Stirile din ziua: 8 aprilie 2016

oameni noi

Partidele pot strange semnaturi in centrul Timisoarei! PNL are insa interdictie

Partidele pot strange semnaturi in centrul Timisoarei! PNL are insa interdictie

Centrul Timișoarei este pentru relaxare și nu pentru politică, dar va da voie partidelor să-și strângă semnăturile acolo! Primarul Nicolae Robu și-a schimbat viziunea de la o zi la alta. Vineri, acesta a anunțat că va permite strângerea de semnături în centrul urbei… pentru partidele care nu sunt în stare să facă acest lucru în altă parte!

tramvaie noi

Robu: Detest hotii de buzunare, pun politia pe ei, dar nu pot sa fiu abuziv!

Doi hoți de buzunare prinși în acest an și ceva mai puține reclamații pe această temă decât în 2015. Primarul Nicolae Robu spune că numai dacă ești absurd poți să spui că nu știai că în Timișoara sunt hoți în tramvaie! Aceștia există peste tot lume, dar, susține edilul, în România legile sunt mult prea permisive.

O jurnalista si un fost sef al STS vor in locul lui Robu! Contracandidati anuntati… in acelasi timp

UNPR Timiș și Partidul Social Românesc (PSRO), grupare politică condusă de Mircea Geoană, au semnat, vineri, un protocol de colaborare în vederea viitoarelor alegeri locale. Cele două partide și-au anunțat simultan candidații la Primăria Timișoara. UNPR îl scoate în față pe Romeo Coșniță, iar PSRO, pe Adriana Mărăscu.

Popoviciu se justifica: Nu sunt cercetat pentru coruptie, sunt moral si tin la PNL!

Alin Popoviciu a trecut de toate filtrele de integritate, dar, spune Nicolae Robu, pentru că PNL Timiș își respectă alegătorii, vrea să afle exact de la DNA care este situația deputatului. Popoviciu spune că este „moral, conștient și ține prea mult la acest partid”, dar și că nu este cercetat pentru fapte de corupție.

brancovan protest

Brancovan: Locuim intr-un oras nesigur, trebuie sa ne purtam singuri de grija

Poliția trebuie să-și facă treaba, pentru ca timișorenii să nu mai urce cu frică în mijloacele de transport în comun. Asta susține Cristi Brâncovan, care s-a ținut de promisiune și a ieșit cu portavocea, vineri, în Piața 700, pentru a-i avertiza pe călători asupra pericolelor care îi pândesc în tramvaie.

Dom’le candidat, minte-ma frumos, dar nu ma lua de prost!

Gata, chiar dacă e neoficial, se poate spune că am intrat în campanie electorală. Și o dată cu asta s-a dat startul la deja celebrele promisiuni electorale, unele dintre ele adevărate gogomănii. Pe zi ce trece vom auzi tot mai multe promisiuni, unele mai plauzibile, altele complet aiuritoare.

Protest anti-hoti de buzunare: cu portavocea, in statia de tramvai!

Fiindcă nu se mai poate altfel, iar cei care circulă cu mijloacele de transport în comun sunt efectiv terorizați de hoții de buzunare, se anunță, pentru vineri, un protest inedit. Un timișorean va ieși cu portavocea în… stația de tramvai Piața 700, pentru a avertiza călătorii!

Mai multi pasageri pe aeroportul din Timisoara: aproape 210.000 in primele trei luni

Aeroportul Internaţional Timişoara continuă să înregistreze creşteri ale traficului aerian, atât în ceea ce privește numărul de pasageri, cât şi în ceea ce privește traficul de mărfuri. Aproape 210.000 de oameni au zburat fie de la Timișoara, fie spre Timișoara în perioada ianuarie – martie 2016.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În prima săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai devreme sau

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări urgente, va întrerupe vineri, între orele 8,30 și 15.30, furnizarea apei calde la PT Păltiniș. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor 1 Decembrie, Felidoara, Feuerbach, Fucsik, Gh. Doja, Ghirlandei, Independenței, Izvorului, M. Viteazu, Memorandului, N. Bălcescu, Piața Crucii, Păltiniș, Porumbescu, Șoimuș, Sorin Titel,

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Văcărescu nr. 24A, orele 9 – 16; Giarmata (p), Săcălaz – Zona str. VII (p), Giarmata nr. 997, Uivar, orele 9 – 16; Lugoj – SC Tehnocer SRL – str. Herendeștiului, Lăpușnic, orele 9 – 19; Recaș – Cărămidărie, Recaș CAPI, Recaș

Top