion Mincu (p), orele 9 – 17; Lăpușnic, Săcălaz – Zona str. V, VI și VII, orele 9 – 17; Deta – str. Aleea Roșie, orele

Top