Stirile din ziua: 3 aprilie 2016

Angajari la IPJ Timis: se cauta 46 de politisti! Unii trebuie sa poata face… abdomene

Angajari la IPJ Timis: se cauta 46 de politisti! Unii trebuie sa poata face… abdomene

La jumătatea lunii mai, la IPJ Timiș va avea loc un concurs pentru angajarea a 46 de polițiști. Cei interesați – dintre care unul obligatoriu fost polițist – trebuie să treacă o probă fizică, cu „abdomene” și alergare, de un test grilă și, dacă este nevoie, de un interviu de departajare.

Pedalare in plin soare! Biciclistii din Timisoara au sarbatorit bucuria de trai / FOTO

Peste 3.000 de timișoreni au profitat, duminică, de vremea frumoasă și au ieșit la prima pedalare organizată din acest an. Multă veselie, multă culoare și o plimbare de 12 kilometri pe străzile orașului, încheiată pe malul Begăi, la un picnic în stil… parizian. Totul, pentru a celebra viața și bucuria de a trăi.

Basescu, in judetul… Timisoara: Cetatenii trebuie sa stie cand se planteaza cactusi

Județul Timișoara nu s-a descurcat așa de bine precum Ioana Băsescu în materie de agricultură! La această concluzie a ajuns fostul președinte al României, Traian Băsescu, care spune că stăm prost la absorbția de fonduri europene și că viitori primari ai PMP trebuie se ocupe mai mult de fermieri, de școli și de spitale.

Atentie, calatori de pe linia 33! Hotii de buzunare au iesit la… munca / VIDEO

Bandele de hoți de buzunare din mijloacele de transport în comun își fac de cap prin Timișoara, spre disperarea călătorilor. Pe rețelele de socializare circulă deja fotografiile unora dintre hoți, cunoscuți ca acționând mai ales în tramvaie. O parte dintre ei s-au „reprofilat” și în autobuze… așa că mare atenție!

Top