Stirile din ziua: 15 aprilie 2016

Robu: PNL nu e partid de yesmani, nu e in regula cum a fost ales Marian Munteanu

Robu: PNL nu e partid de yesmani, nu e in regula cum a fost ales Marian Munteanu

Vicepreședinte al PNL la nivel național, Nicolae Robu e nemulțumit de felul în care a fost decisă candidatura lui Marian Munteanu la Primăria București. Robu crede că „într-o instituție serioasă cum e PNL” nu ar fi trebuit să se procedeze în acest fel și spune că în partid sunt mai mulți nemulțumiți.

inițiere

Ziua Portilor Deschise la UVT: patru zile cu experimente si ateliere

Universitatea de Vest vrea să atragă, și în acest an, cei mai buni absolvenți de liceu. Tinerii care sunt interesați de… colonizarea virtuală a planetei Marte sau de o incursiune în Himalaya nepaleză vor avea parte de răspunsurile pe care le caută, la Zilele Porților Deschise, programate săptămâna viitoare la UVT.

Dupa aproape trei ani, medicii si asistentele de la ATI dau cu subsemnatul in cazul Anca Petrescu

Zeci de medici și asistente de la Spitalul Județean sunt audiați de polițiști, în cazul morții arhitectului Anca Petrescu. Aceasta s-a stins în 2013, în urma unui șoc septic. Anterior, ea suferise un grav accident de circulație, fiind internată la Timișoara. Familia ei susține că moartea ar fi survenit din cauza unei infecții spitalicești.

Liliana Onet nu mai vrea in CJ Timis, PNL Lugoj primeste loc eligibil pe lista

Multe mișcări de trupe în tabăra liberală, până la data la care vor fi depuse dosarele de candidatură. De pe lista pentru CJ s-a retras acum Liliana Oneț, care a decis că vrea să rămână funcționar public. De ce s-a înscris totuși în cursă? Ca să fie… evaluată, după cum susțin copreședinții filialei Timiș. Dan Popa și Nicolae Robu așteaptă și alte schimbări până la lansarea oficială din 26 aprilie.

In sfarsit, oficial: Sorin Grindeanu este propunerea PSD pentru sefia CJ Timis

Secretul lui Polichinelle a fost, în sfârșit, confirmat oficial! PSD Timiș îl susține pe Sorin Grindeanu pentru șefia Consiliul Județean Timiș. Acesta este considerat omul potrivit pentru a face să dispară… discrepanțele din viața timișenilor! În ceea ce privește însă restul listei PSD pentru CJ Timiș, liniște totală.

Grapini: In afara de palmieri, nu cunosc un proiect propriu realizat de Nicolae Robu

În 2012 erau împreună în USL, dar acum Maria Grapini spune că este foarte dezamăgită de evoluția lui Nicolae Robu, în cei patru ani de mandat la PMT. Europarlamentarul susține că singurul proiect cu care se poate lăuda actualul primar este… amplasarea palmierilor.

Senzational! S-a intamplat in Timisoara. Cum s-au intalnit hotul cu prostul

N-aș fi vrut să comentez subiectul Brâncovan și-al hoților de buzunare din simplul motiv că nu am chef de echilibristică. Dacă aș spune că Cristian Brâncovan e o persoană cu mult simț civic (și așa este, rămâne de văzut dacă numai asta îl animă), ar fi sărit lumea pe mine că sunt de o naivitate infantilă.

Doi hoti de flori, prinsi la… Michelangelo! Nimeni n-a dat atacul in Parcul Justitiei

Paza bună are grijă de… panseluțe! Pot spune asta, fără probleme, reprezentanții Poliției Locale, care au anunțat că, în ultima lună, în zona Michelangelo au fost prinși doi indivizi care au dat atacul la flori. În centrul orașului, unde e o adevărată „explozie” de lalele și narcise, nu s-a înregistrat oficial niciun astfel de caz.

Strania fascinatie a alegatorului roman pentru candidatul infractor

Cât de complicați, sofisticați și greu de înțeles sunt românii ca popor! Ei, cei mai drepți și mai viteji dintre europeni, dacă ar fi să-i asculți pe Dan Puric sau Marian Munteanu. Pe de o parte, toată ziua, pe unde or fi, la muncă, la birt sau acasă în fața televizorului, îi înjură pe politicieni.

Haos la ALDE Timis, dupa plecarea lui Ehegartner

Senatorul Petru Ehegartner a decis să renunțe la președinția ALDE Timiș, fără a explica exact care sunt motivele. După plecarea acestuia, în filială pare să se fi declanșat haosul, deși, chiar în ziua demisiei lui Ehegartner, a fost anunțat candidatul la Primăria Timișoara. Acum nu se știe dacă acesta a fost desemnat statutar și nici cine conduce filiala.

Discutii aprinse despre serviciile sociale: Executivul PMT promite ca nimeni nu va fi dat afara

Aproape trei ore – atât a durat dezbaterea publică organizată de Primăria Timișoara pe tema reorganizării serviciilor de asistență socială. Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a ultimului plen și va trebui refăcut, fiindcă nu are aviz de la Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Au fost mulți nervi, voci ridicate și o promisiune a executivului: nimeni nu va fi dat afară.

Ziua Tinerilor, la Timisoara: teatru, muzica, yoga, levitatie

Prima dintre noile sărbători locale pe care și le dorește primarul Nicolae Robu va avea loc pe 23 aprilie. Este vorba despre Ziua Tinerilor Timișoarei, care își propune să crească „gradul de implicare” al tinerilor în viața culturală a orașului. Cum? Cu teatru, sport, yoga și… levitație!

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În cea de-a doua săptămână se acționează în zona situată la sud de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai

apa calda

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări urgente, va întrerupe vineri, 15 aprilie, între orele 9 și 13, furnizarea apei calde și celei reci hidrofor la PT 73. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Lorena și Renașterii. De asemenea, afectate vor fi Institutul de Boli Cardiovasculare și Colegiul Tehnic Energetic

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Olanda, Divizia 9 Cavalerie (p), Ion Roată, Albinelor, Dr. Koch, Carol Davilla, I. Velceanu, N. Grivu, Molidului, orele 9 – 18, str. Veneția, Constantin Nottara, I. Slavici (p), Bagdasar, Contemporanu, Romaniței, Răscoala din 1907, orele 9 – 16; Lăpușnic, Variaș (p), Săcălaz –

Top