Stirile din ziua: 20 aprilie 2016

Din cauza afiselor din statiile de tramvai, Dugulescu il ameninta pe Robu cu plangere penala

Din cauza afiselor din statiile de tramvai, Dugulescu il ameninta pe Robu cu plangere penala

Contre preelectorale între Marius Dugulescu, candidatul PMP la Primăria Timișoara, și actualul edil-șef Nicolae Robu. „Popularul” e nemulțumit că Poliția Locală l-a pus să-și dea jos reclamele din stațiile de transport în comun și îl acuză pe Robu de abuzuri. Primarul l-a numit pe Dugulescu… infractor.

Vrem sa inchidem in sfarsit inelul de circulatie, astfel incat si Timisoara sa beneficieze de sosea de centura (P)

Sorin Grindeanu, fostul ministru al Comunicațiilor, afirmă că se va implica personal în acest demers până la realizarea completă Ați decis să candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Va fi o cursă interesantă, anul acesta, nu credeți? În mod cert, nicio cursă electorală nu este ușoară. Întotdeauna există o teamă, acolo în

Stiti o casa cu poveste? Poate e cea mai frumoasa din Timisoara!

Timișoara are mii de case, fie că e vorba despre clădiri istorice sau de construcții noi. Dar care vă place cel mai mult? Aceasta este provocarea la care vă invită să participați Asociația „În comunitate”. Locuitorii orașului, dar și turiștii,sunt invitați să nominalizeze casa care le este cea mai dragă, de care-i leagă povești sau amintiri frumoase.

Mitropolitul Ioan Selejan va deveni cetatean de onoare al Timisului

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, va deveni cetățean de onoare al Timișului. Mai trebuie să fie de acord și consilierii județeni cu propunerea președintelui CJ Timiș. Titu Bojin vrea ca și fostului mitropolit al Banatului, ÎPSS Nicolae Corneanu, să i se acorde acest titlu post-mortem.

Grindeanu, despre candidatul independent Bojin: E un fel de bigamie! Trebuie sa-si dea demisia din PSD

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, susține totuși că nu s-a hotărât 100% să candideze ca independent, dar e categoric într-o privință: nu vrea să plece din PSD. Liderul social-democraților din Timiș, Sorin Grindeanu, spune că, dacă vrea să fie independent, Bojin trebuie să… devină independent! Adică să renunțe la calitatea de membru PSD.

850.000 de euro pentru reparatii pe Rebreanu! Primaria vrea sa recupereze o parte din bani de la Cornu

Primăria repară pe banii ei două dintre arterele cele mai circulate și mai degradat din Timișoara. Este vorba despre bulevardele Liviu Rebreanu și Iosif Bulbuca, reabilitate de Confort SA și făcute praf la foarte scurt timp de când au fost redate în folosință. Asta, dacă vor fi de acord și consilierii locali.

primaria timisoara

Vreti sa lucrati in Primaria Timisoara? Sunt scoase la concurs 17 posturi

Încă un concurs de angajări la Primăria Timișoara. Acesta va avea loc în luna mai și vizează ocuparea a nu mai puțin de 17 posturi. Cele mai mult dintre acestea sunt pentru asistenți medicali, dar se caută și inspectori sau un șef de birou. Municipalitatea a făcut, în acest an, mai multe angajări.

Timisorenii pot juca in turneul Neymar Jr’s Five!

Vă place fotbalul? Vă place Neymar? Găsiți-vă cel puțin patru prieteni care împărtășesc aceleași pasiuni și înscrieți-vă la preselecțiile pentru „Neymar Jr’s Five”. Timișoara deschide, pe 7 mai, seria de calificări din România. Câștigătoarea finalei naționale va merge, în iulie, la finala mondială din Brazilia!

Timisoara e capitala vinului! Vinvest revine pentru a 13-a oara!

Ediția a 13-a va fi cu siguranță una cu noroc la Salonul Internațional de Vinuri Vinvest. La Timișoara vin, în acest an, nu mai puțin de 25 de producători de vin din mai multe colțuri ale lumii., iar dacă veți trece pragul salonului veți putea câștiga premii foarte atractive. În plus, veți putea spune, alături de mărci de legendă, „Și eu susțin #3zile#Timișoara, Capitala Vinului”.

Top