Stirile din ziua: 26 aprilie 2016

Bojin s-a inscris oficial in UNPR! PSD Timis, despre fostul lider: E un traseist care s-a autoexclus

Bojin s-a inscris oficial in UNPR! PSD Timis, despre fostul lider: E un traseist care s-a autoexclus

Pentru Titu Bojin, PSD a devenit oficial istorie. Acesta s-a înscris oficial în UNPR marți seară, ca să-și poată depune candidatura pentru un mandat de consilier județean. Social-democrații sunt categorici: Bojin e un traseist care „s-a autoexclus moral și politic”.

Blaga: Il rog pe Robu sa obtina scor mare la Timisoara, sa traga in sus lista de la CJ / FOTO

PNL Tmiș și-a lansat, marți seară, cei peste 1.700 de candidați la alegerile din luna iunie. Sala „Olimpia” a fost galben-albastră și s-au rostit discursuri care de care mai mobilizatoare. Copreședintele național Vasile Blaga a trasat și țintele filialei Timiș: Primăria Timișoara, primăriile de oraș și președinția CJ.

Vrem cultura, dar fara bani! Operatorii independenti: Primaria da bani putini si ii imparte fara logica

Timișoara vrea să fie Capitala Culturală a Europei în 2021, dar banii investiți în sectorul cultural independent sunt aproape inexistenți. Cel puțin asta spun reprezentanții mai multor ONG-uri și fundații culturale, care trebuie să se chinuiască, cu sume mici, să realizeze evenimente de talie europeană.

Inca o promisiune de parcare pe strada Oituz! Fara termen de executie

Parcarea supraterană de pe strada Oituz s-ar putea face totuși. Primăria va avea, în câteva săptămâni, o expertiză a vechii popote, respectiv a Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”. Acestea sunt o eventuală monedă de schimb între municipalitate și Universitatea de Vest.

PSD a depus lista pentru CJ. Grindeanu, despre absenta lui Bojin: Nu vreau sa vorbesc despre alte partide

PSD a depus, marți, lista de candidați pe care-i propune pentru Consiliul Județean Timiș. Sorin Grindeanu deschide lista, urmat de Călin Dobra și de Dan Poenaru. Marele absent este Titu Bojin, pe care liderul PSD Timiș pare că-l vede deja ca fiind… parte dintr-un alt partid.

Titu Bojin, exclus din PSD, dar la Remetea Mare! E obligatoriu vot in BPJ

Telenovela candidaturii actualulului președinte al PSD Timiș, Titu Bojin, ia sfârșit chiar în ultima zi de depunere a actelor. Confom surselor noastre, Bojon a fost exclus marți dimineață din organizația PSD Remetea Mare, al cărui membru era. În aceste condiții  el va candida, cel mai probabil, din partea UNPR, pe lista pentru CJ Timiș.

Teo Milea, in semifinala CBC Music!

Vot cu vot s-a ajuns în… semfinală! Teo Milea s-a calificat în semifinala uneia dintre cele mai importante competiții ale radioului nr. 1 din Canada, CBC Music. Grație votului popular, piesa „Ireversibil” este în penultima fază a concursului și poate ajunge mai departe. Tot cu votul vostru. În iunie. Teo cântă din nou acasă, în România.

Santierul pe strada Chimistilor poate incepe: primaria a invins Tehnocer in instanta

Primăria a avut câștig de cauză într-o altă licitație contestată! De această dată, este vorba despre lucrarea de reabilitare a străzii Chimiștilor. Firma Tehnocer, a lui Florin Maran, a pierdut în instanță, deși inițial Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor îi dăduse dreptate.

De Pasti, nu se tin slujbe in bisericile cu schele, iar din restul trebuie scoase covoarele

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a făcut acțiuni de prevenție în zeci de lăcașe de cult, pentru a se asigura că bisericile și cetățenii care le vor trece pragul sunt ferite de pericole, în perioada Sărbătorilor Pascale. Inspectorii ISU s-au asigurat că preoții știu ce trebuie să facă în caz de urgență.

aquatim

Apa rece oprita la Sanpetru Mare si Opatita

Aquatim anunță că marți, 26 aprilie, între orele 8 și 15, va întrerupe furnizarea apei potabile în Sânpetru Mare, pentru lucrări de modernizre la forajele din localitate. De asemenea, miercuri, 27 aprilie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Opatița pentru spălarea și dezinfecția rețelei de distribuție și a hidroforului. „Recomandăm tuturor

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni, va întrerupe marți, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 3TR și 4TR. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate zonelor 1 Decembrie (parțial), Bd. Eroilor, Daliei, Deliblata, Guttenberg, Milcov, Satu Nou, Trubadur, Lascăr Catargiu, Darwin, Gloriei, Mehadia, Miorița, Nicolinț și Ofcea.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Stuparilor (p), A. Demetriade (p), Foișor (p), Intrarea Cocoșului (p), Acad. P. Negulescu (p), orele 9 – 18; Lăpușnic, Țipari, Păru, Balint, Bodo, Fădimac, Bara, Spata, Dobrești, Rădmănești, Secaș, Vizma, Crivobara, Târgoviște, Babșa, Ghizela, Hisiaș, Paniova Ohaba Lungă, Ohaba Română, Dubești, Labașinț, Deta

Top