Stirile din ziua: 5 aprilie 2016

PSD stie: Robu e totuna cu Popoviciu! Primarul s-a ales cu un tricou, ca sa nu uite

PSD stie: Robu e totuna cu Popoviciu! Primarul s-a ales cu un tricou, ca sa nu uite

PSD pare să-și fi stabilit leitmotivul pentru viitoarea campanie electorală. În plenul de marți, generos, Alfred Simonis i-a făcut cadou primarului Nicolae Robu un tricou inscripționat… „Je suis Popoviciu”, aluzie mai mult decât transparentă la controversatul coleg de partid al edilului, candidat la președinția CJ Timiș.

semafoare

Neprevazut: Primaria Timisoara trebuie sa dea in plus aproape 1,5 milioane de euro pentru unda verde!

Vom avea cel mai tare sistem de management al traficului din Europa! Pentru asta, Primăria Timișoara trebuie să finalizeze, în mai puțin de trei luni, o licitație pentru lucrări neprevăzute în valoare de 6 milioane de lei! Consilierii locali au fost de acord, marți, ca bugetul local să suporte, în total, 9,9 milioane de lei, sumă care include și cheltuielile neeligibile de pe proiectul inițial.

In pietele volante se vor putea vinde, de acum, si lactate

Producătorii de lactate din Timiș își vor putea vinde, de acum încolo, laptele și smântâna și în piețele volante din Timișoara. Consilierii locali au votat modificarea regulamentului de funcționare pentru aceste piețe, deși Direcția Sanitar-Veterinară spune că „volantele” nu îndeplinesc condițiile pentru comercializarea de lactate.

Ilie Stoinel a fost validat consilier local, in 15 zile decide daca ramane

Liberalul Ilie Stoinel este cel mai nou membru al CL Timișoara, după ce proiectul de hotărâre privind validarea sa a trecut de plenul de marți. Social-democrații s-au abținut la vot, după ce i-au cerut lui Stoinel să spună pe loc dacă rămâne în CL sau preferă funcția de președinte al CA de la SDM.

Uitate timp de doi ani, treptele Catedralei au devenit acum subiect de disputa politica

>Apropierea campaniei electorale se răsfrânge asupra unor subiecte dintre cele mai neașteptate. Subiectul zilei: vechile trepte ale Catedralei Mitropolitane, pe care au murit tineri la Revoluție. Acestea au declanșat un război la distanță între primarul Nicolae Robu și candidatul la primărie Adrian Orza, în care s-a implicat, cu mantă, și rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Petre Grigoras a suferit si umilinte mai mari in Liga I

Umilinţa îndurată de Poli Timişoara pe terenul lui FC Botoşani le-a adus aminte multor suporteri polişti de celebrul 1-8 suferit de timişoreni pe teren propriu în faţa Stelei Bucureşti, în 9 aprilie 2004. Doar actorii de pe teren au fost alţii, iar „execuţia” s-a petrecut pe alt teren. Pentru Petre Grigoraş, antrenor recent numit la Poli Timişoara, a fost o nouă umilinţă în Liga I. Dar nu şi cea mai mare.

Stoinel trebuie sa decida in 15 zile daca vrea sa intre in CL Timisoara in locul lui Stoia

Teoretic, Consiliul Local Timișoara ar trebui să redevină complet chiar de marți după-amiază, când pe ordinea de zi este un proiect care privește validarea liberalului Ilie Stoinel, în locul social-democratului Traian Stoia. Practic, Stoinel va avea la dispoziție 15 zile să se hotărască dacă vrea să fie consilier local câteva săptămâni sau rămâne în continuare președinte al CA de la SDM.

Banul e ochiul dracului! Disensiuni intre jucatorii de la Poli

Evoluţia celor mai mulţi dintre jucătorii lui Poli în ultimele două etape, în jocurile pierdute cu Petrolul Ploieşti şi FC Botoşani, a fost catastrofală. Totul a culminat cu umilinţa de la Botoşani, când Poli a pierdut, luni, cu 6-1, un scor mult prea blând, dacă luăm în considerare că moldovenii mai puteau înscrie de cel puţin trei ori!

asistenți maternali

Cum puteti deveni asistent maternal profesionist: cursuri gratuite, daca treceti de evaluari

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş organizează un nou curs de formare a asistenţilor maternali profesionişti. Dacă vă interesează această ofertă, puteți depune deja cereri de evaluare, care trebuie să cuprindă obligatoriu motivele pentru care vreți să deveniți asistenți maternali profesioniști.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În prima săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai devreme sau

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Pomiculturii (p), Martir Silviu Motohon, Gh. Leahu, Constantin cel Mare (p), Divizia 9 Cavalerie (p), Louis Pasteur, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Constructorilor, G. Delavrancea, Mara, Someș, Mesteacăn, Nera, Luceafărul, Giarmata (p), Ghiroda – str. Jiul, Deta – str. Călimănești Calea

Top