Stirile din ziua: 23 aprilie 2016

Se vede Liga a II-a: Poli ia bataie si de la Chiajna!

Se vede Liga a II-a: Poli ia bataie si de la Chiajna!

Poli Timișoara e cu încă un pas mai aproape de Liga a II-a, după ce, sâmbătă seară, a „reușit” să piardă, acasă, și cu Concordia Chiajna. Oaspeții au venit cu speranța unui punct, dar au plecat cu toate trei, în urma întâlnirii cu o echipă care, culmea, a jucat parcă mai bine… în zece!

Timotion: bucuria de a alerga si de a face fapte bune / FOTO

Mii de oameni au alergat, sâmbătă, pentru o cauză nobilă. Timotion a demonstrat, din nou, că timișorenii sunt atât iubitori de mișcare, cât și doritori să facă fapte bune. A fost și alergare, dar au fost și concerte și alte surprize. În plus, au fost strânse sume considerabile pentru câteva proiecte importante.

Prima editie a Zilei Tinerilor: inaugurare de piata neterminata si tineri… pe la terase

Prima ediție a Zilei Tinerilor, care a avut loc sâmbătă, în zona Cetate, nu s-a bucurat de prea mult succes. Deși în program erau trecute o mulțime de activități, lucrurile nu au stat deloc așa. Totuși, primarul Nicolae Robu a avut timp să inaugureze Piața Sfântul Gheorghe, chiar dacă, așa cum recunoaște și el, lucrările nu sunt gata.

Ne pare rau, tanti, dar nu avem skatepark! Bikerii si skaterii din Timisoara au iesit in strada / FOTO

Câteva zeci de tineri au ieșit, sâmbătă, în stradă pentru a protesta împotriva faptului că în Timișoara nu există skatepark. Deși autoritățile promit de ani buni un astfel de spațiu, skateparkul este tot în stadiul de proiect. Cei care au ieșit în stradă au transformat protestul într-un adevărat show cu o mulțime de „trick-uri” și muzică.

PSD a stabilit cu cine vrea sa atace Consiliul Local Timisoara / LISTA COMPLETĂ

PSD Timișoara și-a anunțat, oficial, lista de candidați pe care o va înainta pentru Consiliul Local Timișoara. Candidații au fost validați sâmbătă în Biroul Municipal al PSD Timişoara. Pe listă ar fi trebuit să se regăsească, pe locuri eligibile, și doi reprezentanți ai societății civile. Nu însă decât unul, a cărui prezență deBanat.ro o anticipa de acum o lună.

Blocurile ANL care nu exista… exista! Daca plenul CL e de acord, apartamentele vor putea fi vandute

Dacă se vrea, se poate! Chiriașii ANL din blocurile „invizibile” și-ar putea cumpăra, în câteva săptămâni, apartamentele. Intabularea este aproape gata și totul depinde de votul consilierilor locali în, probabil, ultimul plen din acest mandat. Problema chiriei majorate nu se va putea rezolva însă decât prin instanță.

Sarbatoare pentru un milion de romani: Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta

Creștinii îl prăznuiesc pe 23 aprilie pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. A ajuns comandant în armata lui Dioclețian și a fost condamnat la moarte prin decapitare. În tradiția populară, Sf. Gheorghe este cunoscut sub numele de Sân-George, zeul vegetației, protector al naturii înverzite, al vitelor și al oilor.

Sute de oferte si salarii de mii de euro, pentru medici si asistenti medicali

Salarii de la 2.000 de euro în sus, pentru asistenții medicali, și de la 3.000 de euro, pentru medicii rezidenți – sunt ofertele de la târgul de joburi în domeniul medical care are loc sâmbătă, la Timișoara. Careers in White International deschide astfel cel de-al 14-lea sezon al târgurilor de joburi în domeniul medical.

Top