Stirile din ziua: 17 aprilie 2016

Roxana Lucaciu si Paul Rednic sunt campioni europeni la dans! / FOTO

Roxana Lucaciu si Paul Rednic sunt campioni europeni la dans! / FOTO

Culoare, eleganță și ritm. Plus o timișoreancă, alături de partenerul ei băimărean, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului! A fost un weekend perfect pentru iubitorii dansului din Timișoara, care au putut vedea, chiar la ei acasă, un concurs spectaculos, ca în orice mare oraș din lume.

strazi

Se cauta constructor pentru cele doua strazi noi din zona Oituz / FOTO

Cum ar fi să ajungi de pe strada Popa Șapcă pe Calea Aradului, fără să fii nevoit să ajungi în intersecția extrem de aglomerată de la Punctele Cardinale? Se va întâmpla, teoretic, într-un viitor nu foarte îndepărtat, după ce vor fi realizate cele două noi străzi din zona Oituz. Primăria caută constructor.

Gorgan, catre Popa: Am plecat din PNL, nu am vrut sa fiu asociat cu un partid care a facut doar rau

Câtă vreme îți faci singur pâinea, din grâul tău, nu contează ce culoare are! E mesajul ironic al fostului liberal Daniel Gorgan, de la Jimbolia, către Dan Popa, copreședintele PNL Timiș. Popa a declarat că Gorgan nu face decât politică „de ocazie” și că e mai bine că a plecat la PSD.

StudentFest te asteapta! Ultimele zile in care te mai poti inscrie

Arhitectură, Arte stradale, Arte video, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură și Teatru. Dar nu numai! Dacă vreți ca și alții să afle cât sunteți de pricepuți, e simplu. Nu trebuie decât să vă înscrieți la ediția din acest an a StudentFest!

Spitalul Judetean Timisoara

Elevii din Timisoara, voluntari la Judetean! Scoala Altfel, printre pacienti

Cel mai mare spital din vestul României își deschide porțile, timp de o săptămână, pentru… elevii care vor să fie voluntari! „Şcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” se adresează tinerilor care au împlinit 14 ani, au acceptul părinților și sunt însoţiţi de un cadru didactic. Programul începe luni, 18 aprilie.

Cand termina de numarat parcelele, Primaria Timisoara va da terenuri de casa pentru tineri

Tinerii de până în 35 de ani din Timișoara ar putea primi terenuri gratuite pentru a-și construi case. Nu se știe însă când, pentru că municipalitatea nu are încă un inventar al parcelelor care ar putea fi folosite în acest scop. Ultimele cereri au fost primite la PMT în 2010.

Top