Stirile din ziua: 16 aprilie 2016

Poate sa vina Iepurasul! S-a deschis Targul de Paste / FOTO

Poate sa vina Iepurasul! S-a deschis Targul de Paste / FOTO

A noua ediție a Târgului de Paște a fost deschisă oficial sâmbătă după-amiază, într-o variantă mai… comprimată decât de obicei. Spre deosebire de anii precedenți, căsuțele sunt amplasate doar în partea dinspre Catedrală a Pieței Victoriei. De altfel, sunt și cam jumătate la număr față de 2015.

Piata volanta in… Piata Traian! De saptamana viitoare, in fiecare joi

La doi ani de la deschiderea primei piețe volante destinate exclusiv micilor producători locali, în Timișoara va fi inaugurată cea de-a treia! Se va întâmpla joi, 21 aprilie, în… Piața Traian. În prezent, funcționează, cu mare succes, piața de lângă stadion și cea din zona Lipovei.

Eleganta cu poveste: Retroparada Primaverii a umplut Piata Victoriei / FOTO

Cum ar fi să visezi la o mașină și proprietarul să nu vrea să ți-o vândă? Apoi, după mulți ani, să devină a ta, deși își luaseși gândul? Așa începe, de multe ori povestea oricărui colecționar de mașini de epocă. Câteva zeci de „bătrâne doamne” pe roți au fost atracția zilei de sâmbătă la Timișoara.

Dan Popa face inventarul: Avem candidat puternic la Becicherec, ar putea fi marea surpriza

Un primar care nu mai candidează și un fost primar doritor să revină. Sunt ultimele noutăți făcute publice de PNL Timiș. Copreședintele Dan Popa spune că plecările din tabăra liberală nu sunt neapărat pierderi, pentru că „dezertorii” oricum făceau notă discordantă. Aici intră și celebrul Petrică Folică.

Distractie in 4DX si IMAX acum si la Timisoara! 17 filme la noul Cinema City

Plouă în film? Simțiți cum apa vă stropește pe față! Bate vântul? Îl simțiți și voi! Iubitorii de film din Timișoara pot experimenta acum, în premieră, senzațiile tari pe care le oferă peliculele vizionate în tehnologiile IMAX şi 4DX! Noul multiplex Cinema City are 13 săli, în care sunt proiectate, în această perioadă, nu mai puțin de 17 filme.

Telefoane, bilete la Julio Iglesias si cumparaturi de 10.000 de lei: vine Iepurasul la Iulius Mall

Peste 10.000 de premii, printre care şi o sesiune de cumpărături în valoare de 10.000 de lei, sunt cadourile de care veți avea parte, până în 30 aprilie, la Iulius Mall Timișoara. Primii 625 cumpărători din fiecare zi vor câștiga vouchere de cumpărături, sticle de vin, papioane sau bilete la concertul Julio Iglesias.

Top