Stirile din ziua: 7 aprilie 2016

Geoana lanseaza la Timisoara candidatii… UNPR si PNTCD!

Geoana lanseaza la Timisoara candidatii… UNPR si PNTCD!

La Timișoara își va lansa, vineri, candidații poate cea mai ciudată „coaliție electorală” a ultimilor ani. Țărăniștii s-au aliat cu progresiștii și partidul lui Mircea Geoană și vor încerca să intre în consiliile locale din Timiș. Pe plan național însă, altele sunt alianțele…

O supa pentru fiecare copil! Birsasteanu vrea ca primaria sa asigure pranzul pentru elevi

Medicul Florică Bîrsășteanu, candidat al PSD la PMT, vrea ca primăria să le asigure elevilor un prânz cald în fiecare zi. Mai mult, meniul trebuie să fie unul corect din punct de vedere… caloric și nutrițional. Cum va pusă în practică o astfel de idee nu se știe

Robu vrea ca PNL Timis sa ceara la DNA clarificarea situatiei lui Alin Popoviciu!

Ca să nu mai lase loc de interpretări, PNL Timiș vrea, la propunerea copreședintelui Nicolae Robu, să ceară de la DNA o poziție oficială legată de situația deputatului Alin Popoviciu, candidatul partidului la funcția de președinte al CJ. Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, pe 6 aprilie, că nu vor candida „colegi de-ai noștri care sunt urmăriți penal pentru corupție”.

Raducanu Jr., pe lista de la CJ Timis? Grindeanu: Mai trebuie sa si vrea asta

După ce a părăsit furtunos funcția de președinte al PSD Timișoara, Sebastian Răducanu a fost absent din viața publică, fapt ce a ridicat o mulțime de întrebări în legătură cu implicarea sa în viitoarele alegeri locale. Acum, zvonurile din partid spun că Răducanu Jr. se va îndrepta spre o candidatură la CJ Timiș. El spune însă că nu s-a hotărât.

Nu plecati la pescuit la Dunare! Incepe prohibitia

Poliţiştii de frontieră au o veste proastă pentru pescari sportivi care practică pescuitul în Dunăre, în zona de competenţă a Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. Începe perioada de prohibiție, iar cei care se vor încumeta să încerce să pescuiască în următoarele 45 de zile sunt pasibili de amenzi usturătoare.

Ciuhandu, Cojocari si Orza, trimisi in judecata de DNA, pentru Poli! Nu sunt singurii

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Gheorghe Ciuhandu, Ioan Cojocari, Delia Ileana Dumitru, Smaranda Haracicu, Violeta Mihalache, Adrian Orza, Mirel Munteanu, Mariana Dimitriu, Martin Staia, Nicușor Miuț și Alina Pintilie! Toți sunt inculpați în dosarul finanțării lui Poli, în perioada în care clubul era patronat de Marian Iancu.

psd timis

PSD cauta intelectuali si le ofera doua locuri pe lista pentru CL Timisoara

Deputatul Florică Bîrsășteanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara, vrea să atragă intelectualii spre partid. Două locuri eligibile din lista pentru Consiliul Local Timișoara vor fi puse la dispoziția unor membri ai societății civile. Ei trebuie însă să-și facă și carnet de partid.

Robu interzice politica in Cetate, ca sa nu agaseze timisorenii! Vanzatoarele de linguri de lemn au voie

Centrul Timișoarei și parcurile sunt pentru relaxare și promenadă, nu pentru strângere de semnături în numele candidaților la alegeri. Așa își justifică primarul Nicolae Robu nota internă care interzice desfășurarea acestor activități în Cetate, pe strada Alba Iulia sau pe pietonala Mărășești.

Deranj mare la ASU Poli! Burtic, Tulcan si Rebenciuc au fost pusi pe liber

Insuccesul Politehnicii Timişoara din jocul cu ACSO Filiaşi, care a coincis cu pierderea poziţiei de lider în seria a-IV-a din Liga a III-a, nu a rămas fără repercusiuni la nivelul lotului pregătit de Ciprian Brîndescu. Conducerea clubului timişorean a pus punct colaborării cu trei fotbalişti reprezentativi, motivul fiind legat de faptul că cei trei ar fi făcut atmosferă proastă la echipă.

Vom avea in sfarsit lumina in Parcul Botanic! Dupa ce se repara aleile / FOTO

Primăria a realizat, în cele din urmă, că Parcul Botanic nu arată deloc așa cum ar trebui să arate și că nu se mai poate ascunde în spatele scuzei „așteptăm fonduri europene”. De câteva săptămâni se refac aleile și, spun oficialii, se va termina și cu bezna. Ar putea dispărea și gardul.

Inter Milano, Liverpool si Borussia Dortmund se bat pentru un junior de la Poli

Pepiniera lui Poli Timişoara este printre cele mai apreciate din România, chiar dacă, din motive hilare, juniorii de la centrul de copii şi juniori ajung cu greu să fie băgaţi în seamă de antrenorii de la prima echipă. Noua perlă a timişorenilor este Mihael Onişa, un mijlocaş extrem de tehnic şi cu un dezvoltat simţ al porţii.

Curs Intrastat, la CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională (DFPP), organizează, în 19 aprilie, un curs adresat operatorilor economici care realizează schimburi de bunuri cu Statele Membre ale Uniunii Europene – Intrastat.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În prima săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai devreme sau

Top