Stirile din ziua: 18 aprilie 2016

Un punct prea mic pentru o miza atat de mare

Un punct prea mic pentru o miza atat de mare

Poli a dat cu piciorul unei victorii după ce adversarul, CSMS Iași, a rămas în 10 și i-a invitat pe timișoreni să atace pe tot parcursul meciului. În loc să câștige trei puncte, jucătorii pregătiți de Petre Grigoraș s-au mulțumit cu un 0-0 care împinge echipa și mai mult spre matineu.

O liberala in locul unui PSD-ist, la Spitalul Municipal! Olimpia Oprea, numita oficial in functie

Interimatul continuă la Spitalul Municipal din Timișoara. După ce mandatul de director al lui Octavian Mazilu a expirat în luna ianuarie, acesta fost numit cu delegație pentru trei luni. Numirea a expirat duminică, 17 aprilie, iar luni, primarul Nicolae Robu a desemnat un nou manager. Asta, deși susținea cu câteva săptămâni în urmă că lucrurile nu se vor schimba decât după alegeri.

Inca un accident la intersectia Rebreanu – Brancoveanu! / FOTO

Aproape că nu există săptămână în care să nu se producă un accident în intersecția Bd. Rebreanu – Bd. Brâncoveanu. Luni după-amiază s-a întâmplat din nou! Un șofer cu numere de Dolj, aflat la volanul unui Audi, care circula pe Brâncoveanu, a intrat pe roșu în intersecție și a lovit în plin o altă mașină care venea dinspre Spitalul Județean.

Pasajul Jiul intra in santier din momentul in care CFR isi da avizul / FOTO

Lucrările din zona Jiul vor începe de îndată ce reprezentanții CFR vor emite un ultim aviz, care va permite intervenția efectivă la pasaj. Firma constructoare a închis toate celelalte șantiere pe care le avea în Timișoara, pentru a se concentra asupra acestei lucrări, urmând să lucreze simultan în mai multe puncte.

Peste 14.000 de elevi participa la concursul ecologic Scoala Zero Waste

Peste 14.000 de elevi din toată țara vor participa la ediția din acest an a concursului Școala Zero Waste. Copiii vor avea ocazia să afle mai multe despre reciclarea selectivă și nu numai. Pentru cei mai implicaţi participanți se pun la bătaie premii, precum o tabără ecologică sau un laptop. Competiția Școala Zero Waste se

Primăria Sânmihaiu Român

Lupta la Sanmihai, dupa ce actualul primar PSD a fost declarat incompatibil

În urmă cu doar câteva săptămâni, edilul din comuna Sânmihaiul Român a fost declarat de către ANI ca fiind incompatibil, asta după ce soția sa a fost angajată la primărie. Deși a contestat decizia, Viorel Bara (PSD) nu a avut câștig de cauză și e puțin probabil să mai poată candida pentru un nou mandat, pe 5 iunie. Competiția pentru primărie este destul de mare, în luptă intrând și un independent.

Gulas filantropic pentru o cauza nobila! Fapte bune si cine delicioase, la Timisoara

Timișorenii care vor să facă o faptă bună sunt invitați să ia parte la un proiect inedit, care va debuta în luna aprilie. Este vorba despre o serie de cine cu meniu delicios, unde participanții vor face donații. Fondurile strânse se vor duce către diferite cazuri sociale. Primul eveniment caritabil de acest fel va avea

Greu cu patinoarul din Parcul Copiilor! Ar putea fi gata totusi in mai / FOTO

Patinoarul din Parcul Copiilor se „naște” foarte greu. Toate materialele au fost cumpărate, spun cei de la primărie, dar nu a fost pregătit încă terenul. Se va întâmpla totuși în următoarele zile și, după Paște, teoretic, timișorenii vor putea testa „gheața”. Patinoarul costă aproape 119.000 euro.

Se cauta coristi! Incepe Timisoara Gospel Project

Ați vrut dintotdeauna să cântați într-un cor, dar n-ați avut niciodată curajul s-o faceți? Acum ar fi momentul! Asociaţia Culturală TGP dă startul la înscrierile pentru cea de-a XII-a ediţie a „Timişoara Gospel Project”. Nu trebuie decât să veniți apoi la repetiții și, bineînțeles, să participați la cele două reprezentanții ale concertului propriu-zis.

Vara de neuitat in Toscana: vacanta pe taramul fericirii / FOTO

Toscana este, fără doar și poate, unul dintre cele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Aici, fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite verzi şi aurii, din zâmbetele oamenilor ce trăiesc în aceleaşi locuri unde s-au născut Michelangelo, Puccini sau Andrea Bocelli.

apa calda

Fara apa calda in zona Soarelui

Coltern anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Aquatim S.A., care execută anumite lucrări, va întrerupe luni, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde la PT 91. Vor fi afectați consumatorii din imobilele situate pe străzile Al. Icar, Aștrilor, Azurului, Orion, Sirius și Sudului. „Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni, 18 aprilie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata – zona str. Izvorului, Morii și Bătrână, Giroc – str. Semenic (p), Timiș (p), Mureș (p), Carpați (p), Trandafirilor (p), Stanciova nr. 103, Lugoj – str. Făgetului (p), Poalele Viilor, Agriculturii (p), Lalelelor, Oituzului, Barițiu, Rodnei,

Top