Stirile din ziua: 9 aprilie 2016

Alin Stoica revine la Poli

Alin Stoica revine la Poli

La 36 de ani, mijlocașul Alin Stoica este ultima achiziție a lui Poli Timișoara! Acesta a efectuat sâmbătă primul antrenament alături de echipa lui Petre Grigoraș. Stoica a mai jucat atât pentru Poli, în era Hagi, cât și pentru ASU Poli, când aceasta evolua în Liga a IV-a.

PNL s-a spart (si) la Sinandrei

Luptele interne din PNL dintre vechii liberali și foștii PDL-iști au ajuns și la Sînandrei. Nemulțumiți de impunerea ca președinte al organizației a unui om venit din PDL, mai mulți foști liberali au plecat din partid. Printre ei se numără și fostul președinte al PNL Sînandrei, care a ales PSD.

Noul Mercedes-Benz Clasa E asteapta sa fie descoperit la Casa Auto Timisoara / FOTO

Primăvara aduce în România a zecea generație de limuzine din clasa business Mercedes-Benz Clasa E. Acestea sunt disponibile și la Timișoara, în trei linii de echipare: Exclusive, AMG și Avantgarde. Noua Clasă E este sofisticată, inspiră încredere, eleganță şi sportivitate. Pentru că nimic nu se compară cu plăcerea de a conduce un Mercedes-Benz.

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În prima săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai devreme sau

Top