Stirile din ziua: 21 aprilie 2016

Incepe Timotion: miscare, distractie si muzica

Incepe Timotion: miscare, distractie si muzica

Cinci curse, mii de participanți, fapte bune, distracție pentru toate vârstele și multă muzică! Așa arată ediția din acest an a alergării Timotion. Cu această ocazie vor fi adunați bani pentru o mulțime de proiecte caritabile și sociale.

Candidat cu ghinion: directorul Camerei Agricole, impiedicat de consilierii judeteni in cursa electorala

Directorul executiv al Camerei Agricole Timiș n-a fost lăsat să-și dea demisia! Coraș Ardelean voia să rămână simplu angajat, ca să poată candida, pentru a treia oară, la primărie în comuna Mașloc. Consilierii județeni au trântit de două ori proiectul în ultimul plen, așa că Ardelean nu are altă soluție decât să plece de tot din instituție.

uvt

Conferinta cu peste 800 de invitati la Universitatea de Vest! Este asteptat si presedintele Klaus Iohannis

Timișoara va fi gazda unui foarte important eveniment științific, care va reuni sute de cercetători din peste 30 de țări. „Diaspora în cercetarea științifică și învățământul superior din România – Diaspora și prietenii săi” a ajuns la ediția numărul patru. La festivitatea de deschidere este așteptat și președintele Klaus Iohannis.

Timfloralis

Padure Magica, in fata Operei! Timfloralis va fi spectaculos/ FOTO

Timișoara se pregătește pentru a doua ediție a Festivalul Floralis – Timfloralis. De vineri până duminică, platoul din fața Operei se va transforma într-o… Pădure Magică. 12.000 ghivece cu petunii și 10.000 de trandafiri și bujori vor colora centrul orașului.

Timisoara va avea banca de sange si tesuturi umane! Banii vin de la guvern

Guvernul a decis să aloce 30,1 milioane de lei pentru realizarea a patru bănci de sânge și țesuturi umane. Una dintre ele va fi la Timișoara și va fi construită lângă Clinica de Ortopedie a Spitalului Județean. Banii vor fi alocaţi din bugetul Ministerului Sănătăţii.

Grapini il respinge pe Piedone: Nu pot sa uit cadavrele din Colectiv

Cristian Popescu Piedone vrea să revină pe fotoliul de primar, chiar dacă situația sa în ceea ce privește tragedia de la Colectiv încă nu s-a clarificat. El s-a înscris în PPU și va candida, probabil, din partea acestei formațiuni politice. Maria Grapini, unul dintre liderii partidului la nivel național, se opune acestei variante.

Prinsi la furat motorina din… excavator!

Trei tineri din Gătaia au crezut că se vor îmbogăți repede și ușor, dacă fură motorină și apoi o vând la preț de speculă. Au fost însă prinși chiar în timpul „acțiunii”, așa că au ajuns acum în arest. S-a întâmplat la Gătaia, localitate unde hoții au dat lovitura și la începutul lunii.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Prutul (p), Mureș (p), Berzei (p), Fedra (p), Drubeta (p), Ludwig Von Ybl (p), Turda (p), Alpiniștilor (p), Ștrandului (p), Glinka (p), Calea Dorobanților (p), orele 9 – 18; Giroc – str. Muncitorilor (p), Bega (p), Apicultorilor (p), Timiș (p), Gloria (p), Săcălaz

Top