Stirile din ziua: 4 aprilie 2016

Nilor Group, la Timisoara! Robu: Par serios interesati de Poli, am propus modelul de la rugby

Nilor Group, la Timisoara! Robu: Par serios interesati de Poli, am propus modelul de la rugby

Reprezentanții Nilor Group LTD s-au întâlnit, luni după-amiază, cu primarul Nicolae Robu, pentru o primă discuție legată de preluarea clubului Poli Timișoara. S-a întâmplat cu câteva zeci de minute înainte ca alb-violeții să fie bătuți măr la Botoșani. Concluzia discuției: anglo-elvețienii sunt interesați de Poli și vor trimite în curând propunerile lor.

Se apropie Pastele: Atentie de unde cumparati carne si produse specifice

Sărbătorile de Paști se apropie, iar reprezentanții Direcției Santiar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș au început să pregătească punctele de sacrificare a mieilor. Pentru a fi siguri că nu vor apărea probleme, operatorii economici sunt instruiți asupra regulilor pe care trebuie să respecte dacă vor să vândă alimente specifice acestei perioade.

Vechile trepte ale Catedralei, recuperate si transformate in monument de UVT

Treptele Catedralei Mitropolitane, pe care, în decembrie 1989, au murit primii manifestanți anticomuniști, vor deveni parte a unui monument realizate de studenții de la Universitatea de Vest. La doi ani de când au fost înlocuite, vechile trepte au fost recuperate dintr-o groapă cu moloz de la Șag.

Trif de la PRM ar mai vrea totusi o tavaleala pentru Primaria Timisoara

Nemulțumit de modul în care politicienii locali tratează problemele orașului, Grigore Trif, liderul PRM Timiș, încă e nehotărât în ceea ce privește o posibilă candidatură la Primăria Timișoara. Deși își amintește pierderea din 2012, Trif spune că-l „mănâncă să mai dea o tăvăleală cu tovarășii” din alte partide.

Medici de familie reiau lucrul, problemele din sistem raman

Doar câteva zeci de medici de familie din Timiș au semnat până luni, 4 aprilie, actul adițional la contractul cu CJAS. Cei mai mulți dintre ei au decis să continue protestul început pe 1 aprilie și nu au eliberat luni rețete și trimiteri. Medicii sunt nemulțumiți de felul în care sunt tratați de casele de sănătate și că acestea au încercat, din nou, să le forțeze mâna.

Oamenii lui Basescu, in loc de oamenii domnului Dan! ALDE si BUN mai asteapta

Filiala PMP Timiș ar putea primi de la Primăria Timișoara un spațiu ultracentral. Asta, dacă vor fi de acord și consilierii locali. Este vorba despre aproape 80 metri pătrați dintr-o clădire de pe strada Vasile Alecsandri, în care a funcționat PP-DD, formațiune care însă nu mai există. Deși au cerut și ele spații, ALDE și Partidul BUN nu au îndeplinit criteriile.

Violatori, violati linistiti! Talhari, talhariti bine! Marii infractori sunt acum fumatorii

O adolescentă poate fi violată și bătută bestial ziua în amiaza mare în Parcul Botanic din buricul târgului. Nimeni nu vede nimic, nimeni nu intervine. Hoarde de hoți de buzunare își fac de cap în mijloacele de transport în comun, jefuind la drumul mare precum în Vestul Sălbatic.

Legea junglei in transportul in comun din Timisoara: calatori jefuiti, controlori batuti

O călătorie cu mijloacele de transport în comun în Timișoara a ajuns să fie un pericol atât pentru plătitorii de bilete și abonamente, care cad pradă hoților de buzunare, cât și pentru angajații RATT, care sunt agresați de călători. Doi controlori au fost luați la pumni pe linia tramvaiului 9, așa că RATT cere ajutorul… Poliției Locale!

Vacanta perfecta: Bavaria si castelele ei de poveste / FOTO

Există undeva în vestul Europei un ţinut de poveste, cu munţi decupaţi parcă din cărţi ilustrate, cu lacuri cu ape cristaline, cu orăşele medievale şi oameni ospitalieri, cu castele fastuoase şi biserici baroce în care te pierzi în timp. Ţinutul Bavariei este un loc în care poţi trăi bucuria în forma ei cea mai pură.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În prima săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai devreme sau

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Aquatim, va întrerupe luni, 4 aprilie, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde la PT 44 și 46. Vor fi afectați consumatorii din imobilele situate pe străzile Bogdănești, Cetății (parțial), Circumvalațiunii (parțial), Gh. Cucu, Gh. Lazăr (parțial), Hamlet, Mendeleev, P. Laurențiu, Suceava, Zenit, Cascadei,

aquatim

Fara apa rece in zona Cetatii din Timisoara si la Recas

Aquatim anunță că luni, 4 aprilie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Timișoara, pe Calea Bogdăneștilor, între Bd. Cetății și str. D. I. Mendeleev, str. D. I. Mendeleev, inclusiv punctul termic, Bd. Cetății, între Calea Bogdăneștilor și str. Johann Sebastian Bach, și str. Suceava. Se va lucra la intersecția dintre

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata (p), Giroc – str. Muncitorilor (p), Timiș (p), Bârzava (p), Gloria (p), Biled nr. 846, Lăpușnic, orele 9 – 18; Racovița – fost Pompe MAN, orele 8 – 20; Comloșu Mare, Comloșu Mic, Lunga, orele 9 – 16;

Top