Stirile din ziua: 12 aprilie 2016

Grindeanu deschide lista PSD pentru CJ Timis! Bojin, pe cale sa plece din partid?

Grindeanu deschide lista PSD pentru CJ Timis! Bojin, pe cale sa plece din partid?

Sorin Grindeanu va deschide lista PSD pentru Consiliul Județean Timiș. Vestea nu a fost însă pe placul tuturor social-democraților! Se pare că printre nemulțumiți se numără și actualul șef al CJ Timiș, Titu Bojin, care, spun unele surse, ar fi în tratative cu alte partide.

Hotii de buzunare si reactiunea candidatilor

Luni a fost prima zi de înscriere a candidaturilor pentru alegerile locale din 5 iunie. Ca atare, s-a intrat pe linia dreaptă a acestor alegeri, iar freamătul electoral este pe zi ce trece tot mai mare. Chiar dacă, oficial, nu suntem în campanie electorală, neoficial, aceasta a demarat în trombă.

Primaria pune la bataie 100.000 de euro contra virusului Zika

Nu vom stropi încă pentru țânțari și muște, dar vom stropi contra… virusului Zika. Primăria Timișoara oferă 100.000 de euro pentru un contract în regim de forță majoră, pentru o firmă care să furnizeze aceste servicii. Municipalitatea nu mai are de trei ani contract pentru dezinsecție și deratizare, iar din 2014 se judecă în diverse instanțe cu Romprest Servicii SRL.

Santierele de la Calderon si Loga vor fi gata la timp, la Lenau vor fi reluate lucrarile la fatada

Lucrările de la Liceul Calderon vor fi gata până la finele lunii, iar cele de la Loga, până în iunie. La Lenau, unde mai e de lucru la fațadă, șantierul ar putea fi reluat în scurt timp, după ce vor fi corectate erorile din proiect.

Pana sa se plimbe pe Bega, vaporasele trebuie inmatriculate, iar Timisoara trebuie sa aiba port

Vaporașele Primăriei Timișoara trebuie înmatriculate înainte ca ele să poată circula efectiv, iar municipalitatea mai trebuie să înființeze și un port. Sunt pașii care mai trebuie parcurși până când timișorenii vor putea călători pe Bega cu mult așteptatele vaporetto.

Mai multe semafoare, mai multe sanse ca unda verde sa functioneze! Robu explica pe Facebook

Semafoarele din sensurile giratorii au iscat deja discuții aprinse printre timișoreni, șoferii declarându-se neîncrezători în ceea ce privește eficiența lor, într-un trafic sufocant cum este cel din capitala Banatului. Primarul Nicolae Robu, susținător asiduu al proiectului de management al traficului, încearcă să convingă scepticii cu un… dialog publicat pe Facebook!

Baile Calacea ar putea face concurenta strandurilor din Ungaria!

Un aquapark la Timișoara rămâne un vis mult prea îndepărtat, însă un superștrand ar putea apărea totuși la doi pași de capitala Banatului. Primăria Orțișoara vrea să facă, în Băile Călacea, un ștrand pe modelul celor din Ungaria, luate cu asalt la fiecare sfârșit de săptămână de timișoreni și nu numai.

Poftiti la dans! Campionatul European de Tineret Standard, in premiera la Timisoara

O timișoreancă ar putea deveni, în premieră, campioană europeană la dans sportiv! Roxana Lucaciu și partenerul ei, Paul Rednic, din Baia Mare, vor concura, la finele săptămânii, la Timișoara, la Campionatul European de Tineret Standard. Primele două perechi din fiecare țară europeană se vor întrece pentru acest titlu.

Retim

Curatenia de primavara: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și Retim Ecologic Service SA organizează, în perioada 4 – 19 aprilie, campania de curățenie generală de primăvară. În cea de-a doua săptămână se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale mai

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Tigrului (p), Bușteni (p), I. Neculce (p), orele 9 – 16; Ciacova (p), Checea, Jimbolia – Clarii Vii, Giarmata – Zona str. Morii, Iohanis, Cimitirului, orele 9 – 16; Făget Colonie – casnici, fabrica bolțari, Salini – birouri+stație betoane, ferma 6 IAS, centru

Top