Stirile din ziua: 1 aprilie 2016

Motiv de cearta intre PSD si PNL: cine vrea mai tare ca Gataia sa redevina comuna

Motiv de cearta intre PSD si PNL: cine vrea mai tare ca Gataia sa redevina comuna

PNL și PSD au încă un motiv de râcă în precampanie. De această dată, se întâmplă la Gătaia, unde ambele tabere vor ca localitatea să redevină din oraș comună. Asta, după ce oamenii și-au dat seama că viața la oraș este mai costisitoare decât se așteptau. În teorie, schimbarea este dorită atât de liberali, cât și de social-democrați.

Cum a fost alungat „Robin Hood” din PNL Timis

Nu știu cât este de competent ca detectiv particular, cât este de bun familist, este ori ba apreciat de vecinele de bloc, dacă joacă table cu vecinii, habar n-am, dar Petrică Folică, ca și consilier municipal, va rămâne în istorie ca pionul de pe tabla politică locală care a produs cele mai serioase daune PSD-ului în Timiș.

Cinema Studio, foarte aproape sa redevina al primariei

Primăria Timișoara ar putea redeveni proprietara clădirii în care a funcționat vechiul cinematograf Studio. Totul depinde acum de RADEF și Ministerul Culturii, care au acum o sentință prin care imobilul revine la statul român, după cum au decis judecătorii Curții de Apel Timișoara. Clădirea ajunsese în proprietatea unei timișorence care locuia pe strada Polonă, care împrumutase 200.000 euro către RADEF.

Schimbarea la fata a lui Poli Timisoara, de 1 aprilie

Liviu Anton, Daniel Stanciu şi Dan Alexa, adică preşedintele, managerul sportiv şi antrenorul principal, ,ar fi trebuit să fie pilonii de susţinere pentru Poli Timişoara, după revenirea echipei în Liga I. La debutul actualului sezon se vorbea chiar despre calificarea echipei în play-off şi, implicit, o eventuală participare în cupele europene.

parcare bega

Curtea de Apel le-a luat fratilor Cristescu parcarea din spatele magazinului Bega!

Parcarea din spatele magazinului Bega ar putea reintra în administrarea ADP. Curtea de Apel Timișoara a dispus, în 31 martie, anularea certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra acestui teren, emis de Ministerul Economiei către SC Bega Turism SA, a fraților Cristescu. Sentința nu este însă definitivă.

Nicolae Grigorescu: Competitiile oficiale de juniori vor beneficia de arbitraje

Preşedintele executiv al Comisiei Judeţene a Arbitrilor Timiş a reacţionat în urma articolului publicat de publicaţia noastră în legătură cu unele jocuri din competiţiile oficiale de copii şi juniori care ar urma să nu beneficieze de arbitraj. Fostul mare arbitru spune, răspicat, că toate jocurile oficialea din întrecerile de copii şi juniori vor beneficia de arbitraj!

Directorul Casei de Cultura e managerul perfect! Robu i-a trimis Corpul de control, el ia nota 10!

Primarul Nicolae Robu a trimis corpul de control la Casa de Cultură, pentru a vedea pe ce se duc banii pe care îi solicită de la bugetul local, în vederea organizării diverselor evenimente. Între timp, Pavel Dehelean, directorul acesteia, a luat… nota 10 la evaluarea anuală, cu recomandarea de a continua „proiectul de management”!

In ultimii doi ani, bezna de pe strazile Timisoarei ne-a costat 15,4 milioane de lei!

Lumină pe străzi avem în funcție de noroc: azi da, mâine ba. Penele de curent continuă să le facă zile negre timișorenilor, dar, în ciuda evidenței, reprezentanții Enel susțin că durata întreruperilor e în continuă scădere. Pentru prestația „excelentă”, compania de furnizare a energiei electrică a primit, de la bugetul local, peste 3,4 milioane de euro, iar contractul este pe perioadă nedeterminată.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe vineri, 1 aprilie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 72 și 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Lugojului, S. Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Dorobanților, I. Gozna, Mătăsarilor și V. Behelei.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie astfel: Timișoara – str .L .Pasteur, Sever Bocu (p), Pomiculturii, Constantin cel Mare (p), orele 9 – 11, str. Albinelor (p), Stuparilor, A. Demetriade (p), Intrarea Cocoșului, Acad. P. Negulescu, Foișor, Dr. Koch, Olanda (p), orele 11 – 14, str. A. Kathrein nr. 5, orele 9 – 17;

Top