Stirile din ziua: 22 aprilie 2016

Santierul de la Popa Sapca poate incepe! Robu: Si aceasta incercare de boicot a esuat

Santierul de la Popa Sapca poate incepe! Robu: Si aceasta incercare de boicot a esuat

Dorința primarului Nicolae Robu de a demara cât mai repede lucrările la pasajele Jiul și Popa Șapcă are toate șansele să se împlinească! Contestația depusă la licitația pentru Popa Șapcă a fost respinsă, așa că, teoretic, e doar o chestiune de săptămâni până ar trebui să înceapă șantierul.

A inceput Timfloralis: mii de trandafiri in Padurea Magica, cactusi si… biciclete cu flori / FOTO

Plante de tot felul, parfum și multă culoare – sunt coordonatele pe care a început, vineri după-amiază, a doua ediție a Timfloralis. Timișorenii de toate vârstele au luat cu asalt „Pădurea Magică” din fața Operei și au produs și primele pagube! Iubitorii de flori au de unde alege, pentru că oferta e foarte bogată, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Zgonea se gandeste pana luni daca isi da demisia din functiile din PSD!

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, i-a cerut vineri lui Liviu Dragnea să demisioneze de la şefia partidului. Asta, după condamnarea definitivă în dosarul „Referendumul”. Ulterior, Dragnea a declarat că partidul a decis „aproape” în unanimitate ca el să rămână la șefia PSD. Zgonea a anunțat că se gândește până luni dacă renunță la funcții.

Robert Turcescu, candidatul lui Basescu la Primaria Bucuresti!

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a anunțat, vineri, că nu va candida la Primăria București, deși și-au fi dorit asta. Motivul: începerii urmăririi penale, pentru spălare de bani în formă continuată. În aceste condiții, candidatul PMP va fi fostul jurnalist Robert Turcescu!

Rectorul de la Agronomie: Nu am vrut sa omoram puii de cioara, am oprit toaletarea copacilor

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului a fost acuzată, alături de PMT, că a girat uciderea a zeci de pui de cioară, tăind crengile arborilor unde păsările aveau cuiburi. Rectorul USAMVB spune însă că este vorba despre o greșeală a firmei care s-a ocupat de toaletarea copacilor din campus.

Olimpia Oprea nu mai vrea sa fie consilier local! Cine sunt primii 20 de liberali pentru CL Timisoara

Lucrurile sunt clare pentru liberali în ceea ce privește lista de candidați pentru Consiliul Local Timișoara. S-a înregistrat o singură retragere notabilă de o poziție eligibilă, cea a Olimpiei Oprea, numită, acum câteva zile, director interimar al Spitalului Municipal. Evident, din listă a dispărut și Petrică Folică, acum contracandidat al primarului Nicolae Robu.

Sorin Supuran

Sorin Supuran s-a retras de pe lista pentru CJ Timis, s-ar cauta loc pentru o candidata

Încă o retragere de marcă de pe lista pentru Consiliul Județean Timiș a PNL. Ocupantul locului trei, după spusele lui Dan Popa, Sorin Supuran, a preferat afacerile personale în locul administrației. Copreședinții PNL ar vrea să-i facă loc pe listă, pe un loc mai bun, șefei Organizației de Femei a partidului. În primii 20 de candidați pentru CJ nu este, în acest moment, nicio femeie.

Ambasadorul SUA, la Timisoara: Rusia, cea mai mare amenintare pentru NATO

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a fost prezent, vineri, la Timișoara unde a discutat cu studenții și profesorii UVT. În cadrul întâlnirii s-a vorbit și despre securitate, diplomatul spunând că cea mai mare amenințare, în momentul de față, o reprezintă Rusia.

Primaria si sefii de la Agronomie, acuzati ca au ucis zeci de pui de cioara

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Primăria Municipiului Timișoara sunt acuzate că ar fi distrus zeci de cuiburi de ciori, omorând și puii de pasăre care se aflau în ele. Mai multe asociații de protecție a animalelor și păsărilor au depus sesizări către IPJ Timiș și la Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu. IPJ Timiș a început cercetările.

Cetatea, in sarbatoare! Zilele cartierului, in Piata Libertatii si Parcul Rozelor

Timișorenii care locuiesc în Cetate au și mai multe motive să iasă din case la acest sfârșit de săptămână. Pe 23 și 24 aprilie au loc zilele cartierului, organizate de consiliul consultativ, în colaborare cu Primăria Timişoara şi Casa de Cultură. Vor avea loc o mulțime de evenimente, care vor anima întreaga zonă.

Gratuitate propusa la Timpark: pentru veteranii care au luptat in Irak si Afganistan

Primăria vrea să ofere gratuitate la parcare, în Timișoara, militarilor, polițiștilor și jandarmilor care au participat la misiuni în teatrele de operațiuni din străinătate. Aceasta ar urma să fie valabilă în tot orașul, mai puțin în zona verde a sistemului Timpark, adică în centru.

Maria Grapini

Efectul Piedone: Maria Grapini se gandeste sa plece din PPU!

PPU București îl va avea candidat la Primăria Sectorului 4 pe Cristian Popescu Piedone! Asta s-a stabilit, joi, în cadrul unei ședințe a Biroului Executiv Central al partidului. Maria Grapini, copreședintele PPU la nivel național, nu e de acord și spune că se mai gândește dacă va mai rămâne alături de PPU.

Top