Stirile din ziua: 11 aprilie 2016

Serviciile sociale, in dezbatere publica la Primaria Timisoara

Serviciile sociale, in dezbatere publica la Primaria Timisoara

Încă o dezbatere publică la Primăria Timișoara. Este vorba despre organizarea serviciilor sociale. Un proiect de hotărâre pe această temă a fost trecut pe ordinea de zi a ultimului plen al CL, dar a fost retras de primarul Nicolae Robu.

Politistii locali, din nou campioni la tir, tenis de masa si sah

Polițiștii locali din Timișoara sunt foarte buni la tras cu pistolul, tenis de masă și șah. Ei s-au calificat la competiția națională, după un concurs regional la care s-au întrecut cu omologii lor din județul Mehedinți. Printre campioni, și șeful Poliției Locale, Dorel Cojan, care a obținut aproape punctaj maxim la tras cu arma.

chiosc stpt

Politia Locala face brigada anti-hoti de buzunare! 8 agenti in peste 100 de mijloace de transport

Opt polițiști locali vor patrula, de marți, 12 aprilie, în mijloacele de transport în comun din Timișoara. Îmbrăcați în uniformă, aceștia vor… atenționa călătorii asupra potențialilor hoți de buzunare! În Timișoara circulă, în medie, zilnic, 120 de autobuze, troleibuze și tramvaie.

Timotion pune Timisoara in miscare! Donatii de mii de euro pentru proiecte sociale

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la debutul celei de-a doua ediții a alergării Timotion. Evenimentul s-a dovedit a fi unul popular, având în vedere că la curse vor participa peste 2.000 de persoane. Strângerea de donații, parte importantă din Timotion, a decurs și ea bine, unele proiecte reușind să depășească deja targetul dorit.

Santierul de la pasajul Jiul va incepe in scurt timp! Traficul nu va fi blocat de tot

Lucrările la pasajul Jiul stau să înceapă! În această săptămână ar urma să fie predat amplasamentul către firma care a câștigat licitația, iar apoi, să fie stabilit exact felul în care se va circula. Reprezentanții PMT spun că traficul nu va fi blocat permanent.

Oficial: Petrica Folica a spus adio PNL si candideaza la Primaria Timisoara! Are si partid

Pentru că nu iese fum fără foc, anunțata demisie a lui Petrică Folică din PNL s-a produs în sfârșit, la două săptămâni de când Nicolae Robu a anunțat că acesta ocupă abia locul 14 pe lista pentru viitorul CL. Folică candidează la Primăria Timișoara din partea PND, continuatorul fostului PP-DD, partid condus acum de Daniel Fenechiu.

Peste 5.000 de joburi la nivel national! Cel mai important eveniment de cariera online – Angajatori de TOP Virtual

A șaptea ediţie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, târg de joburi online, reuneşte peste 5.000 de oportunităţi de carieră. Pe www.hipo.ro, până în 17 aprilie, 130 dintre cei mai doriţi angajatori şi-au pregătit standurile virtuale pentru profesionişti şi studenţi în căutarea unui job.

Paste de poveste: Veniti de luati lumina de la Putna! / FOTO

O călătorie pe care n-o veți uita niciodată, o minivacanță într-unul din cele mai impresionante locuri românești, dar, mai presus de toate, sărbătoarea de Înviere într-un loc unic, încărcat de spiritualitate: la Putna. Aceasta este oferta Agenției de turism Ultramarin pentru sărbătorile de Paște din acest an.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În cea de-a doua săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai

aquatim

Fara apa rece in Timisoara si Boldur

Aquatim anunță că luni, 11 aprilie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Calea Bogdăneștilor (între Bd. Cetății și str. D. I. Mendeleev), str. D. I. Mendeleev, str. Suceava, str. Dinu Lipatti și str. J.S. Bach. Se va lucra la intersecțiile dintre Bd. Cetății și Calea Bogdăneștilor și Calea Bogdăneștilor

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lăpușnic, Saravale (p), Giroc – str. Semenic (p), Timiș (p), Mureș (p), Carpați (p), orele 9 – 18; Deta (p), Giarmata – Zona str. Izvorului, Morii și Bătrână, Săcălaz – SC Pepe Consulting SRL, Dumbrăvița – str. Bruxelles (p),

Top