Stirile din ziua: 6 aprilie 2016

PNTCD Timis se lauda cu membri noi! Aproximativ 100 vin de la Miscarea Populara

PNTCD Timis se lauda cu membri noi! Aproximativ 100 vin de la Miscarea Populara

După aproape un an de hibernare, PNȚCD Timiș schimbă placa. Cu două luni înainte de alegerile locale, țărăniștii au pornit la vânătoare de noi membri. La partid curg adeziunile și, susțin șefii filialei, ei au reușit să atragă lângă ei aproximativ 200 de persoane.

Numarul copiilor abuzati sexual din Timis creste! O fetita a fost agresata chiar de sotul mamei

Tot mai mulți copii din Timiș sunt abuzați sexual. Nu doar că se vede o diferență între anul 2014 și între anul 2015, dar chiar în cele trei luni ale anului curent s-au înregistrat nouă astfel de cazuri. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș încearcă acum să-i ajute pe micuți.

Curse Ryanair spre Bucuresti, din septembrie! Biletele pot fi rezervate deja

Ryanair a sărbătorit transportarea unui milion de pasageri pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și, ca urmare a cererilor-record înregistrate din partea clienților, va deschide în septembrie, cu două luni mai devreme decât anunțase inițial, baza de la Timișoara. Biletele se pot rezerva deja!

Siesta pe terenul de sport! Muncitorii de la Calderon se relaxeaza la soare

Ce poate fi mai dulce decât un pui de somn la miezul zilei, după ore întregi de activitate obositoare? Au vrut să afle răspunsul doi muncitori din echipele care lucrează la reabilitarea Liceului „Calderon”. Imaginea a fost surprinsă de un timișorean care i-a găsit pe cei doi relaxându-se la soare, miercuri, în jurul orei 1.

2 milioane de lei de la bugetul local, pentru cultura si tineri: cei mai multi bani merg la Plai

Peste 1,2 milioane de lei în 99 de proiecte culturale – atât oferă, în 2016, Primăria Timișoara asociațiilor și ONG-urilor cu activitate în acest domeniu. Cei mai mulți bani vor fi alocați Festivalului Plai, fiind refuzate la finanțare, printre altele, Marșul Învierii și Salonul Inventatorilor. Se vor găsi bani și pentru Oktoberfest.

Primarul PSD din Sinmihaiu Roman nu mai poate candida! Din cauza… nevestei

Înalta Curte de Casație și Justiție îl trimite pe tușa politicii pentru următorii trei ani pe actualul primar din Sînmihaiu Român. În 2013, Viorel Bara a fost găsit de către ANI în conflict de interese, după ce și-a angajat soția în instituția pe care o conducea. Edilul a contestat raportul, dar a pierdut la toate instanțele.

Iosif Armas, anchetat de DIICOT intr-un dosar cu prejudiciu de 30 milioane de euro

DIICOT a ajuns la Baile Herculane! Omul de afaceri Iosif Armaș, a fost ridicat miercuri dimineață, pentru implicarea sa într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 123 de milioane de lei. Procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată Caraș-Severin și ofițeri DGA au făcut mai multe percheziții în București, Băile Herculane și Timișoara.

Manipulari, cu sapte actori din patru tari, la Teatrul Maghiar

Un spectacol-eveniment este programat joi, 7 aprilie, în Sala Mare a Teatrului Maghiar „Csiky Gergely”. Este vorba despre „Manipulări”, o coproducție a teatrului timișorean cu trei prestigioase companii est-europene: Via Negativa (Slovenia), Asociația MASZK (Ungaria) și Teatrul Kosztolanyi Dezso (Serbia). Concepția, regia și decorul îi aparțin regizorului sloven Bojan Jablanovec.

aquatim

Apa rece oprita la Buzad

Aquatim anunță că miercuri, 6 aprilie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei potabile în Buzad, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare. Clienților li se recomandă să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că. în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe miercuri, 6 aprilie, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 32, 33, 35, 36, 37 și 38B. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Calea Aradului Est, Calea Aradului Vest, Gh. Lazăr C1, C2, C3,

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Constantin Iotzu, Stuparilor, Intrarea Cocoșului, Acad. P. Negulescu, A. Demetriade (p), Foișor, Albinelor, Olanda, Dr. Koch, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Constructorilor, G. Delavrancea, Giarmata (p), Giroc – str. Semenic (p), Mureș (p), Carpați (p), Bega (p), Dragșina nr. 112, Beba

Top