Stirile din ziua: 13 aprilie 2016

Dezvaluiri din scandalul ALDE Timis: dupa Ehegartner, se pregateste de demisie jumatate din organizatie!

Dezvaluiri din scandalul ALDE Timis: dupa Ehegartner, se pregateste de demisie jumatate din organizatie!

Partid mic, scandal mare: conflictul din ALDE Timiș a dus la plecarea lui Petru Ehegartner de la conducerea filialei Timiș. Candidatura acestuia la Primăria Timișoara nu a fost acceptată la nivel central, fiind favorizat universitarul Ilare Bordeașu, care vrea să fie primar, deși n-a reușit să câștige funcția de rector al UPT!

Big Brother lucreaza, politistii locali patruleaza… in numar mic / FOTO

Polițiști locali nu prea avem, dar avem, în schimb, camere video care urmăresc atent ce fac timișorenii prin oraș. Sunt exact 94 de „ochi electronici”, amplasați în 13 puncte. Sistemul de monitorizare video a fost realizat pe fonduri europene, iar imaginile vor fi stocate, conform legii, timp de 30 zile.

PNTCD are candidat la Primaria Timisoara, dar nu-l anunta oficial decat peste o saptamana

Aflat în moarte clinică multă vreme, PNȚCD Timiș face tot posibilul să învie, înainte de alegerile locale. Tărăniștii vor să intre și în CL Timișoara, și în CJ Timiș, dar în ceea ce privește o candidatură la Primăria Timișoara încă erau nesiguri. Lucrurile par că s-au aranjat, iar PNȚCD Timiș va avea un om care să intre în lupta cu Nicolae Robu.

Daniel Stanciu si Florin Marin, pacaliti de DVD-uri: Poli Timisoara a transferat mult si prost

Poli Timişoara a avut, în iarnă, o campanie de transferuri falimentară. Clubul a preferat, din nou, să transfere fotbalişti străini văzuţi pe DVD-uri, în detrimentul unor fotbalişti puşi pe liber sau a câtorva juniori extrem de talentaţi din propria pepinieră. În aceste condiţii, greul luptei pentru evitarea retrogradării îl duc tot vechii componenţi ai lotului.

Chiar incepe santierul in zona Jiul! Cum se va circula pe durata lucrarilor

Primăria predă, miercuri, amplasamentul către firma care se va ocupa de extinderea Pasajului Jiul. Va fi un șantier care va dura 14 luni și va pune la grea încercare nervii șoferilor. Specialiștii din PMT spun însă că va merita efortul și au stabilit deja felul în care va circula pe durata lucrărilor.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În cea de-a doua săptămână se acționează în zona situată la sud de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai

apa calda

Fara apa calda pe mai multe strazi, la UVT si Maternitatea Bega

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni la rețeaua termică primară, va întrerupe miercuri, 13 aprilie, între orele 8 și 13, furnizarea apei calde la PT 12, Siret, S. Titel, Plevna și Madgearu. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Oltul, Târnava, Tușnad, 1 Decembrie, Argeș, Cluj, Feuerbach, Fucsik, Putna, Siret,

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Renașterii (p), Lugojului (p), Telegrafului (p), orele 9 – 16; Cruceni (p), Giarmata – Zona str. Morii, Principală – inclusiv Primăria, Viilor, Stanciova nr. 53, orele 9 – 16; Lăpușnic, SC Gorunelu Alex – Coștei, Igriș (p), Giroc – str. Dunărea (p), Bega

Top